Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Puiku wink.gif Sveikinu smile.gif
Maniškė irgi negali pakęst lietaus, bet žinokit kombinezonas negelbėja. Ji jo paties nemėgsta lotuliukas.gif Tik kai jau tikrai reikia, velku... Dabar kelias dienas vilkau megztinį, tai kai jau pamato jį, tai tuoj bėga slėptis lotuliukas.gif
Žodžiu, į lauką mieliau eis nuoga ir šals nei apsirengus biggrin.gif
O dėl ritmo, tai pavasario pradžia dar Lietuvoj šalta, tai irgi negelbės, o per karščius bus jau apžėlus smile.gif
Atsakyti
Mano merginas reikia išstumt per lietų į lauką doh.gif
Atsakyti
Gera diena, pagaliau turim ir mes namuose pipiriuką. Turiu keistą klausimą dėl maisto. Augintoja įdėjo Royal Canin jis baiginėjasi, o mums Kikoj įkišo Natures protection kaip super premium nerealų maistą. Šiandien buvom pas veterinarą ir tas pareiškė, kad pas jį dauguma viduriuojančių, vemiančių ir kitokių problemų su skrandžiu ir virškinimu turinčių šunų valgo būtent tą maistą, todėl jis jo nerekomenduotų. Gal kas šeriat tuo natures protection ? ar šiaip gal ką galit rekomenduoti kokį maistą ?
Atsakyti
remarka, netingėkit pasiskaityt temą "šunų šėrimas sausu ėdalu" ten mergaitės diskutuoja pataria, pasidalina savo įspūdžiais apie sausą maistą. http://www.supermama...?...1347&st=456
Už Royal Canin ir Natures protection yra tikrai daug geresnių maistų, pvz. acana, applaws, Taste of the wild, orijen ir t.t. Sekmės su mažyliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 16 spalio 2015 - 13:09
QUOTE(ause makaliause @ 2015 10 16, 13:08)
remarka, netingėkit pasiskaityt temą "šunų šėrimas sausu ėdalu" ten mergaitės diskutuoja pataria, pasidalina savo įspūdžiais apie sausą maistą. http://www.supermama...?...1347&st=456
Už Royal Canin ir Natures protection yra tikrai daug geresnių maistų, pvz. acana, applaws, Taste of the wild, orijen ir t.t. Sekmės su mažyliu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū labai už nuorodą
Atsakyti
QUOTE(remarka @ 2015 10 16, 15:03)
Gera diena, pagaliau turim ir mes namuose pipiriuką. Turiu keistą klausimą dėl maisto. Augintoja įdėjo Royal Canin jis baiginėjasi, o mums Kikoj įkišo Natures protection kaip super premium nerealų maistą. Šiandien buvom pas veterinarą ir tas pareiškė, kad pas jį dauguma viduriuojančių, vemiančių ir kitokių problemų su skrandžiu ir virškinimu turinčių šunų valgo būtent tą maistą, todėl jis jo nerekomenduotų. Gal kas šeriat tuo natures protection ? ar šiaip gal ką galit rekomenduoti kokį maistą ?

Sveiki smile.gif O is kur pipiriukas. kadangi veisiu idomi ax.gif
Mano pipiriukai valgo Meradog begrudi kalakutiena su bulvem , eriena su ryziais smile.gif, O kas liecia vetus, tai jie visad siulo tai ka jie platina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2015 10 16, 20:15)
Sveiki smile.gif O is kur pipiriukas. kadangi veisiu idomi ax.gif
Mano pipiriukai valgo Meradog begrudi kalakutiena su bulvem , eriena su ryziais smile.gif, O kas liecia vetus, tai jie visad siulo tai ka jie platina sad.gif

Pipiriukas iš Rygos Delamunde. Man rodos mano vyras su Jumis bendravo, jeigu jūs iš Klaipėdos ir veisiat pipiriukus smile.gif nes kiek domėjomės Lietuvoje būtent pipiriukų sunku rasti. O dėl veterinaro tai ir man mintis buvo, kad siūlys kažką savo, na bet, kad ne. Jis tiesiog nerekomendavo būtent kikos gaminto
Atsakyti
QUOTE(remarka @ 2015 10 17, 12:22)
Pipiriukas iš Rygos Delamunde. Man rodos mano vyras su Jumis bendravo, jeigu jūs iš Klaipėdos ir veisiat pipiriukus smile.gif nes kiek domėjomės Lietuvoje būtent pipiriukų sunku rasti. O dėl veterinaro tai ir man mintis buvo, kad siūlys kažką savo, na bet, kad ne. Jis tiesiog nerekomendavo būtent kikos gaminto

Aisku, aciu smile.gif

Na kaip visad Estija 50/50 doh.gif na dar yra ryt paroda, bet konkurentai rimti ir jų daug biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 17 spalio 2015 - 17:30
Estija nori, kad nepamirštumėte biggrin.gif
O kas liečia sausą maistą, tai tikrai girėjau nekokių atsiliepimų apie Nature protection... Na bet kiekvienam skirtingai. Aš maitinu acana su ėriena ir obuoliais. Valgo puikiai ir viskas kitkas irgi puiku smile.gif
Beje, mūsų būsimi kaimynai irgi ieško pipiriuko smile.gif
Atsakyti
Noriu pasikonsultuoti dar dėl kailio priežiūros, nes kirpėja išvykus:
kas savaitę aš ją apzulinu su groomingo akmeniu. Atrodo dariau kaip kirpėja rodė, bet kažkaip tas kailis nelabai jau užaugo.
Spalio 20 bus pusmetis, kai pirmą kartą triminguota. Ar būtina ją dabar triminguoti, juk kažkaip prieš gamtą, kai šalta... Ar susigadins kailis, jei laukt pavasario.
Jei dabar nutriminguot, tai kokius rūbus rengiat (megztinį , kombinezoną, liemenę)?
[/quote]

Mes, kadangi nenorim, kad visada butu plika, tuo labiau tokiais orais, tai kirpeja pasiule triminguot kas du menesius. Puse kailio nupesa vienu kartu, kita puse po 2men. Tai visada buna grazi ir neplika o ir orai nebaisus.Nereikia salti biggrin.gif
Atsakyti
[
Mes, kadangi nenorim, kad visada butu plika, tuo labiau tokiais orais, tai kirpeja pasiule triminguot kas du menesius. Puse kailio nupesa vienu kartu, kita puse po 2men. Tai visada buna grazi ir neplika o ir orai nebaisus.Nereikia salti biggrin.gif
[/quote]

laukiu nesulaukiu jau kirpėjos biggrin.gif Įtariu, kad aš netyčia panašiai padariau su tuo groomingo akmeniu doh.gif biggrin.gif Bet kažkaip įtartinai mažai kailio pas tą šuniuką, mažai to tikro plauko, nors povilnę gi pastoviai nuimu g.gif

remarka, aš maitinu RAW. šuniui patinka ir barzda neruduoja smile.gif
Atsakyti
gal kam nors ,bus idomu g.gif

Išdykę cvergšnauceriukai ir jų gražioji šeimininkė netrukus svečiuosis laidoje "Mūsų gyvūnai"

Atsakyti