Įkraunama...
Įkraunama...

shoes-world.de

QUOTE(Asstule @ 2015 05 13, 16:08)
Gaila sad.gif Tikrai grazus.

Aš tai dabar nervuojuosi kad tie batukai man bu per dideli doh.gif
Atsakyti
Statistiskai - batai dydi atitinka, mazinti, didinti? Domina moteriski, vyriski, vaikiski.
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2015 05 13, 11:53)
Rozinis gyvenimas,
Gal parašytumėt kokia tašiuko medžiagytė ? Ta tokia ploštinė, dermantinas ar kaip sportinių krepšių  4u.gif  ačiū

Tašiukas ploštinis,bet ne skystas
jau pranešiojau į parduotuvę,atlaikė nemažai pirkinių thumbup.gif
Atsakyti
Atnešu atsiliepimų apie džinsus smile.gif

user posted image

user posted image

Sakė, abeji idealūs smile.gif Dydį atitinka, nešioja 32, pirko 32. Vienų net ilgis beveik kaip tik - ūgis nesiekia 180cm, taip kad labai aukštiems gali būt bėdų su ilgiu. Smagus audinys.
Kiek aš pati pačiupinėjau audinį, džinsai nėra stori, bet ne ištižę tikrai.

Taip pat pirko tokias. Nekūdas vyrukas, bet pirko S dydį, sakė pats tas. Nežinia dar kaip skalbsis, bet sakė jaučiasi "firmiškai" apsirengęs biggrin.gif
user posted image

Žodžiu, gavau užsakymą pripirkti dar thumbup.gif
Papildyta:
Su moteriškais džinsais "blogiau". Į abejus neįsibraškino. Nešioja 12/38 dydį, pirko 38, per maži. Bus parduodami. Bet šiaip sakė labai labai smagūs.

user posted image

Šie, beja, PEPE JEANS mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 15 gegužės 2015 - 08:17
QUOTE(slitka @ 2015 05 13, 17:17)
sveikos, gal dar esat pirkusios kokiu rankinuku (temutej kelis maciau)is sios pardes, uzmeciau aki ale visai kai kurie neblogi. ax.gif

Pirkau 4 tašytes. Labai žiūrėkite išmatavimus, nes dukros skubomis užsisakė, tai vietoj tašių gavo mažytes tašytes. Aišku, pačios kaltos smile.gif Šeip esu gan patenkinta.
Atsakyti
O ju moteriski dzinsai nera trumpi? Nes pagal foto tai tokie, kad man noretusi dar poros cm. Nors mano ugis 168 cm tai gal visai tiktu.
Atsakyti
Pirmieji moteriški iškart buvo perleisti, nebepamatuosim.

Antrieji:

liemuo 36 cm
klubai 44
visas ilgis 97

Man asmeniškai šie antrieji tai labai wub.gif Man visada Pepe jeans wub.gif Bet jau mažumas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 15 gegužės 2015 - 14:10
Laba diena 4u.gif

Roka, labai sudomino tos vyriškos treninginės smile.gif Ar aukštam vyrui pirkote? Maniškis 192 ir neplonas, galvoju xl surizikuoti kada paimti, bet dėl ilgio bijau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 05 12, 13:13)
Idesiu siek tiek komentaru:)
idedu nuorodom, nes foto kelt neturiu laiko

http://www.shoes-wor...151137&lang=eng
odiniai,

:

O siu batu dydis atitinka??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astab @ 2015 05 15, 09:20)
Pirkau 4 tašytes. Labai žiūrėkite išmatavimus, nes dukros skubomis užsisakė, tai vietoj tašių gavo mažytes tašytes. Aišku, pačios kaltos  smile.gif Šeip esu gan patenkinta.

aga, as irgi ten keleta matavau, niu ziuresiu ka gausiu biggrin.gif beje, per kiek laiko prekes atkeliauja?
Atsakyti
O 46 dydžio vyriškų batų turbūt nebūna? ieškojau, bet neradau...
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 05 15, 14:30)
aga, as irgi ten keleta matavau, niu ziuresiu ka gausiu biggrin.gif beje, per kiek laiko prekes atkeliauja?

1-1,5 savaites
Atsakyti