Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(Aliona1984 @ 2016 02 09, 17:46)
Yra problemu su gimda veliau kad netektu sterilizuoti,o po gimdymo tikimybe kad susitvarkys viskas,jos ne karto nekergiau,daugint neketinu,kaip sakant "del sveikatos".
Nuomoniu yra visokiu,ir ja isreikšti gali kiekvienas,nematau tame blogio,ir aciu už patarimus

Kokios problemos su gimda?
Keiskit veterinarą, nes tas, kuris rekomenduoja kergimą ir gimdymą kaip vaistą, yra šarlatanas.
Atsakyti
Sterilizacija išsprendžia visas bėdas su gimdom ir rujom. Toks jausmas susidaro, kad nesterilizuota kalė nacionalinė vertybė kuria reikia saugoti unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dagnytesmama @ 2016 02 09, 17:09)
Sterilizacija išsprendžia visas bėdas su gimdom ir rujom. Toks jausmas susidaro, kad nesterilizuota kalė nacionalinė vertybė kuria reikia saugoti  unsure.gif  .

drinks_cheers.gif
Ir kam laikyt nesterilizuotą bedokumentę kalę? Mūsų, va, su dokais, bet ir tai jau sterilizuosim, nes tikrai nekergsim smile.gif

Atsakyti
O kokias problemas su gimda kalėms išsprendžia gimdymas?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 02 09, 18:28)
O kokias problemas su gimda kalėms išsprendžia gimdymas?

Tai va ir man tas pats klausimas kilo. Juo labiau, jei yra sveikatos problemų, tai dar labiau norima alinti kalę ją kergiant.

Papildymui neblogas straipsnis savišvietai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 09 vasario 2016 - 18:18
QUOTE(Agnnyte @ 2016 02 09, 19:00)
Kokios problemos su gimda?
Keiskit veterinarą, nes tas, kuris rekomenduoja kergimą ir gimdymą kaip vaistą, yra šarlatanas.

nepamenu kaip mediciniškai vadinasi,manau tikrai vešiu i kita vet pasikonsultuot,

QUOTE(Dagnytesmama @ 2016 02 09, 19:09)
Sterilizacija išsprendžia visas bėdas su gimdom ir rujom. Toks jausmas susidaro, kad nesterilizuota kalė nacionalinė vertybė kuria reikia saugoti  unsure.gif  .

gaila man kažkaip,sako kad stambet pradeda,kitos ligos puola
Atsakyti
QUOTE(Aliona1984 @ 2016 02 09, 19:06)

gaila man kažkaip,sako kad stambet pradeda,kitos ligos puola

Stambėt pradeda nuo maisto, o ne nuo sterilizacijos. Kitos ligos, tai kokios? Kiek suprantu, sterilizavus kalę, jokios ligos, susijusios su reprodukciniais organais, pulti nebegali. O virusinės tikrai nepuola labiau biggrin.gif
Atsakyti
Čia merginos suprantu iš tos operos, "girdėjau, kad varpai skamba, bet nežinau kur".
Veislynas. Kalė susirgo piometra, labai reikia šios kalės "kraujų" palikuonių, tada vetai po išgijimo siūlo kergt kitai rujai, priešingu atveju didelė tikimybė, kad mirs nuo pakartotinos ligos arba reiks sterilizuoti.
O pagal statistika 80% kalių miršta nuo gimdos , kiaušidžių vėžio, ar ji turėjus šuniukų ar ne, tai norint apsaugot ir prailgint savo šuns gyvenimą jį geriau sterilizuot. Savo Koriuką sterilizavau 10m. išsivysčius piometrai, labai bijojau, kad neatlaikys, viskas OK, bet sakė, kad pačiu laiku, nes gimda jau buvo pradėjus vėžėt. Dabar Koriukui jau 14m. smile.gif Dar guvi senikė smile.gif

Ir dar pirma kartą viešojoj erdvėj smile.gif susipažinkit DREAM COME TRUE JŪROS PUTA ( Drimukas) biggrin.gif Vieno mėnesiuko amžiaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 09 vasario 2016 - 22:11
QUOTE(Aliona1984 @ 2016 02 09, 16:46)
nemanau kad TV galima lyginti su šuniuku

Visiškai sutinku. Tikrai negalima lyginti. Apie tai ir kalbu, kad aplinkoje yra tokių, kurie į šunis žiūri, kaip į daiktą, kuris kažkaip galėtų atsipirkt blink.gif

Mano šune (su dokumentais) taip pat sterilizuota. Labai daug dvejojau, skaičiau, įsiklausiau į visus prieš ir už. Nepabėkit iš šio forumo, o įsiklausykite "kur varpai skambina". Dalinkitės, kaip jums sekasi išspręsti problemas, be žalos savo mylimai šunei smile.gif.

Atsakyti

Liuka, sveikinu thumbup.gif thumbup.gif
Vardas fantastiškas, tikiu kad ji tikrai išpildys kažkieno svajones smile.gif
Negi vėl viena? g.gif

kaip auga pernykštė Amber? Gal po vieną gimę šuniukai stipresni ir energingesni?
Atsakyti
[quote=Aliona1984,2016 02 09, 17:46]
Yra problemu su gimda veliau kad netektu sterilizuoti,o po gimdymo tikimybe kad susitvarkys viskas,jos ne karto nekergiau,daugint neketinu,kaip sakant "del sveikatos".
Nuomoniu yra visokiu,ir ja isreikšti gali kiekvienas,nematau tame blogio,ir aciu už patarimus
Papildyta:
quote=eli maja,2016 02 09, 00:45]

p.s. Mane žiauriai nervina, kai stebisi manimi, jog mano šune neves šuniukų. Sako - atsipirktų doh.gif Bet, kai nusiperki TV, negalvoji ką daryt, kad atsipirktų. O gal reiktų žiūrėt visą parą g.gif lotuliukas.gif
Daugintojams NE.
[/quote]

nemanau kad TV galima lyginti su šuniuku
[/quote]
o kas jumis taip stebisi? Ar jų tai šuo? Juk jūs pati, o ne kas kitas sprendžiat už savo šunį. Ir jau teigiat daugintojams NE, plius jei suprantat , kad kalė jau turi bėdų, tai pasirįžkit ir nebekankinkit nei jos nei savęs, o tokius aplinkinius apeikite iš tolo, o jei tai šeimos nariai, draugai-apšviskite kaip viskas yra iš tikrųjų.
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2016 02 11, 08:14)
o kas jumis taip stebisi? Ar jų tai šuo? Juk jūs pati, o ne kas kitas sprendžiat už savo šunį. Ir jau teigiat daugintojams NE, plius jei suprantat , kad kalė jau turi bėdų, tai pasirįžkit ir nebekankinkit nei jos nei savęs, o tokius aplinkinius apeikite iš tolo, o jei tai šeimos nariai, draugai-apšviskite kaip viskas yra iš tikrųjų.

smile.gif čia komentuodama kažkaip susivėlėt doh.gif

Man tenka diskutuoti su kaimynu, kuris daugintojus palaiko. Kaimynas savo kalę (prancūzų buldogę) sukergė, o pardavinėdamas šuniukus pasakojo vėjus apie tai, kad tėvas su dokumentais ir t.t. Tai, ką ir daro visi daugintojai. Pasikartosiu - daugintojams NE.
Atsakyti