QUOTE(Arneza @ 2016 09 06, 06:17)
Kiek daug tiesos kalba jūsų pasisakymai. Paskaitai Žmuoga, cambala postus, sustiprėji. Paskui dar kita, dar kita narė parašo gerų, gyvenimo soalvų suteikiančių žodžių, dar stipresnė darausi. Va taip žingsnis po žingsnio link miglotos ateities.
Užvakar parašiau seseriai su pasibėdavojimais ir dvejonėm apie mamą-netarašė. Net nepajutau, kaip vakar pirštai suspaudė sms ir parašė-ačiū,kad atrašei;ačiū, kad taip nuišordžiai rūpiniesi.
Pasidarė lengviau-tipo, įkandau
. O iš tiesų-dar didesnė praraja veriasi tarp mūsų. Bet aš jau gal ir nenoriu, kad būtų kitaip.
Arneza, kaip sakoma - šeimos nepasirinksi. Tai nepergyvenk, jei atšąla santykiai su seserim.
Slaugymas labai išsunkia tiek fiziškai, tiek dvasiškai, tai kuo greičiau "paleisi" pyktį su/dėl sesers neprisidėjimo, tuo pačiai Tau bus geriau. Paguosiu - būna dar blogiau, kai slaugyt dar ir trukdo.
Čia gal gali pasirodyt, kad tokia stipri esu ir pan. Oi kiek išverkta.. kiek kartų iš depresijos vaduotąsi.. dar ir dabar būna važiuoji viešuoju namo ir ašaros rieda. Ir nieko negali su savim padaryt. Niekas nepuola guost, nei nosinaitę duot ir tada supranti, jog yra kaip yra ir su savo kryželiu esi pasilikus (palikta) vienui viena. Bet ateina suvokimas (jog taip turi būti ir kitu atveju tau būtų sunku vėliau su sąžinės priekaištais gyvent) ir ašaras nusišluostai.
Noa, kas padeda nenuprotėt? Skirtingai, manau nuo asmeninės situacijos priklauso. Vieniem - vyro, vaikų parama. Kitiem, kas jų neturi - buities darbai, kai dėmesys susitelkia ne ties globojamu, o ties namais, buitim, daržu. Tretiem - visokie seniai pamiršti hobiai (mezgimas, tapymas, dekupažas, siuvimas, sportas ir t.t.) ar paprasčiausi, kitiem savaime suprantami ir įprasti laisvalaikio leidimo būdai - kinas, pasivaikščiojimai, susitikimai su draugais, plaukiojimas.
Aš jei kartą per mėnesį ištrunku į miestą šiaip pasivaikščiot, tai jau jaučiuos kaip turčių turčė
Šiaip nenuprotėt būtent SM ir padeda
nes kitkam tai laiko, tai jau ir noro nelieka.
Dabar berašydama pagalvojau, jog norėtųsi prie jūros - ošimo paklausyt, rankas į smėlį panardint ir užsimerkus tiesiog būti ten ir tuo metu
Reik smėlio kitą kartą atsivežt, ošimo Youtubėj pasiklausysiu