Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(liuka** @ 2016 04 18, 08:54)
I O morku neduodat?

smile.gif Mano šune dėl morkų galėtų ant galvos atsistos. Ji išgirsta, kai paimu skustuką ir nesvarbu, kad skusiu bulves, sėdi su prašymu biggrin.gif Duodu morkų. Kokios gali būti pasekmės? g.gif
Atsakyti
Geras, net nepagalvojau blush2.gif Kai skutu visad duodu morkos, kur jau čia neduosi apžorai, kai snukučiu tiesiog grūdasi prie kibiro kur morkas lupu lotuliukas.gif reiks nebeduoti doh.gif Ir maistą žiūrėsiu, kad morkų nebūtų sudėtį, ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas ,turime juoda cvergsnauseri planuojam isigyti antra juoda suniuka bet musu issirinktas mazas suniukas turi ant krutines baltu plauku kuoksteli ,ar jie isauks ar ateiti nedides baltu plauku
Atsakyti
QUOTE(atrai @ 2016 04 20, 13:34)
labas ,turime juoda  cvergsnauseri planuojam  isigyti antra juoda suniuka bet musu issirinktas mazas suniukas turi ant krutines  baltu plauku kuoksteli ,ar jie isauks ar ateiti nedides baltu plauku

Sveiki, neturėtų likt wink.gif
O štai kaip mūsų naujoji auga
user posted image
Atsakyti
Na man tai nėr mielesnių šunų už cvergus wub.gif Super naujoji auga! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(atrai @ 2016 04 20, 13:34)
labas ,turime juoda  cvergsnauseri planuojam  isigyti antra juoda suniuka bet musu issirinktas mazas suniukas turi ant krutines  baltu plauku kuoksteli ,ar jie isauks ar ateiti nedides baltu plauku

Didet nedides,jei keli plaukeliai nesimatys,veisimui,veisejas ziuri sau kad butu suniukas svarus,be baltumo.
Atsakyti
O jei baltas kuokštelis yra? tai veisimui netinkamas šuniukas?
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2016 04 20, 21:45)
O jei baltas kuokštelis yra? tai veisimui netinkamas šuniukas?

Nepageidautina, nes veisiant tai gal persiduoti, ir kuo toliau tuo daugiau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(eli maja @ 2016 04 18, 13:43)
smile.gif Mano šune dėl morkų galėtų ant galvos atsistos. Ji išgirsta, kai paimu skustuką ir nesvarbu, kad skusiu bulves, sėdi su prašymu biggrin.gif Duodu morkų. Kokios gali būti pasekmės? :hm

rudavimas verysad.gif
Mano irgi mėgsta, bet mes apsiribojam zalios bulvės gabalėliais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(malinua @ 2016 04 20, 15:16)

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pirma diena Jonavos parodoje, rezultatai džiuginantys
King Lyr Tyras Akvamarinas -Ex.1, CAC, N
Cadmus Tyras Akvamarinas- Ex.1, JN, BOS
Heidi Mae Tyras Akvamarinas Ex.1, JN, BOB
user posted image
user posted image
Atsakyti
Savo cvergiukui nupirkom foresto antkakli, taip rekomendavo veiseja. Vis delto radom suniukui isisiurbusia erke. O po keliu dienu salia suns guolio radom dar viena - ropojancia !!!! blink.gif siandien radom dar viena - jau isdziuvusia. As panikoj!!!! Juk erkes ir uzkrestos gali buti. O turim ir maza vaika, kuris su suniu myluojasi, baisu kad nuo sunio nepasigautu. Ka daryt? Negi reikia atsisakyti pasivaiksciojimo gamtoj kad erkiu isvengt????
Atsakyti
Aš skaičiau, kad kokoso aliejus veiksmingas prieš erkes. Kailiuką, letenėles prieš einant į lauką istepti.
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2016 05 07, 19:39)

4u.gif thumbup.gif
Atsakyti