Nuostabi kelionė . Aš tuose baltuose miestukuose galėčiau klaidžioti ištisas dienas ir ne tik klaidžioti, bet ir gyventi . Ačiū ačiū
QUOTE(AJIRA @ 2015 05 15, 10:50)
Kokie nuostabus vaizdeliai aciu kad dalinates
Ačiū, kad mėgaujatės .
Papildyta:
QUOTE(Vasariukas76 @ 2015 05 17, 13:36)
Skaitydama pagalvojau, kad tai būtų kuo puikiausios vietos linolės patrepsėjimams
Papildyta:
QUOTE(Vyšnių uogienė @ 2015 05 18, 15:56)
Nuostabi kelionė . Aš tuose baltuose miestukuose galėčiau klaidžioti ištisas dienas ir ne tik klaidžioti, bet ir gyventi . Ačiū ačiū
Neatmetam ir mes šitos minties
QUOTE(Vyšnių uogienė @ 2015 05 18, 15:56)
QUOTE(jsgute @ 2015 05 28, 00:11)
Vaizdai nuostabūs. Galingą ratą apsukote. Gražių "perliukų" prirankiojot.
Ačiū, kad dalinatės Andalūzija ir Portugalija-tai neišsenkantys plotai įvairiems trepsėjimams arba važinėjimams. Visiems linkiu atrastin ten savus kelius ir takelius
Ačiū, kad dalinatės Andalūzija ir Portugalija-tai neišsenkantys plotai įvairiems trepsėjimams arba važinėjimams. Visiems linkiu atrastin ten savus kelius ir takelius
Ačiū, jsgute . Gaila, kad nuotraukos neperteikia to tikrojo įstabaus grožio (ypač fotografuojant su muiline ir dar tokiai profanei kaip aš ), tiesiog kadangi pati randu vertingiausios informacijos mūsų šauniųjų rašytojų fotoreportažuose, tikiuosi, kad kažkam pravers ir manieji patrepsėjimai . Ir be abejo, ten dar grįšim nekart .
Šiemet ketiname leistis į Ispanijos "apačią". Renku informagiją. Sakykite ar kelias į Alhama de Granada labiau sudėtingas, ar į Anteqera?
QUOTE(Vyšnių uogienė @ 2016 02 17, 14:13)
Šiemet ketiname leistis į Ispanijos "apačią". Renku informagiją. Sakykite ar kelias į Alhama de Granada labiau sudėtingas, ar į Anteqera?
Tikrai nieko labai sudėtingo link Alhamos.
Kas liečia Antequera, tai jei vyksite piko metu, gali tekti truputį paprakaituoti prasilenkiant ir kylant į viršų, ypač jei auto bus mechanine pavarų dėže ir jei nesikabarosite iki pat viršūnės (kaip jau rašiau - geriau palikti auto stovėjimo aikštelėje ir iki tikslo važiuot autobusu arba minti savo kojelėmis ), nes tie galutiniai keli km tai man tikrai buvo nejaukūs.
QUOTE(renrena @ 2016 02 18, 19:38)
Tikrai nieko labai sudėtingo link Alhamos.
Kas liečia Antequera, tai jei vyksite piko metu, gali tekti truputį paprakaituoti prasilenkiant ir kylant į viršų, ypač jei auto bus mechanine pavarų dėže ir jei nesikabarosite iki pat viršūnės (kaip jau rašiau - geriau palikti auto stovėjimo aikštelėje ir iki tikslo važiuot autobusu arba minti savo kojelėmis ), nes tie galutiniai keli km tai man tikrai buvo nejaukūs.
nesu tikra ar manasis pasirašys, turbūt spręsim vietoj .