Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Gera diena,

pribrendom šuniukui ir labai norim cvergiuko. Tik kažkaip niekaip nerandam kur jį gauti. Gal kas galėtumėt padėti ?
Atsakyti
O skelbiu.lt nežiūrėjot? Yra dabar keletas vadų ir juodų, ir su įsidabriu.
Atsakyti
hi.gif
turiu blogų naujienų šiandien Kipis užsikasė, tai už 2 savaičių turėtų būt šalta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2015 09 15, 15:13)
hi.gif 
turiu blogų naujienų šiandien Kipis užsikasė, tai už 2 savaičių turėtų būt šalta verysad.gif

blink.gif verysad.gif Ankstokai vėsta...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 09 16, 09:56)
blink.gif  verysad.gif Ankstokai vėsta...

o, geras biggrin.gif

Mes šiandien eisim į kirpyklą, tikiuosi, nepabėgs pusiau skustas, pusiau luptas ax.gif biggrin.gif

Ar dažnai valote akytes šuniukui? Pas mus praktiškai reikia kas antrą dieną išvalyti, nes plaukai įsivelia į traiškanas ir sukietėja, jeigu neišvalai. Gal apkarpys kažkiek kirpykloje? Bet foto internete kiek varčiau, tai būna paliekami ilgi tie Brežniavo antakiai g.gif
Atsakyti
Be ilgų antakių cvergas ne cvergas smile.gif Bet ilgi jie pasistoja ir į akis nelenda. Kirpėja paskus tarp akių po antakiais ir jie pasikels smile.gif O šiaip mūsiškei kol buvo mažesnė tai labai traiškanodavo akys, bet po to susitvarkė, nors aš dabar kas antrą dieną jai valau. Bet manau tai normalu. Gi pati kiekvieną rytą prausiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
patiko mums kirpykloje, tik tarpais sakė papyko, gal atsibodę buvo, gal dar charakteris toks smile.gif

Atrodo puikiai (mano akimis wub.gif ). vaikų komentarai: "nebegražus šuo" biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
O kartais nenuskuto? g.gif Aš saviškės irgi po pirmo pešimo neatpažinau smile.gif Tik pagal reiškiamą džiaugsmą supratau smile.gif O šiaip būtų galėję svetimą įkišt lotuliukas.gif Per mėnesiuką vėl taps panašus į šunį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 09 17, 09:37)
O kartais nenuskuto? g.gif Aš saviškės irgi po pirmo pešimo neatpažinau smile.gif Tik pagal reiškiamą džiaugsmą supratau smile.gif O šiaip būtų galėję svetimą įkišt  lotuliukas.gif Per mėnesiuką vėl taps panašus į šunį  thumbup.gif

Ne, pesiojo. As irgi negalvojau, kad taip atrodys. Galvojau is karto, kad skusim, kaip ir buvau skutimui uzsirasius, bet atejus kirpeja patare geriau pesioti, nes po to nelabai gerai bus triminguot, jei noresim (as galvojau, kad jokio skirtumo - viena karta galima taip, kita kitaip).
Na, atejom, palikau ir atejau jau buvo po visko, kas ten zino, gal ir skuto smile.gif Bet nemanau, nes tarėmės pesiot biggrin.gif

Kaip dabar atskirti, ar pesiota, ar skusta? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 17 rugsėjo 2015 - 09:13
O koks skirtumas dabar jau biggrin.gif?

Šiaip tai greičiausiai buvo taip - patį kailį nupešė, o poplaukio nerovė iki plikumo ir nuskuto mašinėle. Aš saviškei taip darau. Tik jau po n-tojo pešimo, kartu su plauku ir poplaukio vis daugiau išsipeša. Tada gaunasi kerša - lopais plikesnė, lopais tamsesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 09 17, 12:21)
O koks skirtumas dabar jau biggrin.gif?

Šiaip tai greičiausiai buvo taip - patį kailį nupešė, o poplaukio nerovė iki plikumo ir nuskuto mašinėle. Aš saviškei taip darau. Tik jau po n-tojo pešimo, kartu su plauku ir poplaukio vis daugiau išsipeša. Tada gaunasi kerša - lopais plikesnė, lopais tamsesnė biggrin.gif

drinks_cheers.gif ale tikrai smile.gif

Ar pašios pešat, ar kas kartą vedat pas profesionalą?
O kaip tie trimingavimo peiliukai, grėbliukai ir visi kiti įrankiai ,ar gerai jie? Jeigu pvz ilgio palaikymui? o pešti tik kokius du kartus į metus?
Atsakyti
Aš tai vežu tik pas profesionalą. Man pačiai per sudėtingas menas. Jokiu būdu negalima vieną kartą skusti, kitą kartą pešti. Arba taip, arba taip. Bet aš už pešimą. Visgi cvergas šiurkščiaplaukis šuo, tai kad toks ir liktų, kailis turi būti triminguojamas.
O dėl tų trimingavimo šukų, tai aš jas kartais naudoju, bet jos kailio nepatrumpina, o tiesiog išpeša poplaukį ir kailis gražesnis, gražiau auga. Pešam tik du kartus į metus. O jei nevesit į parodas, tai tam tarpe dar reiktų bent kartą nuvežt tiesiog apdailinti galvą, kojas, nagus ir pan.
Atsakyti