Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (11)

QUOTE(cambala @ 2015 07 15, 14:58)

Mes, cia savus priziurim ir daugelis po viena, man kartais paciai norisi laukais begti... Nesinori jokiu turtu, norisi ramybes ir sveiku nervu.
O jei jau nuspresit apsiimti, tai siulyciau gyvai, akis i aki susitikti ir pasneketi ir su tuo anuku ir su sunum pijoku ka jie apie tai mano ir aptarti ''kas butu, jei butu''...

drinks_cheers.gif
as mama priziuriu, negulincia ant patalo, bet be manes nevaikstancia.
dabar mire uosvis, liko anyta sunkiai vaikstanti, bet vyrui pasakiau, kad net minties neturetu pas mus motinos atsivezt, nes priziuret reiks man, nes tada mane pirma kojom i prieki isnestu. Priziurinti zmogu samdyt, daznai lankyt, padet, nuvezt - taip. Bet priziuret savo namie schmoll.gif
Gina, kodel tu duodi 7 metus? g.gif
po septyniu metu gali but dar tiek pat ant patalo.
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2015 07 15, 07:31)
Aciu uz nuomones 4u.gif
Siai dienai gimine lyg nepriestarauja seneliu norams uzrasyt svetimiems buta,bet cia tik kol jie gyvi.. Nereikalingas tipo butas.. Butas nereikalingas-kol jame yra seni,ligoti,papeze zmones.. Taip galvoju.. Dabar nesipriesina,kol dar is tu seniuku gali gaut naudos,finansines.. O kaip jau butu kai ju nebutu..Galima numanyt  dry.gif Pirmadieni eisim pas notare,ikres mums proto galutinai tikiu  biggrin.gif
Socialine pagalba jiems pasiulyta,gydytoja sake 6 zmones jiems buvo atsiusti,niekas neitiko biggrin.gif
Dabar lyg ateidineja moteriske kazkokia(ju paciu pazystama ar kaip) uz pinigus i kisene tiesiogiai,i savaite po karta sutvarko namus,isverda maisto ir pan.Nesiskundzia ja,patenkinti viskuo lyg. Ko jiems taip norisi ta buta mums ipirst,nesuprantu g.gif

Na ka as zinau,as tai gal apsiimciau ax.gif
Pas mus buvo taip- ilgai kankinausi,negalėjau susilaukti vaiku ir tom dienom kai nusprendėme ir visiems pasakem,kad viskas pasiemam senelį- pastojau su dvynukem wub.gif (su gyd pagalba,bet vistiek 5metai pries tai visko bandyta ) kazkaip labai tikiu as,jei tu kažkam gero padarai ir tau grįš dvigubai,o ir pats senelis kažkada pasake,kad tau Dievas dvynukes dave,kad mane slaugai wub.gif dar liko labai didelis palikimas,nors to as nesitikėjau,kazkaip buvo kalbėta,kad kitiems liks viskas,net ir notare sake cia labai retas atvejis,kad taip viskas gerai susitvarkė,nes dažniausiai buna visokiu kliūčių,giminių ir t.t
O taip tai buvo labai sunku,gime dvynes ( nors su jomis labai gerai tvarkiausi,kol senelis gyvas buvo,mirė jis ir jos kažkokios nebe tokios pasidare ) visi tie rekimai naktimis,nei as nei vaikai be miego,būdavo apsisi...., i galą ir mus jau priešais laike,jau nebeprotavo,rekdavo visa nakti,na buvo labai labai sunku,vyras gedidavosi,kad kokie draugai užeis,nes gi tuoj rekia,vesk uz parankes i tuoleta ir t.t,pykciai tarp musu jau būdavo su vyru,aij visko buvo,bet nesigailiu,taip pas mus senelis išbuvo beveik 2 metus ir jam mirus po mėnesio as visai netikėtai pastojau!!!! Tai kaip cia suprasti? Su pirmom mergytem reikejo 5 metu,o cia ir saugojomes ir va tau.

Daug primaliau,na bet gal supratot ka norejau parasyti ax.gif

Atsakyti
Dar kol kas labai mazai Gina parase, bet jau dabar matosi, kad tie senukai su priciudais: 6 ios soc.darbuotojos buvo, neitiko, anukui butas uzrasytas, bet siulo perrasyti visai svetimai moteriskei, nors anuka myli ir pinigu automobiliui duoda, dar ateina kazkokia moteris, kuri vienakart savaiteje valgyt isverda ir buta sutvarko(tik kazi ar jai to buto irgi nesiule aprasyt biggrin.gif ) ... g.gif .
Kad ir notariskai viskas patvirtinta butu, niekas Jums negarantuos, kad po ju mirties giminems nepasirodys, kad Jus netinkamai priziurejot senolius. Dabar giminem gal ir nereikia to buto, bet kai zmogus iskeliauja anapilin kitaip pasisviecia. Nezinau, jei rasot, kad vyras Norvegijoj per 7 is menesius gali toki buta uzdirbt - kam prasidet? Yra toks dalykas, kaip senatvinis marazmas, kada ''daiktai, pinigai dingsta'', ''nuodai i maista dedami'', ka as zinau, jau kaip Ponia Lylia rase, geriau Maximoj lentynas kraut ax.gif ...
Atsakyti
Kam idomu kaip jauciasi Alzheimeriu sergantys zmones siulau paziureti filma
Ta pati Alisa / Still Alice 2014m. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2015 07 12, 00:29)
Paneviežietės, gal kam reikia vaistų , atiduočiau, nesinori dar galiojančių išmest : Buronil, Truxal, Clonazepam ir injekcijoms Tiapridal

Tai niekam nereik nemokamai? Ryt dar į Vilnių galiu įdėt.
Atsakyti
tai neskubek ismest, gal kam prisireiks;
Mano mama tik lorafen naudoja, klonazepama girdejus, o kiti pavadinimai visai man nezinomi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 07 16, 14:03)
Dar kol kas labai mazai Gina parase, bet jau dabar matosi, kad tie senukai su priciudais: 6 ios soc.darbuotojos buvo, neitiko, anukui butas uzrasytas, bet siulo perrasyti visai svetimai moteriskei, nors anuka myli ir pinigu automobiliui duoda, dar ateina kazkokia moteris, kuri vienakart savaiteje valgyt isverda ir buta sutvarko(tik kazi ar jai to buto irgi nesiule aprasyt biggrin.gif ) ... g.gif .
Kad ir notariskai viskas patvirtinta butu, niekas Jums negarantuos, kad po ju mirties giminems nepasirodys, kad Jus netinkamai priziurejot senolius. Dabar giminem gal ir nereikia to buto, bet kai zmogus iskeliauja anapilin kitaip pasisviecia. Nezinau, jei rasot, kad vyras Norvegijoj per 7 is menesius gali toki buta uzdirbt - kam prasidet? Yra toks dalykas, kaip senatvinis marazmas, kada ''daiktai, pinigai dingsta'', ''nuodai i maista dedami'', ka as zinau, jau kaip Ponia Lylia rase, geriau Maximoj lentynas kraut ax.gif ...

šaunuolė cambala.
100 procentų teisingos moters mintys.
Butas mieste, aišku, viliojanti perspektyva, bet dažnai pasitaiko istorijų kai senukai tą patį turtą per metus net keliems vis kitiems "geradariams'"aprašo. nes pagal įstatymą kol žmogus gyvas jis turi teisę ankstesnį testamentą PAKEISTI...
Tai gi, kad ir aprašys Jums butą - jokios garantijos, kad tas testamentas galutinis nėra.
Atsakyti
O tai yra dar dovanojimas.
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2015 07 20, 13:11)

Mano giminej viena bobute savo buta padovanojo vienam anukui, po kiek laiko jai pasirode, kad apdovanotasis geriau gyvena uz kita jos anuka ir perdovanojo ta buta tam ''vargsui'' biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2015 07 20, 14:11)

Pasiaiškinkite kiek kainuoja "tokios dovanos" visiškai pašaliniams svetimiems žmonėms.
Dovanos tarp artimų giminaičių forminamos visai kitais įkainiais.
Ir aplamai tai visvien dovanojimai bet kokiu atveju eina per notariatą.
Atsakyti
Zinau,kad daug kainuoja.O as kai dovanojima gavau tai jau man sake,kad viskas cia jau mano ir kitam perdovanoti negali.tai kaip istikruju?
Atsakyti
Sveikos, norėčiau išgirsti Jūsų atsiliepimus apie Vilkpėdės ligoninę ax.gif Prašau, pasidalinkite įspūdžiais, kam teko ten lankyti savo ligoniukus, man tai labai aktualu blush2.gif
Atsakyti