Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(zibute1980 @ 2016 04 01, 13:38)
Nejau niekas neturi patarimų sad.gif cry.gif

Vis viena manau teks priprasti pasišukuoti dažniau, gal ne kas dieną, gal pakaktų kas antra, trečią.
Aš tai nepagailėčiau, kokių 10 € manau iš spec parduotuvės, kirpyklos nusipirkti specialų balzamą šunims.
Kitas variantas - kirpt trumpai smile.gif

Šiaip, paskutinis mūsų šuns kirpimas baigėsi trumpu kirpimu - kadangi į parodas ir veisti neplanuojame, tai visai nesigailiu. Šaltuoju metų laiku, po vedžiojimų jis labai prisigaudydavo šiukšlių, purvo, po to išdžiūvus šukuotis kiekvieną kartą.,. Užrašiau į kirpyklą, bet vežė vyras. Užrašiau nebe trimingavimui, o kiprimui mašinėle, bet pg standartą smile.gif Parveža šunį - kitas šuo biggrin.gif Tai jis pats, MB, nusprendė, kam čia vargti, tegul kerpa trumpai, paliko tik barzdelę... biggrin.gif
Pirmas savaites tai aš negalėjau į šunį žiūrėti, vis ėmė juokas. Dukra tai iš viso visiems pasakojo, kad čia tėtis parvežė kitą šunį, kad čia ne BArtas šiaip biggrin.gif
Bet dabar pripratom, ir plaukai jau atauga. BUvo irgi keletas sąvėlų kojose, barzdoje vienas didelis susivėlimas, dabar plaukai atauginėja ir iki vasaros atsiauginsim smile.gif
Aišku, jau ne standartas, bet patogumo daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2016 04 01, 15:32)
Šiaip, paskutinis mūsų šuns kirpimas baigėsi trumpu kirpimu - kadangi į parodas ir veisti neplanuojame, tai visai nesigailiu. Aišku, jau ne standartas, bet patogumo daugiau smile.gif

Gal netycia nuotraukele turit to "trumpojo" varianto bigsmile.gif ?
Atsakyti
Na, siokia tokia foto radau

user posted image
Atsakyti
Sveiki visi,
Turiu pasiulyma!

Ar kas noretu rytoj padaryti mini cvergiuku sutikima ir kartu pavedzioti savo grozius?

Tad siulau susitikti sekmadieni, tarkim 15 Val. prie televizijos boksto pievoje.

P.s. vieta ir laika galima keisti.
Atsakyti
QUOTE(Dagnytesmama @ 2016 04 02, 16:50)
Sveiki visi,
Turiu pasiulyma!

Ar kas noretu rytoj padaryti mini cvergiuku sutikima ir kartu pavedzioti savo grozius?

Tad siulau susitikti sekmadieni, tarkim 15 Val. prie televizijos boksto pievoje.

P.s. vieta ir laika galima keisti.

Pavėluotai pamačiau. Kitą kartą tikrai būtų smagu pasimatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga++ @ 2016 04 03, 15:16)
Pavėluotai pamačiau. Kitą kartą tikrai būtų smagu pasimatyti smile.gif

Tai galima paplanuoti kita savaitgali. Jeigu orai bus geri, tai mes tikrai lakstysim ilgai lauke.
Atsakyti
Sveiki. Turim ir mes cvergiuka. Kiek kartu reikia duot maista nuo 4 men. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2016 04 02, 09:18)
Na, siokia tokia foto radau

user posted image

Ir aš buvau sugalvojusi, kad reikia visą trumpai apkirpti. Tai mano šeimyna vos manęs iš namų neišvarė doh.gif vyras, sakė, "daugiau taip nedaryk!" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute1980 @ 2016 04 04, 09:29)
Ir aš buvau sugalvojusi, kad reikia visą trumpai apkirpti. Tai mano šeimyna vos manęs iš namų neišvarė  doh.gif  vyras, sakė, "daugiau taip nedaryk!" biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Na taip, šokas gali ištikti...

Mūsiškis jau ataugęs, tai dabar pagarbanotas toks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oxsy @ 2016 04 03, 22:46)
Sveiki. Turim ir mes cvergiuka. Kiek kartu reikia duot maista nuo 4 men.  4u.gif

Sveiki. Mes duodavom iki 2 metu du kartus, bet pagal amziu dozes keitesi. Nuo dvieju metu pradejom viena karta serti.
Atsakyti
Sveiki, cvergiukų turėtojai ir mylėtojai smile.gif

Turiu klausimą, jei mano pipirinei gražuolei pradėjo ruduoti kailis, tai ką daryti ar ko nedaryti? Ar tai normalu? Manėm dėl maisto, bet pasišnekėjom, kad maistas, kurį ji ėda, neturėtų turėti tokio šalutinio poveikio g.gif Nes ruduoja ne tik barzda, bet ir nugara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ely @ 2016 04 14, 13:04)
Sveiki, cvergiukų turėtojai ir mylėtojai smile.gif

Turiu klausimą, jei mano pipirinei gražuolei pradėjo ruduoti kailis, tai ką daryti ar ko nedaryti? Ar tai normalu? Manėm dėl maisto, bet pasišnekėjom, kad maistas, kurį ji ėda, neturėtų turėti tokio šalutinio poveikio g.gif Nes ruduoja ne tik barzda, bet ir nugara 4u.gif

Ir vis delto greiciausiai maistas kaltas ( kartais net tas pats maistas kuri eda daug metu, buna taip, kad visdelto pasikeicia kai kurie ingridientai ir taip gaunasi). O morku neduodat? Mano vienas patinas buvo visas ryzas nuo Meradogo ryziai su eriena verysad.gif
Atsakyti