Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Kurias firmas is ASOS vertinate?

Atsakyti
Del firmu... Vakar atkeliavo Copenhagen suknute. Esu labai patenkinta. Ir dydis ir kokybe ir siaip viskas labai good ;)
Atsakyti

Per kur dabar asos siuncia siuntas i Lt,?Kodas DHL. Paskutini karta perkant reikejo nusiusti tel nr i lpexpress ir kurjeris pristato, dabar parasiau laiska jiems su tel nr, raso, kad sios siuntos jie nepristatineja. 

Atsakyti
10% Off Sale Kodukas
Atsakyti
QUOTE(Attic @ 2017 02 09, 12:37)
<p>Per kur dabar asos siuncia siuntas i Lt,?Kodas DHL. Paskutini karta perkant reikejo nusiusti tel nr i lpexpress ir kurjeris pristato, dabar parasiau laiska jiems su tel nr, raso, kad sios siuntos jie nepristatineja. </p>

ITELLA
Atsakyti
Nuolaida iki £30 off cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2017 02 17, 11:21)
Nuolaida iki £30 off cia  smile.gif

"Sorry, this promo code isn't available for your selected delivery country." Neleidzia i Lietuva ax.gif

Jei i UK,tai reikia pirkti minimum uz 150svaru smile.gif

"Sorry, you need to spend a bit more to be able to use this promo code. Minimum spend: £150.00. See the Terms & Conditions for more information."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleleee_: 17 vasario 2017 - 14:37
Sveikos, ar NB orginalus butu cia? Gal koki koda turit nuo full price?
Atsakyti
Sveiki, gal kuri turite kokį koduką? 4u.gif
Atsakyti
Gavau du paskutinius pirkinius iš Asos: suknelę ir sijoną.Esu savo pirkiniais patenkinta, atitinka dydis ir spalva.Tik suknelę teko iškart išsiskalbti dėl nemalonaus kvapo.O sijonas labai elektrinas.Ką daryti, kad nesielektrintų? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milvaja: 19 balandžio 2017 - 13:42

Sveiki! 

gal kas turit koduka? labai reikia :( taip noriu nupirkt vestuvinius batelius :)

Atsakyti
Pirmasis mano video, kuriame nusprendžiau pasidalinti su jumis Asos pavasario/vasaros drabužėlių išpakavimu ir pasimatavimu 😉 Pats video angl. k. su lietuviškais subtitrais smile.gif

Asos pirmasis video

Gero žiūrėjimo! 😉
Atsakyti