Gera diena,
pribrendom šuniukui ir labai norim cvergiuko. Tik kažkaip niekaip nerandam kur jį gauti. Gal kas galėtumėt padėti ?
turiu blogų naujienų šiandien Kipis užsikasė, tai už 2 savaičių turėtų būt šalta
QUOTE(liuka** @ 2015 09 15, 15:13)
Ankstokai vėsta...
QUOTE(Agnnyte @ 2015 09 16, 09:56)
Ankstokai vėsta...
o, geras
Mes šiandien eisim į kirpyklą, tikiuosi, nepabėgs pusiau skustas, pusiau luptas
Ar dažnai valote akytes šuniukui? Pas mus praktiškai reikia kas antrą dieną išvalyti, nes plaukai įsivelia į traiškanas ir sukietėja, jeigu neišvalai. Gal apkarpys kažkiek kirpykloje? Bet foto internete kiek varčiau, tai būna paliekami ilgi tie Brežniavo antakiai
Be ilgų antakių cvergas ne cvergas Bet ilgi jie pasistoja ir į akis nelenda. Kirpėja paskus tarp akių po antakiais ir jie pasikels O šiaip mūsiškei kol buvo mažesnė tai labai traiškanodavo akys, bet po to susitvarkė, nors aš dabar kas antrą dieną jai valau. Bet manau tai normalu. Gi pati kiekvieną rytą prausiuos
QUOTE(zemaiteki @ 2015 09 17, 09:37)
O kartais nenuskuto? Aš saviškės irgi po pirmo pešimo neatpažinau Tik pagal reiškiamą džiaugsmą supratau O šiaip būtų galėję svetimą įkišt Per mėnesiuką vėl taps panašus į šunį
Ne, pesiojo. As irgi negalvojau, kad taip atrodys. Galvojau is karto, kad skusim, kaip ir buvau skutimui uzsirasius, bet atejus kirpeja patare geriau pesioti, nes po to nelabai gerai bus triminguot, jei noresim (as galvojau, kad jokio skirtumo - viena karta galima taip, kita kitaip).
Na, atejom, palikau ir atejau jau buvo po visko, kas ten zino, gal ir skuto Bet nemanau, nes tarėmės pesiot
Kaip dabar atskirti, ar pesiota, ar skusta?
O koks skirtumas dabar jau ?
Šiaip tai greičiausiai buvo taip - patį kailį nupešė, o poplaukio nerovė iki plikumo ir nuskuto mašinėle. Aš saviškei taip darau. Tik jau po n-tojo pešimo, kartu su plauku ir poplaukio vis daugiau išsipeša. Tada gaunasi kerša - lopais plikesnė, lopais tamsesnė
Šiaip tai greičiausiai buvo taip - patį kailį nupešė, o poplaukio nerovė iki plikumo ir nuskuto mašinėle. Aš saviškei taip darau. Tik jau po n-tojo pešimo, kartu su plauku ir poplaukio vis daugiau išsipeša. Tada gaunasi kerša - lopais plikesnė, lopais tamsesnė
QUOTE(Dilma @ 2015 09 17, 12:21)
O koks skirtumas dabar jau ?
ale tikrai
Ar pašios pešat, ar kas kartą vedat pas profesionalą?
O kaip tie trimingavimo peiliukai, grėbliukai ir visi kiti įrankiai ,ar gerai jie? Jeigu pvz ilgio palaikymui? o pešti tik kokius du kartus į metus?
Aš tai vežu tik pas profesionalą. Man pačiai per sudėtingas menas. Jokiu būdu negalima vieną kartą skusti, kitą kartą pešti. Arba taip, arba taip. Bet aš už pešimą. Visgi cvergas šiurkščiaplaukis šuo, tai kad toks ir liktų, kailis turi būti triminguojamas.
O dėl tų trimingavimo šukų, tai aš jas kartais naudoju, bet jos kailio nepatrumpina, o tiesiog išpeša poplaukį ir kailis gražesnis, gražiau auga. Pešam tik du kartus į metus. O jei nevesit į parodas, tai tam tarpe dar reiktų bent kartą nuvežt tiesiog apdailinti galvą, kojas, nagus ir pan.
O dėl tų trimingavimo šukų, tai aš jas kartais naudoju, bet jos kailio nepatrumpina, o tiesiog išpeša poplaukį ir kailis gražesnis, gražiau auga. Pešam tik du kartus į metus. O jei nevesit į parodas, tai tam tarpe dar reiktų bent kartą nuvežt tiesiog apdailinti galvą, kojas, nagus ir pan.