Man vėl neaiški registracija pas stomotogus. Gruodžio mėn proofilaktiškai tikrino dantis vaikams. Rado skylučių, tad užsirašėm į sąsiuvinį nemokamam taisymui. Paskambino vasario pabaigoj, pasiūlė net kelis laikus kovo mėnėsiui. Nuėjom susitvarkėm, viskas ok. Kadangi buvo dar vieną skylutė, vėl užsirašėm į sąsiuvinį, dar perspėjau, kad mums tinkamas laikas yra nuo 16 val.
Vakar skambina ir kviečia ateit šiandien 13 val. Atrodo, kad neturim darbų, ir tik laukiam, kada čia galėsim apsilankyti pas stomotologus. Skambinusiai sesutei pakartojau, kad buvau minėjusi apie tinkamą laiką. Buvo atsakyta, kad su tokiu mums tinkamu metu, lauksim dar 3 mėnesius.
Suprantu, kad tokie skubūs laikai atsiranda, kai kažkas atsisako, bet kad per 3 mėnesius nepasiūloma nei vienas tinkamas laikas, tai nesuprantu tokio darbų planavimo ir resursų paskirstymo. Matyt pasisiūlus sumokėti už paslaugą, greitai atsirastų tinkamas laikas.
Labai laukčiau Pauliaus komentaro.
man ir labai įdomu. Nes mes tame sąsiuvinyje nuo kovo 16 d. Skambučio vis dar laukiame.