QUOTE(Žmuoga @ 2016 08 27, 10:42)
Bet tiesiog reikia su tuo susitaikyt. Aš po keliolikos bandymų apeliuoti į kito mamos vaiko sąžinę, jau numojau ranka ir tiesiog gyvenu toliau. Nes taip paprasčiau. Nes suaugusio žmogaus charakterio ir pasaulėžiūros nebepakeisi ir taip ramiau pačiai - jog aš stengiausi daryt ką galiu.
As jau senai susitaikiau. Bet, ant dienu cia, kada sekusi " uosvio tema" prisiskaiciau moteru minciu, tai vel viskas man i virsu sukilo. Gyvena, ilsisi, pramogauja ir kokios nei moralines nei finansines pagalbos is kito mano mamos vaiko. Net neskambina paklaust kaip mama, ateina tik su gimtadieniu pasveikint ir tai per pietus, kad tik greiciau. Galetu isvis neeit, nes ka atnesa - tiesiog norisi per langa ismest. As pati viska galiu nupirkt, juk zmones esame, noretusi tik kazkokio palaikymo.
Kazkada kelis kartus skambinau pati, nebuvo galimybes susisiekti, telefone sake, kad adresatui sms zinute informuos apie mano skambuti, deja neperskambino. Nu tai tada parasiau ilga zinute ir issakiau ka norejau issakyti. Kita diena perskambino, normalu pokalbi be pykciu labai buvo sunku palaikyt, nes mane tik apkaltino, kad as nezinia ko noriu ir man vaziuoja stogas
. Bet tai man pasiulyma koki " superini" dave - vienu zodziu, as dabar gyvenu mamos bute, tas butas dokumentaliai yra mano mamos didesne puse, brolio dalis ir labai mazyte mano dalis. Kai mama susirgo - brolis sako duodam i seneliu namus. As nesutikau ir savo lesom ir jegom suremontavau ta mamos buta ir taip pas ja su vyru ir vaiku atsikrausciau. Savo turiu irgi suremontuota buta, kuriame gyvenom pries mamos liga. Jokios finansines pagalbos nei mamai nei remontui mamos butui is jo puses nebuvo. Tai dabar man sako, jei as pavargau - tegu isileidziu i sita mamos buta koki namu neturinti zmogu, kad jis priziuretu musu mama. Tas zmogus galetu nemoket nuomos, bet priziuret mama. Tai ka, sakau tu cia nusisneki, kad man dar svetimas zmogus mano remontuotam bute vaiksciotu, jau as turiu visai su savo seima susispaudus gyvent
. Tai, tada sako, turi savo ta buta, tai vezk mama i ten ir tegul koks benamis ja tenai rupinasi
. Nu as nezinau kaip taip zmogui gali smegenine rodyt? Aisku as jam pokalbio pabaigoje viska issakiau ka galvoju ir man jau nuo to palengvejo.
Jis ne asocialus, dirbantis ir tikrai uzdirbantis zmogus, bet...
.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 08 27, 11:00)
Mano galva, būtų labai gera pagalba, jei kažkas ateitų ir tave paleistų na kad ir savaitgaliui prie ežero su visa šeima arba kad ir į kiną/teatrą nueit arba stačiai pasivaikščiot be to krūpčiojimo - o gal jau atsibudo? O gal laikas jogurtą valgyt? O gal jau reikia ant kitos pusės verst? Kad ir tu galėtum nors kartą per savaitę pailsėti ir tau būtų ramu. Ne tai, kad ten svetimą bobą pasamdžius. Aišku, kartais ir svetima boba nebloga išeitis, bet jei yra savų... O jei dar patys pasisiūlytų...
Butent tokios pagalbos man uztektu
.
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 08 27, 12:20)
Nes dažnai ryte ateinu į ligonio kambarį ir pirmoj eilėj žiūriu, ar dar gyva, ar kvėpuoja :oh
Mano rytas dazniausiai toks pat. Ypac jei mamai uzbanguoja vaistu nuo sirdies negert.
Ir pabundi ryte - tai ir sukasi smegenys iskart apie visus - vaika, vyra, mama...
O noretusi taip, kaip mano broliui - atsikelia ryte - ir be jokiu galvos skausmu i darba ar uliavot kazkur
.