Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(Ku-ku-shka @ 2016 02 03, 11:24)

Agilee, o šunelis čia po kirpyklos? Ausytės apskustos, o kailiukas, panašu kad povilnė styro?
tiesa, auginu Jūsų šuniuko sesę  smile.gif

Ku-ku-shka, oooo smagu.... o jus kuriam mieste? taip Tonis tik is po pirmo apsilankymo kirpykloj.... nes buvo panasesnis i dvarneska, nei snauceri.... Tai tik suformavo siek tiek, ir pasalino ta kudikiska plauka... po dvieju men vel sake atvaziuot, pabaigsim tvarkytis....

idedu tos dienos pasikeitimus...
user posted image
Atsakyti

idedu tos dienos pasikeitimus...
user posted image
[/quote]

Fainas smile.gif
Na taip, neprižiūrėtas ar šlapias šnauceris, net baisiau už "dvarniaška" atrodo biggrin.gif.
Mes iš Klaipėdos, taigi, beveik kaimynai smile.gif
Na, įdomu, kad nepašalino kirpykloj tos pavilnės g.gif
Įdomu, kaip bus su kailiuku, nes mes turim problemą - blogai apskritai jis auga, skystas, šuniukui šalta kai šlapia ar lyja.
naudojam visokius papildus, tikimės, kad situacija keisis.

Kaip brolis, ar vaikšto per lietų, vėją? Mano mergytė - miestiečio svajonių šuo - jei lyja, vėjas schmoll.gif neįkalbinsi vaikščiot, o geru oru - su mielu noru bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dagnytesmama @ 2016 02 04, 00:35)
O tai mūsų tas pats tėtukas. Mes iš lazdynų, dažnai vaikštom prie televizijos bokšto.
Bet būnam ir kitur, vieta mum ne problema.

Na va, kaip greitai radom giminių smile.gif Mes viai kitame miesto gale, už Santariškių. Bet būtų smagu pasidaryti susitikimus savaitgaliais kur nors, gal ir daugiau norinčių atsirastų. Mums, aišku, dar reiktų truputį paūgėti ir pasimokyti komandų smile.gif

QUOTE(Ku-ku-shka @ 2016 02 04, 16:24)

Kaip brolis, ar vaikšto per lietų, vėją? Mano mergytė - miestiečio svajonių šuo - jei lyja, vėjas  schmoll.gif  neįkalbinsi vaikščiot, o geru oru - su mielu noru  bigsmile.gif

Mūsų mergytė laksto ir dūksta lauke nesvarbu, koks oras. Gal tai todėl, kad parsivežėm ją praėjusį šeštadienį, oras buvo nekoks, lijo, snigo. Bet iškart pradėjom pratinti prie lauko reikaliukams atlikti. Tai pirmą dieną man ji lyg padrebėdavo po lauko, nors būdavom trumpai, greit padarom, apibėgam aplink namą ir namo. Bet praėjus keliom dienom, visai išdrąsėjo mažė, namo nebenori, lekia kaip kulką dar vieną ratą ir nebedreba. Na bet aš vistiek galvoju, jog ilgesniu pasivaikščiojimu tokiu oru, jai turėtų būti šalta? Mažas gi dar vaikas, kaip manot? Reikia dabartiniam orui kokių rūbelių ar ne? Taip nesinori man tų rūbų..
Atsakyti
Inga++, tikrai nereikia jokių rūbų, jie ji eina, nedreba.
Jei šuniukas laksto, jam tikrai nešalta smile.gif
Jei jaučia diskomfortą - iškart matosi: prie -5 išeina, stovi ir žiūri su priekaištu, ar dreba biggrin.gif Aprengiau megztinį - problemos nebėra biggrin.gif Jei eina, nestovit vietoj, tikrai nemanau kar reiktų rengti.
Na, aš normaliu oru normaliai vedžiojau ir mažą. 2 ilgi kartai ir kiti trumpesni - reikalams atlikti. dabar vaikštom po val. ryte ir vakare. Šnauceris pakankamai energingas šuo, tad po 5 min. pasivaikščiojimo tikrai liks energijos namus siaubti. Kadangi visą laiką vaikščiojom ilgai, per metus namie tik internetą kartą atjungė, įtariu dėmesio pritrūko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2016 02 05, 09:35)
Inga++, tikrai nereikia jokių rūbų, jie ji eina, nedreba.
Jei šuniukas laksto, jam tikrai nešalta smile.gif
Jei jaučia diskomfortą - iškart matosi: prie -5 išeina, stovi ir žiūri su priekaištu, ar dreba biggrin.gif Aprengiau megztinį - problemos nebėra biggrin.gif Jei eina, nestovit vietoj, tikrai nemanau kar reiktų rengti.
Na, aš normaliu oru normaliai vedžiojau ir mažą. 2 ilgi kartai ir kiti trumpesni - reikalams atlikti. dabar vaikštom po val. ryte ir vakare. Šnauceris pakankamai energingas šuo, tad po 5 min. pasivaikščiojimo tikrai liks energijos namus siaubti. Kadangi visą laiką vaikščiojom ilgai, per metus namie tik internetą kartą atjungė, įtariu dėmesio pritrūko biggrin.gif

Ačiū, Ku-ku-shka,už atsakymą. Dėl rūbų nuraminot smile.gif Mes kitą savaitę paskutinį skiepą pasidarysim ir tada jau bus galima ir ilgiau pasivaikščioti. Tik aš dar nelabai įsivaizduoju, kaip tai reikės padaryti, lengva mums aplink savo namą bėgioti, aptverta, saugu, o kai išeisim į gatvę pasivaikščiojimui, juk nepaleisi be pavadėlio? O su pavadėliu ar ji išsikraus? Energijos tai tikrai nerealiai turi.
Atsakyti
Aš, kol buvo mažytė, kieme, prie gatvės vedžiojau su pavadėliu. Man visai tiko flexis - šuniukas lengvai išmoko su juo vaikščiot, juk atstumas lengvai reguliuojasi. Parke, kur nėra mašinų - paleisdavau.
ir su pavadėliu kada nors išsikraus, jei krosą bėgsit biggrin.gif
Manau paleidimas, šeimininko žaidimai su šunimi, svarbus ne tik dėl išsikrovimo, dėl šuns intelekto, prieraišumo vystymuisi.
Manoji bailoka buvo, labai sunkiai pratinosi prie aplinkos, turėjo labai jau daug baimių. Bet meilė ir darbas gali labai daug wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2016 02 05, 11:38)
Manau paleidimas, šeimininko žaidimai su šunimi, svarbus ne tik dėl išsikrovimo, dėl šuns intelekto, prieraišumo vystymuisi.

Labai gerai parašyta, 100% pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaitės, padėkite!
Vilniuje, netoli Verkių, kažkur dviračių take, vasario 06 dienos ryte dingo juodas cvergšnauceris. Jei kas matėte, prašau, praneškite. Tel. 8687 44730.

user posted image

Nerandu realios jo foto, dedu internetinę blush2.gif

Atsakyti
Sveikos merginos ieškau savo juodai cvergšnaucerio merginai draugo busimiems pasymatymams.Nors mes esam be dokumentu,bet ne ka prastesnes už tuos kurie su dokais. Norim susipažinti,palaikyti rysi :-) Mums tinka Kaunas,Jonava.

Visa info facebooke ieškoti Aliona Stankeviciene,ten taip pat sunytes nuotrauku yra,ar rašykit a.m.
Pasistengsiu ir ce užsukt dažniau :-) Didelis aciu
Atsakyti
QUOTE(Aliona1984 @ 2016 02 06, 19:44)
Sveikos merginos ieškau savo juodai cvergšnaucerio merginai draugo busimiems pasymatymams.Nors mes esam be dokumentu,bet ne ka prastesnes už tuos kurie su dokais. Norim susipažinti,palaikyti rysi :-) Mums tinka Kaunas,Jonava.

Visa info facebooke ieškoti Aliona Stankeviciene,ten taip pat sunytes nuotrauku yra,ar rašykit a.m.
Pasistengsiu ir ce užsukt dažniau :-) Didelis aciu

jei planuojat dauginti bedokumenčius šunis, dėl dažnesnio užsukimo galite nesivarginti - čia šitokios idėjos netoleruojamos.
Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2016 02 04, 16:24)

Kaip brolis, ar vaikšto per lietų, vėją? Mano mergytė - miestiečio svajonių šuo - jei lyja, vėjas  schmoll.gif  neįkalbinsi vaikščiot, o geru oru - su mielu noru  bigsmile.gif

bet ar mes tiksliai apie ta pati veislyna snekam? nes tauragej yra du... ir kai buvo Tonio (jis ten buvo Turbo)vada, buvo 8 berniukai ir tik viena mergyte.

Musiskis eina visur ir visada, buvo oziu, kai bandydavo nenoret, atsiguldavo ir tempk netempes neidavo, bet pora kartu nieks nenusileido.... ir oziai dingo...

Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 02 07, 00:46)
jei planuojat dauginti bedokumenčius šunis, dėl dažnesnio užsukimo galite nesivarginti  - čia šitokios idėjos netoleruojamos.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti