Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(Smilla @ 2015 09 17, 08:28)

Atrodo puikiai (mano akimis  wub.gif ). vaikų komentarai: "nebegražus šuo"  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveiki,

mano akims irgi labai gražu wub.gif , o mes pirmadienį eisim gražintis, tai irgi pasirodysim. Mes tai tikrai pešim, nes parodai ruošiamės.
O kokio amžiaus jūsų grožis.
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 09 17, 15:26)
Jokiu būdu negalima vieną kartą skusti, kitą kartą pešti. Arba taip, arba taip.

Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 09 17, 22:23)

Todė kad vieną kartą nuskutus jau sunku bus pešti. Ir šuniui skausmingiau, nes atauga jau nebe toks plaukas. Čia gal profai galėtų daugiau pakomentuot...
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 09 18, 09:31)
Todė kad vieną kartą nuskutus jau sunku bus pešti. Ir šuniui skausmingiau, nes atauga jau nebe toks plaukas. Čia gal profai galėtų daugiau pakomentuot...

Bandėt?
Aš tai bandžiau - niekas nepasikeitė tongue.gif. Tiesa, aš kirpau ne tada, kai pešti reikėjo, o tarpe tarp pešimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 18 rugsėjo 2015 - 10:13
QUOTE(Dagnytesmama @ 2015 09 17, 16:48)
Sveiki,

mano akims irgi labai gražu  wub.gif  , o mes pirmadienį eisim gražintis, tai irgi pasirodysim. Mes tai tikrai pešim, nes parodai ruošiamės.
O kokio amžiaus jūsų grožis.

ačiū.
lauksim foto smile.gif
Šiandien lygiai 4 mėn.

QUOTE(zemaiteki @ 2015 09 18, 09:31)

man irgi lygiai taip pat aiškino kirpėja. Bent jau sakė, galit skust, bet po to atsisakau triminguot, nes skausmingiau ir sunkiau pešasi.
Atsakyti
user posted image

user posted image

pas mus toks rimtas bahuras laukia savo seimininku.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 09 18, 10:12)
Bandėt?
Aš tai bandžiau - niekas nepasikeitė tongue.gif. Tiesa, aš kirpau ne tada, kai pešti reikėjo, o tarpe tarp pešimų.

Sveiki,
aš taip pat prie tų eksperimentuojančių, kad gražiau, patogiau ir pan. Kadangi jau kelis metus pati tvarkau savo mažės kailį, tai galiu pasisakyti iš savo patirties 4u.gif

Aš taip pat pabandžiau kirpti, skutu tik nupešusi likusį poplaukį, kiek leika ten. O kirpau mašinėle tarpe tarp pešimų. Po to atėjus laikui nupešiau be problemų. Ataugo puikus šiurkštus kailis.
Atsakyti
Laba diena,Reatai kada čia beužsuku,bet dabar va girsiuos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mažais smagiais vaikais-4mergaitės ir 2berniukai

user posted image

Ir dar girsiuos

user posted image

Ir dar
user posted image wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oj kokie mielybės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokie mieli wub.gif TOkių mažų dar nemačius turbūt smile.gif
Atsakyti
Ievulialia, nuostabūs mažyliai, ir mergyčių kiek daug smile.gif thumbup.gif
O mes jau ruošiamės savaitgaliui
user posted image
Atsakyti
Puikia atrodot wink.gif Sėkmės. Aš labai noriu irgi atvažiuot, bet nežinau, ar pavyks...
Atsakyti