QUOTE(jolantoska @ 2015 05 15, 13:23)
Neanalizuokit , nes atsakymo nerasit Gal ne Jūs pridirbot, o jūsų protėviai ir už jų griekus gavot "dovaną".
Ar jūs mamos priežiūroje esat viena ? Jei ne viena raskit laiko pasakyti "negaliu, pavargau". Paliksit ir sveikatą ir nervus.
Man pasisekė , kad turiu protingą sesę. Ji gerokai vyresnė ir nežiūrint viskių didelių nuoskaudų mamai, ji visuomet pasirengus man padėt. Tik žinant visą situaciją , nelabai norisi jai užkraut. Bet žinau bus riba, kada reikės tai padaryt. Nes , jau ir mamai kartais pasakau, kaip aš su ja pavargau ir šiaip griežčiau pakalbu.
Ar jūs mamos priežiūroje esat viena ? Jei ne viena raskit laiko pasakyti "negaliu, pavargau". Paliksit ir sveikatą ir nervus.
Man pasisekė , kad turiu protingą sesę. Ji gerokai vyresnė ir nežiūrint viskių didelių nuoskaudų mamai, ji visuomet pasirengus man padėt. Tik žinant visą situaciją , nelabai norisi jai užkraut. Bet žinau bus riba, kada reikės tai padaryt. Nes , jau ir mamai kartais pasakau, kaip aš su ja pavargau ir šiaip griežčiau pakalbu.
Žinau, jog analizavimas nepadės, tik silpnumo minutę vis maga klaust - kodėl tai atsitiko man?
Mama gyvena bute su alkoholiku tėvu, iš kurio sulauksi nebent nepagrįstų kaltinimų ir dar didesnio streso.
Nesu šeimoj vienintelis vaikas, bet tas deja negelbėja.
Negaliu atleist mamai, kad šitiek metų manęs nesiklausė ir savęs nežiūrėjo.
Negaliu atleist sau, jog tam tikru metu pati nesiėmiau motinos sveikatos klausimo ir dabar
noras padėti kaitaliojasi su pykčiu, jog iki tokio buvio prieita...
Negaliu atleist ir kitiems šeimos nariams, kad iš jų - mažai pagalbos.
Kaltės ir pareigos jausmas - nuolatiniai palydovai.
Graudu motiną tokią matyt. Pagalvoji - Dieve, kada visa tai baigsis... kažkaip neįsivaizdavau, jog viskas bus šitaip.