Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(eliss @ 2015 05 15, 16:37)
Tai užtenka ir vieno filtro? Nematau labai didelio judėjimo, burbuliukai susidarę ties srove paviršiuj, užtenka to g.gif

Nerandu, kiek reikėtų kepti gruntą kokioj temperatūroj?
Gal reiktų pogrunčio nusipirkt, nes grunto tai ženkliai sumažėjo per tuos metus g.gif

o Jūs visus mūsų visų atsakymus perskaitėt ar tik Arvydo skaitot? biggrin.gif beto mes nematom nei kaip ta srovė cirkuliuoja, nei kokiu stiprumu filtras veikia. g.gif

o pogrunčio jokiu būdu nepirkit, be jo nesusitvarkot tai su juo bus dar sunkiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 15 gegužės 2015 - 15:55
QUOTE(eliss @ 2015 05 15, 16:37)
Tai užtenka ir vieno filtro? Nematau labai didelio judėjimo, burbuliukai susidarę ties srove paviršiuj, užtenka to g.gif

Nerandu, kiek reikėtų kepti gruntą kokioj temperatūroj?
Gal reiktų pogrunčio nusipirkt, nes grunto tai ženkliai sumažėjo per tuos metus g.gif

Teoriskai turetu uztekt tik nelabai zinom kokio dydzio tos Tavo zuvys. (Visas surikiavus i eilute neturetu susidaryt daugiau negu 74 cm). Filtras turetu veikt ir nakti. Augalu noretus zyyymiai daugiau (nes irgi deguoni gamina), bet siam momentui tai liks ateity uzgyvenamas dalykas smile.gif
Virsui vanduo turi judet aba filtras uzsikimses.
Kept valanda kiek orkaite tempia. Tik ir is pradziu irgi praplauk, kad maziau smirdetu.
Grunto pas Tave ir taip per daug, tai nesvaik su visokiais xytrais navarotais pakol pati neismoksi su akvariumu graziuoju tartis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 15, 16:53)
o Jūs visus mūsų visų atsakymus perskaitėt ar tik Arvydo skaitot?  biggrin.gif beto

Nu nifigasie nuotakos pavydas. blink.gif Jin mat "atsinaujino", vyra praspjove/papjove, o dab svetimo ir turtingo ieskosi. Tai pabuciuosiu, tai atvaziuosiu, tai su juom nesnekek... Zinom kuom tie buckiai baigias! nestuke.gif nestuke.gif doh.gif nestuke.gif Kitoms tipo tai jau nereikia?
O man manai buvo lengva Alisa prisiviliot!?!? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif per klaidą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wugi: 15 gegužės 2015 - 17:27
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 15, 17:54)
Nu nifigasie nuotakos pavydas.  blink.gif  Jin mat "atsinaujino", vyra praspjove/papjove, o dab svetimo ir turtingo ieskosi. Tai pabuciuosiu, tai atvaziuosiu, tai su juom nesnekek... Zinom kuom tie buckiai baigias!  nestuke.gif  nestuke.gif  doh.gif  nestuke.gif  Kitoms tipo tai jau nereikia?
O man manai buvo lengva Alisa prisiviliot!?!?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ot gražu, norėjau padėt žmogui, o toks jausmas, kad š mano žinutes nekreipiama dėmesio.

O Arvydai mane labai nuliūdinai, galėjai gaut bučkį iki mano vestuvių,o tu taip mane sudirbai.. Labai liūdna verysad.gif
Papildyta:
o manęs turbūt neklauso, nes mano statusas forume naujokas? Ė senbuviai, patvirtinkit, kad aš čia visai ne naujokė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 15, 16:53)
o Jūs visus mūsų visų atsakymus perskaitėt ar tik Arvydo skaitot?  biggrin.gif

Viską visų skaičiau ir visiem dėkoju 4u.gif man tas pats ar naujokas,ar ne, nė vieno nepažįstu.
Atsakyti
Tikiuosi, nes mano patirtis tikrai didele, turėjus ne vieną akvariumą ir paprastų ir užturbintų. Bet Labai daržas reiškinys čia, kad ir ką patari- padaroma pagal save verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 15, 11:40)
NEBUTINA.
Užtenka:
perplauti su pačiu karščiausiu vandeniu, koks bėga iš krano.
Kadangi akvariumas bus neįsivažiavęs apšvietimas ne daugiau 8h.
Augalus apvalot kiek išeina ir atgal į akvariumą, nebent gausit daug naujų augalų. Visuose akvariumuose yra dumblių, tik jie arba bujoja, jei jiems palankios sąlygos, arba ne, jei laikomasi tvarkos ir nesusidaro palankių sąlygų. Niekada nesu išmetusi apdumblėjusių augalų. isivažiavus akvariumui jų nelieka. tad kantrybės ir tvarkos linkiu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pritariu viskam

QUOTE(Tuomce @ 2015 05 15, 13:16)
jei zuvys dvestu nuo kokios ligos, tada jo galima kept, bet kai bedos del dumblio tai nematau prasmes.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aš irgi nematau prasmės kept tą gruntą,niekad gyvenime nesu to darius schmoll.gif
Atsakyti
Čia mano dabar low tech taip atrodo
Nors gyvai daug gražiau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 15 gegužės 2015 - 19:22
QUOTE(žydrynė @ 2015 05 15, 20:16)

Super thumbup.gif galvojau didziajam kazka panasaus daryt tik hi-tech, bet kai akvariumas matomas is abieju pusiu, nieko gero nesigavo, sakas istraukiau lauk, tai dabar atrodo taip kaip nesenai foto dejau. Griztu prie pirminio varianto, koks buvo galvojamas dar iki pirmojo jo starto, savaitgali ar 1dieni turiu gauti blyxos kazkiek ir bandysiu pertvarkyt visus 3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 15 gegužės 2015 - 19:38
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 15, 19:18)
Tikiuosi, nes mano patirtis tikrai didele, turėjus ne vieną akvariumą ir paprastų ir užturbintų. Bet Labai daržas reiškinys čia, kad ir ką patari- padaroma pagal save  verysad.gif

Vat va sita tai tikrai patvirtinu! biggrin.gif
Tuomce, Tu jau nebenaujoke, o netgi labai uzsikabliaves dalyvis mirksiukas.gif
------------------------
Zydryne lotuliukas.gif JEGA ir dar graziai uzapvalinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 15, 18:36)
o manęs turbūt neklauso, nes mano statusas forume naujokas? Ė senbuviai, patvirtinkit, kad aš čia visai ne naujokė  schmoll.gif

Ale rimtai, as gi cia kone kruciausia gaunuos..pagal plepuma apie..sunis lotuliukas.gif
------------------------
Ir ka cia tvirtint, kai tavo akvukai kalba patys uz save wub.gif thumbup.gif

QUOTE(žydrynė @ 2015 05 15, 20:16)
Nors gyvai daug gražiau

Labai grazu wub.gif thumbup.gif
priminkit kiek w/ltr sviesos bigsmile.gif
Atsakyti