Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Manau,kad darysim dvi lempas, čia jau vyro reikalas smile.gif

Akvariumą iškuopėm,iščiustyjom. Visai gerai augalai atrodo, galvojau bus blogiau,. Laikmatį nustačiau, 5 val šviečia, 1 ne ir vėl 5 šviečia. Kažkur skaičiau, kad dumblius erzina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 16, 17:54)
O tai kaip tu tas 60 cm lempas ibrukai i 60 dangti  blink.gif

o kas sake kad pas mane apskritai dangtis yra bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
siaip tai esu tokia kaip lenta pasidarius, ir prie jos lempos prikabintos. tai kaip tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 16 gegužės 2015 - 20:51
QUOTE(Eri` @ 2015 05 16, 21:51)
o kas sake kad pas mane apskritai dangtis yra  bigsmile.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif
siaip tai esu tokia kaip lenta pasidarius, ir prie jos lempos prikabintos. tai kaip tik.

Gudriai tu cia thumbup.gif
O kaip vaizdelis to viso irenginio?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 16, 21:10)
Gudriai tu cia  thumbup.gif
O kaip vaizdelis to viso irenginio?

tepaliekam ta eko varianta, mano 4-iom namu sienom smile.gif)
Atsakyti
Gal kam helenyciu? ax.gif Darze belenkiek prisiveise; tik del igimto tingumo dar puses viedro nepririnkau. Jei neimsit,- vel mesiu per tvora kaimynams blush2.gif
P.S. Labai geros! Kitu sraigiu needa, o tik serbentus nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atsibodo man gupijos. Noriu i kazkokias grazesnes zuvytes keist kas nevalgytu kreveciu. Man labai patinka didesnes,bent 8 cm. Bet nezinau kiek tokiu tilptu i mano 100 ltr akva?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidoshele: 17 gegužės 2015 - 12:17
QUOTE(waidoshele @ 2015 05 17, 13:17)
Atsibodo man gupijos. Noriu i kazkokias grazesnes zuvytes keist kas nevalgytu kreveciu. Man labai patinka didesnes,bent 8 cm. Bet nezinau kiek tokiu tilptu i mano 100 ltr akva?

Tilptu 13-14 tokiu zuvu, nes Tavo gupynas didesnis uz 100 (Su burbuliacija centimetras litrui, o be - dvigubai maziau) 4u.gif
P.S. (Skelbimuose kazkas Kaune gupkiu iesko ir net sokolada zada). rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 17, 14:58)
Tilptu 13-14 tokiu zuvu, nes Tavo gupynas didesnis uz 100 (Su burbuliacija centimetras litrui, o be - dvigubai maziau)  4u.gif
P.S. (Skelbimuose kazkas Kaune gupkiu iesko ir net sokolada zada).  rolleyes.gif

tai gal patarsit kokios zuvys tiktu? Kad butu nebrangios,grazios ir nelepios smile.gif
Atsakyti
Kokias rekomenduotumėt trąšas augalams? Dabar kaip tik pabaigiau TetraPlant crypto.
Ir dar, pajungėm oro kompresorių, rašo, kad tyliai dirba, bet neįmanoma būt kaip burzgia, vibruoja doh.gif arba jau aš nesuprantu kas yra tyliai smile.gif
Atsakyti
Nupirkau siandien pora papugelei. Bet parsinesus pradejau itart kad abi pateles... sakykit ar cia patele?

Atsakyti
Sveikos smile.gif ieskau pagalbos blush2.gif kas galetumet padeti irengti apie 900 ltr akvariuma ax.gif reikia visko, augalu ir zuvu, ir manau grunto. Traku raj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 05 17, 15:22)
Kokias rekomenduotumėt trąšas  augalams? Dabar kaip tik pabaigiau TetraPlant crypto.

Jokiu 4u.gif O kai jau labai reiks,- tada molio/sudo durduliukus rolleyes.gif
Atsakyti