Ar yra klinikoje ortopedas (vaikui) ir kokia konsultacijos kaina (ne klinikos pacientui)?
QUOTE(gaily @ 2016 06 16, 17:37)
Ar yra klinikoje ortopedas (vaikui) ir kokia konsultacijos kaina (ne klinikos pacientui)?
Gaily,
deja, šiuo metu ortopedo-traumatologo neturime (nei vaikams, nei suaugusiems), ieškome gydytojo.
Paulius
Sveikatos klinika
(Vilniaus sveikatos namai)
Sveiki, Pauliau,
norėjau pasiteirauti kokia ginekologo konsultacijos kaina be siuntimo? Galbūt kažkur galima būtų rasti paslaugų kainoraštį?
Dėkoju už atsakymą
norėjau pasiteirauti kokia ginekologo konsultacijos kaina be siuntimo? Galbūt kažkur galima būtų rasti paslaugų kainoraštį?
Dėkoju už atsakymą
QUOTE(oii @ 2016 06 26, 08:47)
Sveiki, Pauliau,
Dėkoju už atsakymą
Dėkoju už atsakymą
Lankiausi nėštumo metu, mokėdavau po 11 už konsultaciją be echo echo lyg +24 kažkas..
Pas kokią gydytoją rekomenduotumėt užrašyti kūdikį? Čekuolienę? gal kas kokių atsiliepimų turit?
Sveiki Pauliau, ar gydytoja Dragūnienė dirba Viršuliškių g. 34?
Mano visi trys vaikai užrašyti pas gydytoją Čekuolienę, labai patenkinta, rekomenduoju
QUOTE(gaily @ 2016 07 04, 19:14)
Pas kokią gydytoją rekomenduotumėt užrašyti kūdikį? Čekuolienę? gal kas kokių atsiliepimų turit?
Mano visi trys vaikai užrašyti pas gydytoją Čekuolienę, labai patenkinta, rekomenduoju
QUOTE(gaily @ 2016 07 04, 19:14)
Mano abu vaikai irgi pas Čekuolienę. Per tiek metų neturiu nei vieno nusiskundimo, tikrai puiki gydytoja
QUOTE(LabaiTyli @ 2016 07 14, 10:01)
Sveiki Pauliau, ar gydytoja Dragūnienė dirba Viršuliškių g. 34?
LabaiTyli,
taip, gyd. Marytė Dragūnienė dirba tik Viršuliškių g. 34.
Paskutinės naujienos:
1) dirba gydytoja gastroenterologė Lina Kotovienė. Pati konsultacija kainuoja, bet, jei turit siuntimą echoskopijai (būtent echo pilvo organų, ne gastroenterologo konsultacijai) - echo bus nemokama.
2) konsultuoja gydytojas chirurgas Audrius Dulskas.
3) vėl konsultuoja gydytoja vaikų kardiologė Ramunė Vankevičienė, atlieka ir vaisiaus kardioechoskopiją.
4) naujienos odontologijoje: naujos gydytojos Loreta Sinkevičienė ir Rūta Venskevičiūtė, bei burnos higienistė Eleonora Nasonkina.
5) gyd. Olga Maižienė jau nebedirba Šeškinės poliklinikoje, dirba tik pas mus (pailgėjo gydytojos priėmimo laikas). Viršuliškių g. 34, 3 kabinetas.
Paulius
Sveikatos klinika
Sveikos visos ir visi,
Noriu informuoti, kad šį šeštadienį (2016-08-27) mūsų Viršuliškių klinikoje medicinos mokslų daktarė, vaikų ligų gydytoja, gydytoja pulmonologė - alergologė Indrė Būtienė (anksčiau dirbusi mūsų klinikoje, dabar turinti pirmą privačią vaikų kliniką Klaipėdoje "Mama, aš sergu") skaitys paskaitą "KODĖL VAIKAI SERGA?". Taip pat konsultuos plaučių ligų ir alerginių ligų klausimais. Registracija būtina išankstinė, informacija - mūsų svetainėje ir "Mama, aš sergu" svetainėje.
Labai rekomenduoju apsilankyti!
Paulius
Sveikatos klinika
Noriu informuoti, kad šį šeštadienį (2016-08-27) mūsų Viršuliškių klinikoje medicinos mokslų daktarė, vaikų ligų gydytoja, gydytoja pulmonologė - alergologė Indrė Būtienė (anksčiau dirbusi mūsų klinikoje, dabar turinti pirmą privačią vaikų kliniką Klaipėdoje "Mama, aš sergu") skaitys paskaitą "KODĖL VAIKAI SERGA?". Taip pat konsultuos plaučių ligų ir alerginių ligų klausimais. Registracija būtina išankstinė, informacija - mūsų svetainėje ir "Mama, aš sergu" svetainėje.
Labai rekomenduoju apsilankyti!
Paulius
Sveikatos klinika
Sveiki,
kiek kainuoja vaikų dantukų valymas ir floravimas? Administratorė nežino, odontologės ir ne. O higienistė dirba kaip supratau tik 2 kartus per savaitę
Labai norėtųsi, kad paslaugų įkainiai būtų skelbiami viešai, o ne gauti siurprizą po paslaugos suteikimo
kiek kainuoja vaikų dantukų valymas ir floravimas? Administratorė nežino, odontologės ir ne. O higienistė dirba kaip supratau tik 2 kartus per savaitę
Labai norėtųsi, kad paslaugų įkainiai būtų skelbiami viešai, o ne gauti siurprizą po paslaugos suteikimo
Sveiki
Gal žinot kiek čia kainuoja rotarix skiepas?
Gal žinot kiek čia kainuoja rotarix skiepas?
Sveiki, noriu keisti gydymo įstaigą ir planuoju prisirašyti VSN, gal kas nors galėtų parekomenduoti šeimos gydytoją?