QUOTE(jolantoska @ 2015 05 15, 13:25)
Apie Jus aš dažnai pagalvoju .
Kartais paskaitau jūsų postus kitose temose ir man jaučiasi tooooks didelis nuovargis ir iš to išplaukiantis pyktis (nesupykit jei klystu) . Nežinau Jūsų finansinių galimybių , bet gal Jus galėtų pakeist kokia ateinantį slaugė ? Jūsų sveikata irgi ne geležinė, juk kai jūs susirgsit , kas tada mama rūpinsis ?
Jo
, tai gal pasakysit kokiose temose
?
Siaip, nemeluosiu, tikrai gyvenime pykstu ant savo brolio ir jo zmonos. Zinot kodel? todel, kad turejau pakeisti gyvenima 180 laipsniu, isremontuot ir persikraustyt i mamos buta savom jegom, o tas butas priklauso man mano broliui ir mamai. Tokia nekilnojamo turto makalyne ivyko po tevo mirties, brolis pasinaudojes situacija ''ilindo'' i mamos turta ir laikosi savo dalies. Mes dabar gyvenam 5- am aukste, mama gal ir isvesciau i lauka, bet jei nulips zemyn, aukstyn nebeuzlipa, nes kojos nelaiko ir sirdis durniuoja. O kazkada broliui siuliaupirkti nama(aisku su jo dalim oficialiai), ten nors mama i kiema butu lengviau isvest, o jis nenorejho, jam ir taip viskas gerai. p. s. Savo gyvenama plota turiu, isremontuotas geras butas, labai pasiilgstu (cia kalbu, kad kiti klausimai neissirutuliotu).
Mano finansines galimybes normalios, uztenka ir slaugei, bet kai buvau atostogu , buvom pasamde slauge, faina moteris, bet jau daugiau su mama sake nebus, uz vaiku prieziura tiek pat moka, nors niekas neprasivardziuoja ir nekoneveikia
. Is kitos puses (as tik sau mastau), kodel as viena tureciau moketi slaugei uz mamos prieziura? Mes juk du vaikai. Dar vienas dalykas: nei vienas svetimas zmogus(slauge) nezinos pagal praktika psichiniu ir kardiologiniu ligu derinio. Kartais su vaistais tenka laviruoti taip, kad buna gyvybes - mirties klausimas.
Jolantoska, as sioje temoje senai, Jus taip pat sioje temoje atsimenu, nelyginkit savo ir mano situacijos, nes tikrai labai daug kas skiriasi. Kad ir ta pati ligoniu demencija.
Jei mane daznai prisimenat, tai turetumet atsiminti, jog rasiau, kai pati susirgsiu (jei susirgsiu), mama atiduosiu i seneliu namus. Nes niebus kam rupintis daugiau.
Papildyta:
QUOTE(jolantoska @ 2015 05 15, 14:32)
O pasamdyti slaugę ateinančią , nors kelioms valandoms , dienai ? Suprantu, kad gali riboti finansai, bet temti vienam tokį krūvį , nežmoniškai sunku .
Pamirsot parasyti, kad yra slaugos namai.