Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Linulee @ 2016 01 10, 13:36)
As nes asos,o yooxe negaliu apmoketi, atmeta vis..

Aš vėl tą patį klausimą - ar bankas ne seb? biggrin.gif
Atsakyti
dėl apmoėkjimų- man su laredoute taip buvo, neleido nei kortele, nei paypalu, reikėjo banke (swed, nežinau, kaip kituose) užregistruoti kortelę, kaip saugaus apsipirkimo internete. Nežinau, kodėl po naujų metų dar kartą, ne s ji jau buvo užregistruota, gal dėl tos naujos sepa sistemos.
Patvirtinau, kaip saugią - viską leido apmokėti.
Atsakyti
pas mane Swed bankas buvo, ir kaip minejo pries tai rasiusi nare, tai reikejo pakartotinai po naujuju metu uzregistruoti kortele saugaus apsipirkimo internete sistemoj. siaip galejo bent informacini laiska parasyt, nes kiek laiko sugaisau, kol isbandziau savo ir artimuju korteles apmokejimui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2016 01 16, 14:36)
pas mane Swed bankas buvo, ir  kaip minejo pries tai rasiusi nare, tai reikejo pakartotinai po naujuju metu uzregistruoti kortele saugaus apsipirkimo internete sistemoj. siaip galejo bent informacini laiska parasyt, nes kiek laiko sugaisau, kol isbandziau savo ir artimuju korteles apmokejimui  schmoll.gif

Tai, kad ir rašė, pranešė iš anksto, kad perregistruot kortelė reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2016 01 16, 14:36)
pas mane Swed bankas buvo, ir  kaip minejo pries tai rasiusi nare, tai reikejo pakartotinai po naujuju metu uzregistruoti kortele saugaus apsipirkimo internete sistemoj. siaip galejo bent informacini laiska parasyt, nes kiek laiko sugaisau, kol isbandziau savo ir artimuju korteles apmokejimui  schmoll.gif

Aš vakar bandžiau mokėti su neregistruota kortele, tai man Swed iškart išmetė pranešimą, kad reikia užregsitruoti. Sugaišau kokias 2 minutes.
Atsakyti
man niekur nieko neismete, ir nieks nieko nepranese.
Atsakyti
Niekada nepirkusi is asos. Kaip su dydziais, atitinka?
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2016 02 01, 18:00)
Niekada nepirkusi is asos. Kaip su dydziais, atitinka?

Jei klausiat konkrečiai apie Asos brandą, atitinka, sakyčiau. O šiaip ten daug įvairių prekių ženklų.
Atsakyti
Kažin dar būtų galima tikėtis gauti kokį nuolaidos kodą papuldomai išpardavimo prekėms? Ar pritaikytų?
Gal turite kas nors?
Atsakyti
QUOTE(PostFactum @ 2016 02 04, 21:31)
Kažin dar būtų galima tikėtis gauti kokį nuolaidos kodą papuldomai išpardavimo prekėms? Ar pritaikytų?
Gal turite kas nors?

Kartais duoda sale papildoma -10%, bet pastaruoju metu retokai.
Atsakyti
10% Off Sale Kodas
Atsakyti
Gal kas turit siuos batus ar atitinka dydi? Jei nesioju 35 dydi 4 paskesciau? Peda mano 22,3cm ?

http://www.asos.com/...W...40090&cid=0
Atsakyti