Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(cile @ 2015 05 15, 21:59)
Labai grazu  wub.gif  thumbup.gif
priminkit kiek w/ltr sviesos  bigsmile.gif

ačiū,0.5w/l
Atsakyti
rytoj ravesiu akvariuma. tai galiu pasidalint "sienu"
spiraline valisnerija, ragalapis.. gal dar kazkas netyciom o gal ir ne.

Taip pat jau gal galeciau molineziju mazylius padalint (kovo pirmuju dienu nersto, tai 2,5 men kazkur. Jei neturit pikciurnu.)

Vilnius, Kaunas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 05 16, 09:17)
rytoj ravesiu akvariuma. tai galiu pasidalint "sienu"
spiraline valisnerija, ragalapis.. gal dar kazkas netyciom o gal ir ne.

Taip pat jau gal galeciau molineziju mazylius padalint (kovo pirmuju dienu nersto, tai 2,5 men kazkur. Jei neturit pikciurnu.)

Vilnius, Kaunas 4u.gif  thumbup.gif

Ar ne pas Tave neperseniausiai su valisnerija buvo kudai? Kiba PAVASARIS atejo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 16, 08:44)
Ar ne pas Tave neperseniausiai su valisnerija buvo kudai? Kiba PAVASARIS atejo?  bigsmile.gif

ne ne, tikrai ne pas mane. as jau pries menesi dalinau ir niekam nereikejo. Dziungles pas mane istisus metus per sita augaliuka smile.gif
dar klausiau del virsaus ka daryt, kad guli ant vandens, kirpt ar guldyt, pameni? rolleyes.gif

kaip mano krevetkes gyvena? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 05 16, 10:06)
kaip mano krevetkes gyvena?  bigsmile.gif

Musas Tavo krevete su gupijom ir stabiliai pralaimi unsure.gif Gal davai as Tau gupiju duosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 16, 09:28)
Musas Tavo krevete su gupijom ir stabiliai pralaimi  unsure.gif  Gal davai as Tau gupiju duosiu  bigsmile.gif

o gal davaj nereik man ju biggrin.gif gaidys pelekus nuskanaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 05 16, 10:31)
o gal davaj nereik man ju biggrin.gif gaidys pelekus nuskanaus biggrin.gif

Hm, nu vis siokia tokia pagalba krevetei butu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 16, 09:35)
Hm, nu vis siokia tokia pagalba krevetei butu  g.gif  biggrin.gif

tai duoks man ta krevete - as jai vip kambari skirsiu, tai dziaugsis gyvenimu o ne kankinsis kaip pas tave dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 05 16, 10:43)
tai duoks man ta krevete - as jai vip kambari skirsiu, tai dziaugsis gyvenimu o ne kankinsis kaip pas tave dabar biggrin.gif

O tai kas tada su gupija musis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 16, 10:05)
O tai kas tada su gupija musis?  blink.gif

rankoves pasiraitosi ir pirmyn ko kova biggrin.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 05 16, 11:09)
rankoves pasiraitosi ir pirmyn ko kova biggrin.gif lotuliukas.gif  thumbup.gif

As bijau! unsure.gif O be to svorio kategorijos neatitinka schmoll.gif biggrin.gif
Bet raitotis teks. Suede paduras (net kirminai nebesirodo) tai pradeda palengva zaliuot TV. Motyvacija kaip ir yra, tik pasiryzimo truksta. Meginsiu atideliot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 16, 10:18)
As bijau!  unsure.gif  O be to svorio kategorijos neatitinka  schmoll.gif  biggrin.gif
Bet raitotis teks. Suede paduras (net kirminai nebesirodo) tai pradeda palengva zaliuot TV. Motyvacija kaip ir yra, tik pasiryzimo truksta. Meginsiu atideliot  rolleyes.gif

nu jo - du suviui vienu zuikiu. ir krevete man pazvejosi ir akva sutvarkysi smile.gif)))
p.s. daugintis pradejo tavoji melanija (motinine). Viena puse cm uzmaciau kita 2 mm. smile.gif)))

Atsakyti