Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Eri` @ 2015 05 16, 12:26)
nu jo - du suviui vienu zuikiu. ir krevete man pazvejosi ir akva sutvarkysi smile.gif)))
p.s. daugintis pradejo tavoji melanija (motinine). Viena puse cm uzmaciau kita 2 mm. smile.gif)))

Nu va kaip gerai! lotuliukas.gif Galim sakyt KARTU KAITA, nes as sian pirma didziuuules melanijos kiauta uzmaciau doh.gif
Atsakyti
As ileidau kazkadaiz mazuliukes Arvydo padovanotas melanijas ir nei kvapo... nebematau biggrin.gif Tik koks trimitininkas karts nuo karto pasirodo ant lapu biggrin.gif

p.s. valisneriju pradzioj man truko biski lotuliukas.gif uztruko,kol "isivaziavo".
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 05 16, 12:42)
As ileidau kazkadaiz mazuliukes Arvydo padovanotas melanijas ir nei kvapo... nebematau biggrin.gif Tik koks trimitininkas karts nuo karto pasirodo ant lapu  biggrin.gif

p.s. valisneriju pradzioj man truko biski  lotuliukas.gif  uztruko,kol "isivaziavo".

Normaliom salygom ir neturetu matytis tu "medvarzciu". Be to Tau jau tikrai itin mikronines atiteko tongue.gif Eri didesne parove, nes kaip tycia tos mazges buvo issislapsciusios. (Kita diena bent 10 prirankiojau, bet neatvare pasiimt rupuze ax.gif ) verysad.gif
Man dazniausiai islenda kai vandeni pakeiciu ir dar rytais kartais pamatau. Is Kubilinos gavau 5 ir viena atidaviau, bet jei pasirodo... esu priskaiciaves kokias 7 didesnes ir panasiai tiek mazyciu. Skias vis tik veisias, nes tu mazu nemazai esu ir pridovanojes 4u.gif
Zinoma, galejo ir uzsilenkt. Anksciau po 20 mazgiu matydavau, o dab tiek nera schmoll.gif Is kitos puses ir akviukas po biski startinas, tai joms ner ko list is po zemiu rolleyes.gif
Tavosios jau turetu retsykiais pasirodyt ir bent poros centimetru ilgio but g.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 16, 14:11)
Normaliom salygom ir neturetu matytis tu "medvarzciu". Be to Tau jau tikrai itin mikronines atiteko  tongue.gif  Eri didesne parove, nes kaip tycia tos mazges buvo issislapsciusios. (Kita diena bent 10 prirankiojau, bet neatvare pasiimt rupuze  ax.gifverysad.gif
Man dazniausiai islenda kai vandeni pakeiciu ir dar rytais kartais pamatau. Is Kubilinos gavau 5 ir viena atidaviau, bet jei pasirodo... esu priskaiciaves kokias 7 didesnes ir panasiai tiek mazyciu. Skias vis tik veisias, nes tu mazu nemazai esu ir pridovanojes  4u.gif
Zinoma, galejo ir uzsilenkt. Anksciau po 20 mazgiu matydavau, o dab tiek nera  schmoll.gif  Is kitos puses ir akviukas po biski startinas, tai joms ner ko list is po zemiu  rolleyes.gif
Tavosios jau turetu retsykiais pasirodyt ir bent poros centimetru ilgio but  g.gif

As kazkaip trumpokai bespoksau i savo akvuko platuji ekrana smile.gif smile.gif smile.gif Tai turbut neuztaikau momento. Gal ir islenda.Plius augaliuku tankiau, gruntas margas, sunku ka l. iziureti smile.gif

Laukia siandien po pietu darbelis prie akvos smile.gif Ne daug vandens keisti, bet pasirodo man labiausiai nepatinka nuimti dangti lotuliukas.gif Keliu sekundziu reikalas, bet toks "sunkus. Visai ispizdejau biggrin.gif

Ir... reikia man poros gupiju ar nereikia? lotuliukas.gif Noris daugiau judesio akvoj...
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 05 16, 09:17)
rytoj ravesiu akvariuma. tai galiu pasidalint "sienu"
spiraline valisnerija, ragalapis.. gal dar kazkas netyciom o gal ir ne.

Taip pat jau gal galeciau molineziju mazylius padalint (kovo pirmuju dienu nersto, tai 2,5 men kazkur. Jei neturit pikciurnu.)

Vilnius, Kaunas 4u.gif  thumbup.gif

Eri, bet tai skelbimuose Tu uzsiprasyk bent po "simbolini"! O tai i darba "Nesveiko maisto uzkandinej/bagaznike" nevaikstai, nei vieno gaiduko dar nenudazei (tik mano vaikystes prisiminima - guasa pasiemei), samasvalo, priekabos anei farkopo neturi ir t.t.... Is kur tie bambaliai ant krevetino??? drinks_cheers.gif (Tikiuosi tau PATINO reik?? bigsmile.gif )?? Tada dar ant kraicio... rolleyes.gif O jei nezinai kiek kainuoja,- pasiteirauk pas klaipedzianskas!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir t.t., ir tik be galo biggrin.gif
P.S. Verslas nebadaus ir per moksleiviu atostogas!!! Ta pati suda (plius dar molines svilpynes "Papusk i uodega") prie Zoologijos sodo miesto sveciams pardavinesim + dar vairuotojus kortom aplosinesim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
P.S.(2) Gerausiai eitu ledai, bet is kur ju prasimanyt g.gif

Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2015 05 16, 13:37)

Ir... reikia man poros gupiju ar nereikia?  lotuliukas.gif  Noris daugiau judesio akvoj...

Reikia reikia!!! Duodu viena su vuodega, o 2-3 dar neaiskias rolleyes.gif
Atsakyti
Aš dar su klausimu dėl apšvietimo smile.gif
Man reikia 45 cm lempos, bet tik 15 W tėra. O jei bandyt dvi lempas pritaisyt po 15 W? Primenu, kad akvariumas 72 l.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 05 16, 16:10)
Man reikia 45 cm lempos, bet tik 15 W tėra. O jei bandyt dvi lempas pritaisyt po 15 W? Primenu, kad akvariumas 72 l.

O tai kur kitur desies nepristacius?? bigsmile.gif Ir tai dar 6W truks.
Reiktu atidziau paieskot; buna ir galingesniu lempu!
Beje, kur ieskojot?
Aba pristatyt 20w (atseit atstojancia uz 100 kaitrines) taupiaja su paprastu patronu. Tada kartu su esama liuminescencine bus mazdaug tai ko reikia.
P.S. Priminsiu, kad matuojant pagal kaitrines lemputes litrui reikia jau ne 0,5, o 2 vatu. Kazkur panasiai ir gausis: liuminescencine 30 litru apsviecia, o taupioji atseit 50. Bet cia reklama. Jei yra vietos geriau butu 2 patronus su taupiosiom pasistatyt, nes realiai jos nei trecdalio tiek kiek "ant bonkutes" parasyta nesviecia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 16, 16:27)

Beje, kur ieskojot?

mieste nerasta, keletą internetinių puslapių pažiūrėjau, bet neužtikau.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 05 16, 15:10)

Nu pas mane 72 litrai, standartas (60x40x30) (atrodo taip buna) , tai 2 lempos po 18w 60 cm ilgio. Is senuku biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 05 16, 16:37)
Nu pas mane 72 litrai, standartas (60x40x30) (atrodo taip buna) , tai 2 lempos po 18w 60 cm ilgio. Is senuku biggrin.gif  thumbup.gif

po 60 cm, o mano 45cm.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 05 16, 16:40)
po 60 cm, o mano  45cm.

Inete nemoku, o Senukuose neperdidziausias pasirinkimas. (Ypac del kelvinu (K)). Reiktu konkreciai i akvu parde nuvaryt ir pasiklaust. O dar buna firminese panasiai kaip "Bosh", "Warta", "Philips" ir t.p. Ten brangiau, bet ir pasirinkimas geras ir aptarnavimas nemelagiskas. Pagaliau ir faunos/floros pardese nelabai be 15 euriuku uz liustra prasisuksi g.gif Yra cia pirke ir uz 30, ir uz 40 ir beveik uz 50. Vienok nemanau, kad sitoj vietoj verta per daug ekonomint; uz 2 (abejotinas) taupiasias su patronais nedaug maziau sumokesit, o daugiau negu 4000K te niekaip nerasit schmoll.gif (Turbut biski meluoju) biggrin.gif
Tik nesidiorgink!! Dab tos lempos Tau paskutinej vietoj. Rasi ir geresniu variantu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 05 16, 16:37)
Nu pas mane 72 litrai, standartas (60x40x30) (atrodo taip buna) , tai 2 lempos po 18w 60 cm ilgio. Is senuku biggrin.gif  thumbup.gif

O tai kaip tu tas 60 cm lempas ibrukai i 60 dangti blink.gif
----------------------------------
eliss, galima ir su ta viena 15 w lempa be dumbliu gyvent, tik augalu pasirinkimas ribotas. Bet anubiai su kriptom auga padoriai, tik reik paderint akvo higiena, trasas ir apsvietimo laika..isbandyta..bedu pora metu neturejau jokiu su panasiu akvuku.
Bet jei visgi ketinat tobulint apsvietima, tai saunu, akvukas kur kas dailiau atrodys thumbup.gif
Beje, jei jau tobulinsit, tai geriausia keist dorseli visai, nes tie "gamykliniai" labai prasti..na ir gal tada verta pasidairyt i plonesnes t5 lempas..jos su tuo paciu ilgiu "talpina" daugiau watu... bigsmile.gif
Atsakyti