QUOTE(Dagnytesmama @ 2016 02 04, 00:35)
O tai mūsų tas pats tėtukas. Mes iš lazdynų, dažnai vaikštom prie televizijos bokšto.
Bet būnam ir kitur, vieta mum ne problema.
Na va, kaip greitai radom giminių
Mes viai kitame miesto gale, už Santariškių. Bet būtų smagu pasidaryti susitikimus savaitgaliais kur nors, gal ir daugiau norinčių atsirastų. Mums, aišku, dar reiktų truputį paūgėti ir pasimokyti komandų
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2016 02 04, 16:24)
Kaip brolis, ar vaikšto per lietų, vėją? Mano mergytė - miestiečio svajonių šuo - jei lyja, vėjas
neįkalbinsi vaikščiot, o geru oru - su mielu noru
Mūsų mergytė laksto ir dūksta lauke nesvarbu, koks oras. Gal tai todėl, kad parsivežėm ją praėjusį šeštadienį, oras buvo nekoks, lijo, snigo. Bet iškart pradėjom pratinti prie lauko reikaliukams atlikti. Tai pirmą dieną man ji lyg padrebėdavo po lauko, nors būdavom trumpai, greit padarom, apibėgam aplink namą ir namo. Bet praėjus keliom dienom, visai išdrąsėjo mažė, namo nebenori, lekia kaip kulką dar vieną ratą ir nebedreba. Na bet aš vistiek galvoju, jog ilgesniu pasivaikščiojimu tokiu oru, jai turėtų būti šalta? Mažas gi dar vaikas, kaip manot? Reikia dabartiniam orui kokių rūbelių ar ne? Taip nesinori man tų rūbų..