QUOTE(Noa @ 2016 10 18, 19:18)
Jetus jetus, neduokdie man užeitų demencija... Jei aš ir be jos taip išsireiškiu, tai ką mano vaikai ir anūkai išgirstų tokiu atveju, kas ten dar mano pasąmonėj glūdi, tai baisu pagalvot Ir svarbiausia, iš tos pasąmonės taip paprastai neišmėši, juk net nežinai žmogus, kas ten yra
Nors aišku taip tai labai baisu, kai asmenybė pasikeičia.
Nors aišku taip tai labai baisu, kai asmenybė pasikeičia.
Nebutinai keiksnojimais ta demencija pasireiskia. Psichiatre yra pasakojus apie toki visuomeneje tikrai visu zinoma senoli ( aisku pavardes nesake), na jam ten dabar apie 70 metu, tai jis oficialiu susitikimu metu per pietus ar vakariene kisa juoda duona i kostiumo kisenes ir bendrazygiams pasakoja, kad namie zmona jam valgyt neduoda. As isivaizuoju ta zmona susitikimu metu, kaip jai jaustis reikia.
Kitus senukus ant juoko pramusa - pastoviai pakili nuotaika, euforija... Siaubas vnz. Mano vyras sako, kad jeigu jis susirgtu tokia liga - kad ji nusautumem. Idomu, kas nores sest i kalejima uz demencinio vyro nuzudyma . Nors as savo vaikui sakiau, kad jei jau man protelio nebus - seneliu namai. Bet realiai tai gaila tu zmoniu. Siaip tai jie supranta kad su jais kazkas ne taip, nu bet negali jie nieko nei paaiskint nei sveikos aplinkiniu kalbos isgirst. Girdisi ir rodosi jiens galvoj savaip.