Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(Dilma @ 2015 07 29, 12:57)
O maišyti mėsą su sausiaku nerekomenduojama dėl skrandžio rūgštingumo skirtumų.

Noriu pasitikslinti, ar tai reiškia, kad bet koks sausiakas didina skrandžio rūgštingumą? Ar yra atvirkščiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2015 07 29, 18:16)
Noriu pasitikslinti, ar tai reiškia, kad bet koks sausiakas didina skrandžio rūgštingumą? Ar yra atvirkščiai g.gif

Ėdančio sausiaką šuns skrandžio rūgštingumas gerokai mažesnis, nei ėdančio mėsą.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 07 29, 14:57)
Todėl,  kad atraminiai kaulai ir šiaip neduodami.  O maišyti mėsą su sausiaku nerekomenduojama dėl skrandžio rūgštingumo skirtumų.

Cukrinius jautienos kaulus duodu visada, dantukus apsivalo ir atimti iš šunio tokį malonumą schmoll.gif , mano šunys nuo mažens pripratinti prie įvairiaus maisto ir mėsa retkarčiais, ir varškė, ir ryžiai su mėsa. Kol kas tfu tfu tfu jokių problemų Korai 14m. prasidėjo, Delfei 12, Divai 9m. smile.gif
Atsakyti
Dantukai šiaip valosi šuniui ėdant mėsos gabalą, o ne kaulus. Grauždami didelius kaulus, šunys gali atbukinti dantis, gali juos nusilaužti. Kaip kaulinga mėsa, duodami ne atraminiai kaulai, o kaklai, uodegos, paukščių nugarėlės, didesniems - šonkauliai.
Dėl varškės - sako, suaugusio šuns skrandis nebeišskiria fermento, gebančio virškinti pieną. Suaugusiems šunims rekomenduojama duot ne saldaus, o rūgusio pieno produktus.
Be to, kas tinka jūsų šunims, nebūtinai tiks ir kitiems 4u.gif . Anksčiau šerdavom praktiškai nuo savo stalo, paskui PediGree pal ir Chapi. Irgi ilgai gyveno biggrin.gif
Atsakyti
Tai varškė ir yra rūgusio pieno produktas wink.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Gal diskusijoj dalyvauja veisėjai? Kaip tik ieškau juodo su įsidabriu cvergiuko. O gal kas žinote kas šiuo metu turi šių šuniukų. Būčiau dėkinga už pasidalintą informaciją 4u.gif
Atsakyti
http://www.skelbiu.l...i-21337729.html
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Mes taip pat ieskome cvergiukes bet noreciau juodos...del parodu rimtai neapsisprendus bet galvoju kad linkstu i dalyvavima parodose. Tai pirmas mano naminis suniukas todel bijau kad galiu ir persigalvot biggrin.gif dar klausimas del suniuko prisitaikymo...planuojam isigyti kuo greiciau ir siuo metu dirbam,namie laiko praleisime mazai bet ziema iseisiu i dekreta ir du metus busiu namuose. Kazin ar nebus po tu dvieju metuku sunku suniui kai iseisiu darban...
Atsakyti
Laba smagu, kad prisijungsit prie cvergų augintojų būrio wink.gif o dėl parodų, tai aš prieš įsigydama buvau prieš, bet pabandėm ir patiko smile.gif Tai ir jūs pabandysit, pažiūrėsit kas kaip ir apsispręsit wink.gif O dėl to, ar po dviejų metų nebus sunku, tai manau, kad bus nelengva, bet šuo pripras, nesijaudinkit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 07 31, 11:27)

thumbup.gif Mes iš šių žmonių nusipirkome vakar šuniuką.
Esame labai patenkinti, aišku, dar tik pirma naktis mūsų namuose.

Taigi, stoju į jūsų gretas biggrin.gif
Šeima euforijoje.

Šunelis 2 val kelionę atlaikė puikiai, namuose jaučiasi drąsiai. Reikalus išmokęs atlikti ant laikraščio, ta iš karto ir mes patiesėme (buvusi savininkė rekomendavo dar į lauką nevesti, nes pasiutligės skiepas dar laukia). Tai ten ir daro dabar, nesitikėjau, kad taip bus. Gal dar anksti džiaugtis, tikiu, kad bus "avarijų" ir kitur smile.gif
Toks juokingas: urzgia ir loja ant savo atvaizdo veidrodyje, o po to inkštė į jį žiūrėdamas (matyt prisimena savus).
Susipažinkit, Silveris.
user posted image
Atsakyti
Sveikinu Smilla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2015 08 17, 08:24)

..buvusi savininkė rekomendavo dar į lauką nevesti, nes pasiutligės skiepas dar laukia
Susipažinkit, Silveris.

4u.gif

Savo mažylę (be paskutinio skiepo) reikaliukų išnešdavau trumpam į lauką. Buvau nusipirkusi pakuotę palučių, tai išnaudojau kokias 4. Namuose nebedarė. Aišku, reikia toje vietoje pasakyti, kad, kai būdavau darbe - šune buvo voljere. (naminiame smile.gif ). Kai tik grįždavau, ant rankų ir iškart į lauką. Priprato laaabai greit.
Atsakyti