Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 14, 04:36)
Kokios purios kojytės smile.gif O pas jus ringe kartu visos cvergų spalvos konkuruoja?

Nežinau, pati nei vaikštau, nei domiuosi parodomis. Galiu paklausti smile.gif
Atsakyti
mačiau aš video tuos. UK irgi visos spalvos ringe vienam
https://scontent-ams...amp;oe=5716068B
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 15 gruodžio 2015 - 08:24
Atrodo logiška, jeio standartas vienodas, skirtumas tik spalva, ar ne?
Atsakyti
Standartas vienodas, bet kergti tarpusavyje skirtingų spalvų pas mus bent jau negalima, tai nemanau, kad juos lyginti reikia ax.gif
Atsakyti
parodos tikslas, kaip suprantu išrinkti šunį, labiausiai atitinkantį standartą.
Kaip išrinkti labiausiai atitinkantį, pagal anatomiją - tobulą šunį, jei išskiriamos skirtingos spalvos? g.gif
O apskritai, visa tai tik žaidimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 16, 08:28)
Standartas vienodas, bet kergti tarpusavyje skirtingų spalvų pas mus bent jau negalima, tai nemanau, kad juos lyginti reikia  ax.gif

Nu bet jei visos spalvos viename ringe rungsis, tai dar nereikš, kad jas ir maišyt galima tongue.gif. Manau, tas skirstymas spalvomis - grynai dėl subjektyvumo - vienam galbūt labiausiai patinka pipirai, kitam teisėjui - juodi... Tai norint atmest šitą faktorių, skirtingos spalvos ir išstatomos atskiruose ringuose... Nes šuns anatomijai tai tikrai dzin spalva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 16 gruodžio 2015 - 09:27
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 16, 01:28)
Standartas vienodas, bet kergti tarpusavyje skirtingų spalvų pas mus bent jau negalima, tai nemanau, kad juos lyginti reikia  ax.gif

Kiek maciau spalva neissigimsta. Pas pipira ir juodai sidabrine gali gimt visi kaip mama, visi kaip tete, arba keli tokie, keli tokie. JAV galima kergt skirtingu spalvu sunis. Todel matomai ir parodose visos spalvos kartu dalyvauja smile.gif Kiekviena salis turi savo standartus.
Mano vienos merginos tetis pipiras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 19 gruodžio 2015 - 07:36
Sveikos smile.gif bandžiau ieškoti šioje temoje apie ausytes, bet nelabai ką randu ko man reikia, todėl nepykit jei pasikartosiu smile.gif mano mažyliui 3 mėnesiukai, viena ausyte 90laipsniu kampu stovi, ką tai gali reikšti? Ar čia natūralu? Bet stovi nr visada, tik kai klausosi atrodo.. Nieko niekur internete nerandu apie tai ka nors parasyta.. kai galesiu imesiu nuotraukyte verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glscnskt: 25 gruodžio 2015 - 17:54
QUOTE(glscnskt @ 2015 12 25, 18:51)
Sveikos smile.gif bandžiau ieškoti šioje temoje apie ausytes, bet nelabai ką randu ko man reikia, todėl nepykit jei pasikartosiu smile.gif mano mažyliui 3 mėnesiukai, viena ausyte 90laipsniu kampu stovi, ką tai gali reikšti? Ar čia natūralu? Bet stovi nr visada, tik kai klausosi atrodo.. Nieko niekur internete nerandu apie tai ka nors parasyta.. kai galesiu imesiu nuotraukyte verysad.gif  unsure.gif

Kiek zinau, turii buti nulinke. Pagal standarta.
Atsakyti
QUOTE(glscnskt @ 2015 12 25, 17:51)
Nieko niekur internete nerandu apie tai ka nors parasyta.. kai galesiu imesiu nuotraukyte verysad.gif  unsure.gif

Iš nuotraukų internete sunku nuspręsti, jei esat iš Vilniaus, bandykit tartis per AŽ su Markoni ir parodyti ausytes 'gyvai' - bus geriausia konsultacija
Atsakyti
Su Naujais Metais 4u.gif 000054.gif newyear.gif santa2.gif santa2.gif santa2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 01 sausio 2016 - 00:53
QUOTE(liuka** @ 2016 01 01, 00:51)
Su Naujais Metais 4u.gif  000054.gif  newyear.gif  santa2.gif  santa2.gif  santa2.gif

Su naujais!!! Geriausių metų su mažyliais cvergiukais!!! wub.gif
Atsakyti