Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Sveikos smile.gif Bandziau siandien uzsisakinet is ASOS ir man i email ateina laiskas, kad negerai suvesti korteles duomenys ar kazkas panasaus. Patikrinu viska, viskas gerai. Gal yra kam taip buve?

Ir gal jau yra kodukas nuolaidoms? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inqute @ 2016 01 07, 23:45)
Sveikos smile.gif Bandziau siandien uzsisakinet is ASOS ir man i email ateina laiskas, kad negerai suvesti korteles duomenys ar kazkas panasaus. Patikrinu viska, viskas gerai. Gal yra kam taip buve?

Gal seb bankas?
Atsakyti
QUOTE(Inqute @ 2016 01 08, 00:45)

Turejo but si ketvirtadieni, bet matomai nukele.

Cia galit vis paziuret, kai tik turesiu idesiu.
Atsakyti
Sveikos nusiziurejau kailinius ten isparduodamus, mano dydzio nera nes turbut isparduotas. Ar galiu tiketis, kad mano dydis atsiras ant dienu? Ar jau viskas. Nes daiktas su nuolaida. Kaip manote ar verta palaukt ar griebt kitus, kuriu mano dydzio dar yra, kad nesibaigtu?
Papildyta:
Ir kas ten per anomalija, kad lygiai tokie patys kailiniai ir nuotrauka tokia pati, o pateikta kaip skirtingi daiktai. Dydziu tik vienam variante yra reikiamu, o kitam ne. Tipo galvoja, neradau dydzio savo, tai imsiu brangesni kur mano dydis yra.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 01 08, 16:29)
Sveikos nusiziurejau kailinius ten isparduodamus, mano dydzio nera nes turbut isparduotas. Ar galiu tiketis, kad mano dydis atsiras ant dienu? Ar jau viskas. Nes daiktas su nuolaida. Kaip manote ar verta palaukt ar griebt kitus, kuriu mano dydzio dar yra, kad nesibaigtu?
Papildyta:
Ir kas ten per anomalija, kad lygiai tokie patys kailiniai ir nuotrauka tokia pati, o pateikta kaip skirtingi daiktai. Dydziu tik vienam variante yra reikiamu, o kitam ne. Tipo galvoja, neradau dydzio savo, tai imsiu brangesni kur mano dydis yra.

Gal PETITE linija? Gal kas zinos konkreciau, bet esu macius, kad petite (mazaugems) ir paprasta linija ir rodo atskirai..
Atsakyti
Taip, Petit...Ji tikrai mazaugems? Apie ugi ten nieko neraso. As labai auksta, tai man turbut netiks...Gali but rankoves kokios trumpos, kazin...(?)
Papildyta:
Oi, gal ir raso. Ot ziopla. Aciu.
Papildyta:
Kazin, ar verta dabar ten viska imt, o gal po savaites ar dvieju atpigs dar kas nors, kas dabar brangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 01 08, 16:29)

QUOTE(Rožės vardas @ 2016 01 08, 17:51)
Taip, Petit...Ji tikrai mazaugems? Apie ugi ten nieko neraso. As labai auksta, tai man turbut netiks...Gali but rankoves kokios trumpos, kazin...(?)
Papildyta:
Oi, gal ir raso. Ot ziopla. Aciu.
Papildyta:
Kazin, ar verta dabar ten viska imt, o gal po savaites ar dvieju atpigs dar kas nors, kas dabar brangu smile.gif

Yra Petite, Regular ir Tall linija. Jei Jūs labai aukšta, net ir regular gali būti per trumpos rankovės. Dydis gali atsirasti, jei kas nors grąžins, jei tai sale prekė - nepapildys. Arba kas nors laiko krepšely ir jei paleis, atsiras.
Jei sale prekė, daugiau nebeatpigs, tik dar gali būti nuolaidos kodų.
Atsakyti
.Ir nuolaidos koda butu gerai gaut smile.gif Na nera Tall linijoj ko as noriu. Mano ugiui River Island striuke tiko. Kailiniu Tall nera. Tik Petit. Gaila smile.gif Nu gal gerai bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 08 sausio 2016 - 20:05
visa ryta bandau padaryt uzsakyma, bet atmeta kortele ir paypal. ar cia su mano kortele kazkas blogai, ar su paciu asos g.gif nieks siuo metu nebandot atlikt uzsakymo?
Atsakyti

QUOTE(Kelsey @ 2016 01 09, 12:26)
visa ryta bandau padaryt uzsakyma, bet atmeta kortele ir paypal. ar cia su mano kortele kazkas blogai, ar su paciu asos  g.gif nieks siuo metu nebandot atlikt uzsakymo?

Seb bankas?
Atsakyti
As nes asos,o yooxe negaliu apmoketi, atmeta vis..
Atsakyti
Sveikos, mano kailinius issiunte, as uz siuntima nieko nemokejau, free shipping. Bet ziuriu isiunte per DPD kurjerius kazkodel...Nesupratau kodel. Tai greit tureciau gaut? Pernai kai sakiausi, ejo apie 3 savaites ir paprastu pastu. Kodel si karta per kurjerius, idomiai nuo ko priklauso tai.
Atsakyti