QUOTE(cambala @ 2016 10 19, 16:40)
Tai pas ji ir noro nera tv ziuret ir negirdi? Nes jei laikrascio neskaito tai turbut kad apatiskas viskam?
O tai saukiat, kad isgirstu ar klausos aparata turi?
Ko gero, greičiau apatiškas. Daug miega. Vis mažiau valgo. Taip džiaugiuosi, kai suvalgo daugiau, bet pati suvokiu, kad lyginant su situacija prieš du mėnesius - prasčiau ir prasčiau ir prasčiau
Daktarė sakė - jūs džiaukitės, kad jis taip gražiai, ramiai išeina
Aš teoriškai tai suvokiu, kad tai yra būtent natūralus mirimas, kai žmogus miršta ne nuo ligos, o nuo senatvės. Gal ir tie demencijos požymiai tada naudingi, vien tam, kad žmogus mažiau bijotų... Bet tada blioviau, kai ji taip pasakė, pusę dienos, ir dabar va rašydama apsiblioviau
Nesinori paleist, ir nors tu ką
Aš jį visada mylėjau labiausiai. Kai atsirado vaikai, tada tapo trys mylimiausi... Ir nesinori anei vieno atsisakyt
Protu suvokiu, kad amžinai žmogus negyvena, bet bliaunasi, ir viskas
Aišku, čia daugumai šitoj temoj taip
Garsiau kalbi, ir tiek, nereikia rėkti. Juolab, jam kartais tinka, kai aš tiesiog beleką kalbu, jam dažnai išvis nerūpi prasmė, tik tonas. Tai ir malu beleką, padainuoju
O jis juokiasi sau
Anksčiau, kai tik nustojo skaityt, pati laikraštį prie jo skaitydavau, dienos naujienų apžvalga vadinasi
Mol, rinkimuose laimėjo tie, dabar bus antras turas. O Šančiuose žmonės skundžiasi, kad medžiai užvirs ant mašinų! Rašo raštus, va, matai, nuotrauka, čia tie medžiai, o čia mašinos. O dar numirė dėstytojas Petraitis, ar tu tokį žinai? Ir aš nežinau, jis dėstė VDU. Ai bet seniai, o numirė jis nuo nuo nuo eee širdies. O Haityje buvo uraganas, matai, visas palmes išvartė? Va, matai, čia nuotrauka, išversta palmė. Kažkaip taip
Bet dabar jam apžvalgos nebeįdomu, taigi tiesiog malu sau ką nors, ir visiems tinka
Jis taip įdomiai negirdi - jei namie tylu, ir vienas žmogus su juo kalba - tada girdi. Bet jei, tarkim, keli žmonės - jau visi garsai susimaišo. Užtai kai sesuo atvažiuoja aplankyt, eina viena į kambarį, ir tada kalba sau pati kiek nori. Ir mažiukė dukterėčia atskirai į kambarį eina ir jį kalbina, ir švogeris atskirai, o ne tai, kad visi sustotų ir kalbėtų, nes tada per painiai išeina. Kažkaip čia taip.