Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(liuka** @ 2016 03 04, 03:32)
Saugokit savo augintinius, geriau jų į parodą net nevest, na kas nedalyvauja, nes iš Kauno CACIB ir iš Panevėžio NDS labai daug kas šunidžių kosulio bacilą pasigavo  verysad.gif

Kazi ar skiepyti nuo tos ligos sunys visviena uzsikrecia ? Maniskes skiepytos, bet karta turejau pries pat kelione surasti kita vieta jas palikti, nes pirmoje prasidejo tos ligos epidemija sad.gif
Ar gal uzsikrecia, bet praserga lengviau ?
Atsakyti
QUOTE(JONCE @ 2016 03 21, 15:57)
Sveikos cvergiukų turėtojos  smile.gif stipriai svarstome įsigyti šios veislės šuniuką, tik kiek neramina jų polinkis loti. Pasidalinkite prašau patirtim ar nevargina tai? Ar galbūt kažkam pavyko išauklėti be reikalo neamsėti  smile.gif

Mūsiškė neloja. Nebent ant palangės sėdėdama kokį šunį apurzgia, fejerverkus aploja (pacifistė hihihi.gif). Na, ir dar staugia kartu su gaisrine doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(eli maja @ 2016 03 21, 20:45)

Mano šune taip pat neamsina nei ant sunu, nei ant zmoniu. Išskirtinai ant zmoniu, jei uzsideje striukes kapisona. Kazkaip, matyt, jai atrodo keistai g.gif Manau, loja is baimes.

drinks_cheers.gif mūsiškė irgi keletą kartų ant kapišonuotų yra užlojus. O šiaip - išskirtinai tylus šuo biggrin.gif.
Atsakyti
Mūsiškė irgi beveik neloja. Kadangi prieš įsigyjant visi buvo prigąsdinę, kad cvergai labai mėgsta loti, tai nuo pat pradžių (pirmąkart sulojo tik kokių 5 mėn.) draudėm loti. Nes man reikėjo šuns kompaniono, o ne sargo. Tai dabar loja tik labai retai. Loja tik, jei laksto vaikas aplink ir bando jį pavyt smile.gif O balsas tai labai skardus. Džiaugiuos, kad neloja smile.gif Net į duris paskambinus nubėga tik visgindama uodegą. O kaip ko nors prašo ar kas nepatinka, tai inksčia, bet neloja.
Atsakyti
Musu kalyte irgi nera is lojanciu. Loja tik ant kai kuriu zmoniu, kurie matyt jai nepatinka arba baugina. Bet jei pasakai jai nebelok, tai ir nebeloja wink.gif
Atsakyti
Ačiū pasidalinusioms apie lojimą smile.gif Kažkada turėjome mitelšnaucerę, tai labai vargino lojimas, ant visko, reikia nereikia... Gal tiesiog nesiėmėm auklėt nuo mažens...
Atsakyti
Skaitant atrodo, kad dauguma neloja. Mūsiškė taip pat neloja be reikalo: loja kai kas pasako garsiai "Laba diena" atėjęs, kai į duris skambina ir kai labai prašai balso.

Bet vienam kieme vedžioja kitą tokią kalytę - tai ji nesustodama kieme vaikšto ir loja.... loja tiesiog, net nėra kokio nors konkretaus taikinio... doh.gif tai vat tokį pamačius - ilgam įstrigtų įspūdis, apie tai, kad loja...
Atsakyti
Manau su gera dresūra nuo mažumės galima sutvarkyt viską smile.gif
Atsakyti
Sveiki, esu naujokė šiame forume. Jau treti metai auginame cvergiuką. Norėjau pasiteirauti, gal esate kas išbandę natūralių naminių priemonių kailio priežiūrai, kad mažiau veltųsi?
Aš galvoju, gal kokosų aliejus tiktų???

Esame ne itin uolūs šukuotojai blush2.gif , tai suku galvą, kaip čia palengvinti sau dalią ir pagerinti šuns išvaizdą huh.gif
Atsakyti
SU PAVASARIU BRANGIEJI 4u.gif 4u.gif 4u.gif KIPIS wub.gif IŠLINDO 2016 03 30
Nusimaudėm, nuplovėm 200g žemių ir išsitepėm aliejumi sveria be žemių 1320g
Atsakyti
[quote=liuka**,2016 03 30, 15:42]
SU PAVASARIU BRANGIEJI 4u.gif 4u.gif 4u.gif KIPIS wub.gif IŠLINDO 2016 03 30
Nusimaudėm, nuplovėm 200g žemių ir išsitepėm aliejumi sveria be žemių 1320g

Pagaliau... thumbup.gif Jau kai įlindo rugsėjį..... Duokit kokį salotos lapą ir linkėjimus nuo manęs 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Liuka, Jūsų Kipis - šaunuolis 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute1980 @ 2016 03 30, 15:41)
Sveiki, esu naujokė šiame forume. Jau treti metai auginame cvergiuką. Norėjau pasiteirauti, gal esate kas išbandę natūralių naminių priemonių kailio priežiūrai, kad mažiau veltųsi?
Aš galvoju, gal kokosų aliejus tiktų???

Esame ne itin uolūs šukuotojai  blush2.gif , tai suku galvą, kaip čia palengvinti sau dalią ir pagerinti šuns išvaizdą  huh.gif

Nejau niekas neturi patarimų sad.gif cry.gif
Atsakyti