Vau, Liuka Va kur aistra šunims...
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 06 04, 22:01)
Nepaprastai gražios rozetės. Labai kruopštus darbas
QUOTE(Karinuks @ 2015 06 05, 00:29)
Vau, Liuka Va kur aistra šunims...
QUOTE(zemaiteki @ 2015 06 05, 10:16)
Oj, Liuka, kokie grožiai Gaila, kad mes nedalyvausim. Tikrai labai smagu gauti tokią rankų darbo rozetę.
merginos, stengiuos pradžiugint, nes tos standartines kazkaip
mazyliams ir šuniukams norisi padaryt kažka žaismingo
na turiu vilti, kad ir kitais metais neatsisakys nuo mano paslaugu
QUOTE(zemaiteki @ 2015 06 08, 11:18)
QUOTE(malinua @ 2015 06 08, 16:02)
Zemaiteki - šaunolės
Tik rozetė, palyginus su liukos, tai
mslinua- nerealūs, jau kokie dičkiai. Jau greit teks atsisveikint, oi širdį skaudės
Pas mano mergiotę pradėjo ant nugaros kaltis balti plaukai
Čia labai blogai? Ką su jais daryt, ar tegu lieka? Newbus taip, kad pradedi raut, o dar daugiau auga?
Tik rozetė, palyginus su liukos, tai
mslinua- nerealūs, jau kokie dičkiai. Jau greit teks atsisveikint, oi širdį skaudės
Pas mano mergiotę pradėjo ant nugaros kaltis balti plaukai
Čia labai blogai? Ką su jais daryt, ar tegu lieka? Newbus taip, kad pradedi raut, o dar daugiau auga?
Tai jau tikrai, kad sunku bus išsiskirti...Bet yra kaip yra.
Kas liečia baltus plaukus, esu susidūrus, jų pašalinimas nedaro įtakos gausesniam jų kiekui. Vakar pinčerę jauniklę mačiau, irgi tokių išdygo nesenai, bet nuo ko jie ,nesidomėjau
Kas liečia baltus plaukus, esu susidūrus, jų pašalinimas nedaro įtakos gausesniam jų kiekui. Vakar pinčerę jauniklę mačiau, irgi tokių išdygo nesenai, bet nuo ko jie ,nesidomėjau
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 06 09, 14:55)
Juodieji terjerai savo forume rašė, kad pas juos būna baltų plaukų, o raunant daugėja, tai bijau lysti
nuo ko, tai man aišku - prisiartinau motinos foto labai - pas ją pilna. kai gyvai matėm, buvo nuskusta, tai ir baltų plaukų nesimatė...
Nu jei ką - bus pipirė
nuo ko, tai man aišku - prisiartinau motinos foto labai - pas ją pilna. kai gyvai matėm, buvo nuskusta, tai ir baltų plaukų nesimatė...
Nu jei ką - bus pipirė
Nu pipirinė tikrai nebus, pas maniškę daugiau nebeataugo