Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(Pookelis @ 2016 07 12, 14:07)
su kokiom specialiom?
Mūsų šuo kerpamas. Tikrai nesišeria. O šukuojant, ypač kai ilgesnis kailis ant kojų užauga, lieka kailio šepetyje. Bet jis nebyra ir namuose pakampėse bei ant kilimų ar baldų jo nėra

Trimingavimo, kai pirkom suniuka, tai ir tas sukas dave ir mokino kaip jom naudotis.
Atsakyti
Pookelis, o kas kiek laiko kerpat suniuka?
Atsakyti
Kas 2-3 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2016 07 14, 10:28)
Kas 2-3 mėn.

Daznai g.gif nors tiesa sakant, man tvarkingai atrodantis suo - grazesnis. Ir kelia mato biggrin.gif o pas ka kerpat? Man susidare ispudis, kad sunku surast gera kirpeja/triminguotoja.... zinau tris, bet kai kurie is ju pasake, kad va taip "is gatves sunu neima".
Atsakyti
Mes tai Kaune. Gaila, kad ne iš karto atradom šią kirpėją, gal dabar ne kirptumėm, o sėkmingai peštumėm. Man atrodo,kad ji ir Vilniuje dirba
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2016 07 14, 12:33)
Mes tai Kaune. Gaila, kad ne iš karto atradom šią kirpėją, gal dabar ne kirptumėm, o sėkmingai peštumėm. Man atrodo,kad ji ir Vilniuje dirba

Viskas aisku. Uztruks laiko, bet susirasim ir mes ax.gif aplink daug kas su suniukais, tikrai ka nors rekomenduos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 07 14, 12:02)
Viskas aisku. Uztruks laiko, bet susirasim ir mes  ax.gif

Mes gražinamės čia, Vilniaus užmiestyje http://avantiurin-cverg.jimdo.com/ , ir mums labai tinka smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Aš su klausymu 4u.gif Kaip kovojate su savo barzdočiu varvančiomis barzdomis (po lakimo vandens)? Gal yra kažkokių spec. bliūdukų iš kurių lakant barzdos " mažiau patenka" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2016 07 12, 14:07)
su kokiom specialiom?
Mūsų šuo kerpamas. Tikrai nesišeria. O šukuojant, ypač kai ilgesnis kailis ant kojų užauga, lieka kailio šepetyje. Bet jis nebyra ir namuose pakampėse bei ant kilimų ar baldų jo nėra

Pas mus ta pati situacija del kailio, tikrai nesiseria.
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2016 06 19, 18:57)
Mums jau mėnuo. Kaip greit laikas bėga...

kokie meilučiai wub.gif ir labai antra foto graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buriuke: 29 rugsėjo 2016 - 17:15
Liuka,

ką jūsų barometras rodo? Ar sutampa su sinoptikais?
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2016 09 30, 12:08)
Liuka,

ką jūsų barometras rodo? Ar sutampa su sinoptikais?

FB Audra rase rugsejo 16d. ax.gif
Na va atsidariau FB smile.gif žinučių masė, eisiu tuoj skaityti, bet prieš tai noriu pasidalinti kokia nelinksmą "dovanėlę" Gimtadienio proga gavau iš pat ryto - Kipis užsikasė verysad.gif Na ką Kipuk gero tau žiemojimo
Atsakyti