Tai pristatymo adresą gi reikia nurodyti. Kadangi aš nurodžius darbo adresą, tai man dabar tuos kelis kartus pristatė į artimiausią paštomatą. Administratorei atnešė tiesiai į ofisą jos prekes, tai nežinau, kaip jie ten pasirenka pristatymo būdą.
Tai pristatymo adresą gi reikia nurodyti. Kadangi aš nurodžius darbo adresą, tai man dabar tuos kelis kartus pristatė į artimiausią paštomatą. Administratorei atnešė tiesiai į ofisą jos prekes, tai nežinau, kaip jie ten pasirenka pristatymo būdą.
Taip, i bet koki, kur jiem ta diena pagal nuotaika uzplaukia
Jus esat nekonkreti, isidekit preke ir matysit kur uz kiek kaip siuncia. Arba taisykles paskaitykit.
Kodo nežinau, man irgi reiktų... Prekes krepšelyje laiko 60min.
pa2iam spausdinti nieko nereikia, jie prie u-sakymo prideda lapuką, kuriame jau yra jų lipdukas su atgaliniu adresu tiesiog pažymi priežastį dėl kurios gražini, užklijuoji adresą ir psio aš net naudojau jų pačių įpakavimą išverstą inside - out
pačiam spausdinti nieko nereikia, jie prie u-sakymo prideda lapuką, kuriame jau yra jų lipdukas su atgaliniu adresu tiesiog pažymi priežastį dėl kurios gražini, užklijuoji adresą ir psio aš net naudojau jų pačių įpakavimą išverstą inside - out
pačiam spausdinti nieko nereikia, jie prie u-sakymo prideda lapuką, kuriame jau yra jų lipdukas su atgaliniu adresu tiesiog pažymi priežastį dėl kurios gražini, užklijuoji adresą ir psio aš net naudojau jų pačių įpakavimą išverstą inside - out
Labai noriu užsisakyt iš Asos, niekda dar to nedariau..bet kaip neapsirikti su dydžiais?
Ar galit patarti, kokį rinktis UK6 ar UK8, jei nešioju dažniausiai S/ xs/ 34?
Ačiū