Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(atrai @ 2016 02 02, 15:47)
mums metukai ,kojyciu palukai ir rudi smile.gif  kirpykloje mums  sake kad siu veisliu suniukams daznai taip buna reikia dazyti pries parodas ,maistas cia niekuo detas

REIKIA dažyti per parodas? Juokaujat gal... Tai tada iš principo, pamačius, kad sąkandis negeras, gal reikia breketus sudėt (deda ir šunims juos). Dzin ta sveikata ir dzin ta genetika... doh.gif

Agilee, iš kur šitsa fainuolis? wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 02 02, 16:58)

Agilee, iš kur šitsa fainuolis? wub.gif

Is Taurages "Mano Mur" berods, taip vadinasi...
Atsakyti
Malonu, kad cvergiukų daugėja smile.gif Sveikinimai įsigijus geriausią draugą wink.gif
Kojų rudas atspalvis dažnai išaugamas, o kai kuriems lieka visam laikui. O dėl barzdos rudavimo, tai dažniausiai priklauso nuo maisto.
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 02 03, 08:52)
O dėl barzdos rudavimo, tai dažniausiai priklauso nuo maisto.

Ir nuo seilių
Atsakyti
Ačiū už atsakymus! mirksiukas.gif
Atsakyti
Dilma, dažo dažo prieš parodas šunis, breketų kol kas ne, bet implantus, sako įstato biggrin.gif
o ausų klijavimas, kad atitiktų reikiamą formą, juk panašiai kaip breketai?

Sveikinu prisijungusias merginas smile.gif

Agilee, o šunelis čia po kirpyklos? Ausytės apskustos, o kailiukas, panašu kad povilnė styro?
tiesa, auginu Jūsų šuniuko sesę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2016 02 03, 10:24)
Dilma, dažo dažo prieš parodas šunis, breketų kol kas ne, bet implantus, sako įstato biggrin.gif
o ausų klijavimas, kad atitiktų reikiamą formą, juk panašiai kaip breketai?

Aš žinau, kad dažo wink.gif. Man tiesiog užkliuvo formuluotė - REIKIA DAŽYTI biggrin.gif
Taip, su ausim tas pats. Jei kremzlė kieta, tai ji turbūt paveldima? Bet čia, spėju, likutiniai reiškiniai iš to laiko, kai būdavo kupiruojamos ausys - ką tu ten suprasi, ar ji būtų nulėpus, ar stačiai buvus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 02 03, 10:34)
Aš žinau, kad dažo wink.gif. Man tiesiog užkliuvo formuluotė - REIKIA DAŽYTI biggrin.gif
Taip, su ausim tas pats. Jei kremzlė kieta, tai ji turbūt paveldima? Bet čia, spėju, likutiniai reiškiniai iš to laiko, kai būdavo kupiruojamos ausys - ką tu ten suprasi, ar ji būtų nulėpus, ar stačiai buvus biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif . Noriu prisijungti prie jūsų rato, nes nuo praėjusio šeštadienio turim dar vieną vaiką - beveik 3 mėn. Lizę wub.gif Meilumas neįtikėtinas, kaip ir dūkimas kai nemiega bigsmile.gif

Prieš parsivežant šunelį, per kelis vakarus perskaičiau visus jūsų pašnekesius, kiek jų liko SM, berods nuo 2014m. Tad noriu padėkoti, už daug gerų patarimų, kuriuos čia radau. Dabar net neturiu, ko paklausti, į visus savo pirminius klausimus jau radau atsakymus šioje temoje thumbup.gif

Labai keistas jausmas, kai vienu smūgiu perskaitai dviejų metų susirašinėjimą. Man dar "gyvi" postai, kaip jūsų namuose atsirado cvergiukai, kokios problemos iškilo nuo pat pradžių, nors jums jau tikriausiai visa tai seniai buvo, o šuneliai jau paauginti smile.gif

Mes Vilniuje, ieškosim draugų mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inga++ @ 2016 02 03, 15:33)
Laba  4u.gif . Noriu prisijungti prie jūsų rato, nes nuo praėjusio šeštadienio turim dar vieną vaiką - beveik 3 mėn. Lizę  wub.gif

Sveika prisijungus,

Is kur jusu grozis, gal giminiu cia rasit, mes irgi is Vilniaus. Galim draugauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagnytesmama @ 2016 02 03, 20:39)
Sveika prisijungus,

Is kur jusu grozis, gal giminiu cia rasit, mes irgi is Vilniaus. Galim draugauti  4u.gif

Veislynas Vėjopatis. Jų skelbimas:
http://www.skelbiu.l...i-22450225.html

O kokiame jūs Vilniaus rajone gyvenat, kur dažniausiai einat pasivaikščioti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga++ @ 2016 02 03, 23:17)
Veislynas Vėjopatis. Jų skelbimas:
http://www.skelbiu.l...i-22450225.html

O kokiame jūs Vilniaus rajone gyvenat, kur dažniausiai einat pasivaikščioti?  rolleyes.gif

O tai mūsų tas pats tėtukas. Mes iš lazdynų, dažnai vaikštom prie televizijos bokšto.
Bet būnam ir kitur, vieta mum ne problema.
Atsakyti