QUOTE(Jolanta.p @ 2015 11 08, 13:20)
Noriu paklausti apie cveršnaucerių laikymą narvuose tuo metu kai šuo būna vienas namuose. Ar dažnai taip praktikuojama gyvenime, ar tai tik pavieniai atvejai? Gal ši tema jau buvo aptarta? Atsiprašau jei pasikartosiu.
Laba, mano šunęėiki metų visada (kai viena ir naktį) buvo narve - savo erdvėje. Ramiai galėjau dirbti ir miegoti.
Sveiki.
Mums taip pat neprireikė narvo. Turi savo guolį, žino, kad ten jos vieta. O kai mūsų nebūna - blogiausia ką nuveikia - tai patikrina stalą (visada) ir kartais įsitaiso miegoti kartu su katinu, kuris mėgsta miegoti kuo minksčiau - tai dažniausiai koks pledas ant sofos.
Jei šuo keltų problemų - svarstyčiau ir apie narvą.
Mums taip pat neprireikė narvo. Turi savo guolį, žino, kad ten jos vieta. O kai mūsų nebūna - blogiausia ką nuveikia - tai patikrina stalą (visada) ir kartais įsitaiso miegoti kartu su katinu, kuris mėgsta miegoti kuo minksčiau - tai dažniausiai koks pledas ant sofos.
Jei šuo keltų problemų - svarstyčiau ir apie narvą.
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 11 13, 11:27)
Mano manymu būtina pabrėžti, kad iš ausų reikia plaukus pešiot.
Kažkodėl niekur apie tai nerašo, o procedūra tikrai nemaloni ir skausminga.
tikrai būčiau dar kartą pagalvojus apie įsigijimą, dėl tų ausų plaukų pešiojimo
Aš ausų landą pešioju maždaug kartą į mėnesį. Pirkau medicininį pincentą. Procedūrą ištveria visai normaliai. Pirmą kartą labiau spurdėjo. Dabar tik retsykiais papurto galvą.
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 11 13, 12:27)
Mano manymu būtina pabrėžti, kad iš ausų reikia plaukus pešiot.
Taip,reikia ir is ausu ispesioti plaukus,ir nagus kirpti,ir sukuoti,ir pesti,iir issukuoti popplauki,ir dantis priziuretu,.......Cia beveik visose veislese,na tik siurksciaplaukiai pesami,pas kitus sukuojama povilne.
QUOTE(eli maja @ 2015 11 13, 15:13)
Aš ausų landą pešioju maždaug kartą į mėnesį. Pirkau medicininį pincentą. Procedūrą ištveria visai normaliai. Pirmą kartą labiau spurdėjo. Dabar tik retsykiais papurto galvą.
Sako, kad plaukų kiekis ausyse būna skirtingas. Pas maniškę jų daug
Ir, nors pratinu po truputį visą laiką, ji spurda ir priešinasi - matos, kad šuniukui skauda.
Ir ta egzekucija malonumo tikrai neteikia
Kailio priežiūra nėra paprasta, bet atperka tai, kad namai švarūs
Tiesa ir šioje srityje turim problemą - kažkodėl praktiškai neauga ašinis plaukas. Kirpėja sako, kad nėra susidūrus su tokia išimtimi
O šiaip veislėje labiausiai paperka begalinis meilumas ir naglas išskaičiavimas tuo oačiu metu
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 11 13, 20:26)
Sako, kad plaukų kiekis ausyse būna skirtingas. Pas maniškę jų daug
Ir, nors pratinu po truputį visą laiką, ji spurda ir priešinasi - matos, kad šuniukui skauda.
Tiesa ir šioje srityje turim problemą - kažkodėl praktiškai neauga ašinis plaukas. Kirpėja sako, kad nėra susidūrus su tokia išimtimi
O šiaip veislėje labiausiai paperka begalinis meilumas ir naglas išskaičiavimas tuo oačiu metu
Cia gal tas asinis,siurkstus?Nesupratau?Kur kerpates?