Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 11 13, 04:27)
Mano manymu būtina pabrėžti, kad iš ausų reikia plaukus pešiot.
Kažkodėl niekur apie tai nerašo, o procedūra tikrai nemaloni ir skausminga.
tikrai būčiau dar kartą pagalvojus apie įsigijimą, dėl tų ausų plaukų pešiojimo  g.gif

Man irgi buvo stresas kailio pešiojimai, ausų pešiojimai ir tt. Nagus pati kerpu, povilnę šukuoju, visa kita atiduodu kirpėjai, nes mano nervai persilpni. O dar kai dvi turiu, išvis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolanta.p @ 2015 11 08, 06:20)
Noriu paklausti apie cveršnaucerių laikymą narvuose tuo metu kai šuo būna vienas namuose. Ar dažnai taip praktikuojama gyvenime, ar tai tik pavieniai atvejai? Gal ši tema jau buvo aptarta? Atsiprašau jei pasikartosiu.

tik nakčiai visados uždarom. Dieną laisvė. Niekad jokiu laidų negraužė, tik kailines šlepetes patvarke kol mažos buvo, bet dabar ir jų neliečia.
Jei žinom, kad ilgai bus vienos, paliekame ilgai graužiamų skanėstų.
Atsakyti

QUOTE(Markoni @ 2015 11 12, 17:08)

Labai patiko thumbup.gif norėčiau tęsinio smile.gif

QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 11 13, 11:27)
Mano manymu būtina pabrėžti, kad iš ausų reikia plaukus pešiot.
Kažkodėl niekur apie tai nerašo, o procedūra tikrai nemaloni ir skausminga.
tikrai būčiau dar kartą pagalvojus apie įsigijimą, dėl tų ausų plaukų pešiojimo  g.gif

aš didžią dalį plaukų iš ausies pešioju pirštais, pincetu poto, nes labai jis kutena ausį ,
Atsakyti

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markoni: 14 lapkričio 2015 - 16:32
Laba diena,planuojame įsigyti cvergšnaucerio šuniuką.Kylo klausimas dėl spalvos: man asmeniškai daugiau patinka juodi su įsidabriu,bet girdėjau kad paprastai juodų kailis geresnis priežiūrai.
Neturiu jokios patirties ir išmanymo,todėl gal galės pakomentuoti patyręs žmogus smile.gif
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Mano nuomon kad tiek tokių, tiek tokių būna visokių. Pabendraukite su žinomais veisėjais ir jums viską papasakos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(olchik @ 2015 11 15, 16:29)
Laba diena,planuojame įsigyti cvergšnaucerio šuniuką.Kylo klausimas dėl spalvos: man asmeniškai daugiau patinka juodi su įsidabriu,bet girdėjau kad paprastai juodų kailis geresnis priežiūrai.
Neturiu jokios patirties ir išmanymo,todėl gal galės pakomentuoti patyręs žmogus smile.gif
Iš anksto dėkoju 4u.gif

Kailis struktūra geresnis, blogesnis priklauso ne nuo spalvos - o nuo genų smile.gif ir dar nuo priežiūros, jei pešit tvarkingai išiminėsit povilne bus lengviau smile.gif Veisiu pipirus, pradžioje "karjeros" turėjom ne inti šiurkščius šunis,patirtis buvo maža daug ko nežinojau, o dabar turiu bent jau keturis parodinius "ežiukus" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 16 lapkričio 2015 - 19:03
mačiau vakar kirpykloj liukos** Zundą - nu negaliu nustoti galvoti apie ją- stovi gražuolė akyse ir rankose jaučiu kailio šiurkštumą wub.gif
Tobulas šuo thumbup.gif
Sėkmės parodose
Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 11 17, 15:24)
mačiau vakar kirpykloj liukos** Zundą - nu negaliu nustoti galvoti apie ją- stovi gražuolė akyse ir rankose jaučiu kailio šiurkštumą  wub.gif
Tobulas šuo  thumbup.gif
Sėkmės parodose

Ačiū smile.gif
Atsakyti
laba diena ,su kokiomis sukomis sukuokate savo suniukus
Atsakyti
QUOTE(atrai @ 2015 12 07, 14:52)
laba diena ,su kokiomis sukomis sukuokate savo suniukus

ilgus plaukus šukuoju tokiomis --> http://www.pirk.lt/s...vanity-retos-1/
Atsakyti
mano mergyciu veiseja ( su raudona liemene) https://www.youtube....h?v=Cm1YborZavk
Atsakyti
Kokios purios kojytės smile.gif O pas jus ringe kartu visos cvergų spalvos konkuruoja?
Atsakyti