Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Liuka,

kovo vidury Šulija žada ženklų atšilimą, o ką žada jūsų vėžlys? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Inga++ @ 2016 02 28, 13:31)
Noriu pasiteirauti, kaip dažnai reikia maudyti šnukiuką? Mūsų kalytei tuoj bus 4 mėn., parsivežėm prieš mėnesį, dar nė karto visos nemaudžiau. Gal reikia?
Ačiū atsakiusioms smile.gif

Saviškės per 4 metus nemaudžiau nei karto. Tik kojas ir papilvę nuo purvų nuplaunu. Šiaip ji pas mane nemegėja vandens.....
Atsakyti
QUOTE(Inga++ @ 2016 02 28, 13:31)
Noriu pasiteirauti, kaip dažnai reikia maudyti šnukiuką? Mūsų kalytei tuoj bus 4 mėn., parsivežėm prieš mėnesį, dar nė karto visos nemaudžiau. Gal reikia?
Ačiū atsakiusioms smile.gif

Aš tai irgi maudžius esu tik tada, kai buvo išsivoliojus paukščio lavono liekanose... doh.gif O šiaip tik kojos ir papilvė. Na nebent kirpėja prieš parodą išmaudydavo. Nors esu girdėjus, kad kiti kas mėnesį maudo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 03 01, 11:33)
Aš tai irgi maudžius esu tik tada, kai buvo išsivoliojus paukščio lavono liekanose...  doh.gif  O šiaip tik kojos ir papilvė. Na nebent kirpėja prieš parodą išmaudydavo. Nors esu girdėjus, kad kiti kas mėnesį maudo rolleyes.gif

Mes maudom kas mėnesį, o buvo ir kad dažniau pasitaikė, nes grįžom iš miško, tai buvo toks murzius, kad pro duris ir tiesiai į vonią...
O kaip pas jus nuo šuns kvapo nebūna jei ilgai nemaudai?
Atsakyti
Aš maudau pagal situaciją. Jei glostant nugarą, kasinėjant, pirštai "apsineša", tai jokio malonumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 01 kovo 2016 - 12:05
Arba šuniui priėjus, norisi pabėgt nuo kvapo smile.gif
Atsakyti
jokio šuns kvapo nebūna, maudau esant būtinybei, kai išsitepa kažkuo ir prieš parodą, vasarą mirksta vandens telkiniuose. Dažnas plovimas tik kojų ir barzdos. Jei grįžta žemėta-tiesiog nuskalauju vandeniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 01 kovo 2016 - 13:05
Pas mus būna... Nestiprus, bet jau ženklas, kad reik maudyt biggrin.gif
Atsakyti
Pėdos turi kvapą.O ir barzda greit 'prarūgsta', todėl tik ją dažniausiai muiluoju. Kojas, deja, tenka beveik po kiekvieno ėjimo į lauką vandeniu nuplauti ir visokius šapus išrankioti. Dabar kai pagalvojau, tai aš nė karto viso šuns šampūnais nemaudžau, bet maždaug kas trys mėn einam pas kirpėją, tai ji po visų kosmetinių apkarpymų išmaudo, to tikrai užtenka
Atsakyti
Aciu visoms uz tai, kad dalinates patirtimi. Supratau, jog maudyti nereikia, jei nera butinybes. O barzdos ir koju plovimas - tiesiog higiena wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2016 03 01, 16:09)
Pėdos turi kvapą.O ir barzda greit 'prarūgsta', todėl tik ją dažniausiai muiluoju. Kojas, deja, tenka beveik po kiekvieno ėjimo į lauką vandeniu nuplauti ir visokius šapus išrankioti. Dabar kai pagalvojau, tai aš nė karto viso šuns šampūnais nemaudžau, bet maždaug kas trys mėn einam pas kirpėją, tai ji po visų kosmetinių apkarpymų išmaudo, to tikrai užtenka

Kadangi mes pas kirpėjas neinam, tai maudom patys. Kartais po mėnesio, kartais po 4.
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2016 03 01, 11:09)
Liuka,

kovo vidury Šulija žada ženklų atšilimą, o ką žada jūsų vėžlys? ax.gif
Papildyta:

Saviškės per 4 metus nemaudžiau nei karto. Tik kojas ir papilvę nuo purvų nuplaunu. Šiaip ji pas mane nemegėja vandens.....

biggrin.gif kol kas neišindo, būtinai pranešiu, kai tk, tai iškarto biggrin.gif

Aš savo šunų taip pat nemaudau tik kojos ir barzdos,nebent vasarą jūrosj ežere ir tai per prievartą lotuliukas.gif prieš parodas taip pat korpuso peplaunu, šuns kvapo pas mus nėra, na nebent tik kai per lietų pavaro, bet įšdžiūsta ir viskas OK mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas čia bendraujantiems cvergiukų mylėtojams ir augintojams. Neseniai ir mes įsigijome mažą mielą cvergiuką - juodą su įsidabriu. Jau per pirmas savaites pastebėjome, kad šuniukas labai prisitaikantis prie situacijos ir net sakyčiau šeimininkų gyvenimo būdo, kambaryje ramus, lauke išsišėlsta, mielai žaidžia su vaiku, atneša kamuoliuką ir šiaip labai noriai vykdo komandas tokias, kaip sėdėt, duok leteną, pas mane ir pan. Karts nuo karto pasibendraujam ir su veisėja, iš kurios pirkome šuniuką. Bet įdomu ir kitų nuomonių paklausyti ir šiaip pasidomėti kaip svergiukus augina paprasti žmonės, neužsiimantys veisimu. Paskaičiau ir ankstesnes temeles, bet vistiek įdomu kaip kitiems sekasi auginti, kuo maitinat, kaip dažnai, kiek laiko lauke būnat ir tt. Gal priimsit ir mane karts nuo karto čia pasibendrauti? blush2.gif
Atsakyti