Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sveikatos namai, Karoliniškėse

Gaily,

Įprastai grafikai baigiami derinti apie 20-25 kiekvieno mėnesio dienomis, tuomet jie tampa žinomi ir mūsų registratorėms, ir sukeliami į sergu.lt.

Paulius

QUOTE(gaily @ 2015 11 13, 10:43)
Pauliau, kada sergu.lt sistemoje sukeliami gydytojų grafikai ateinančiam mėnesiui (t.y. dabar gruodžiui kada bus)?

Atsakyti
QUOTE(pauliusk @ 2015 11 13, 09:55)
Gaily,

Įprastai grafikai baigiami derinti apie 20-25 kiekvieno mėnesio dienomis, tuomet jie tampa žinomi ir mūsų registratorėms, ir sukeliami į sergu.lt.

Paulius

Ačiū, tada dar netikrinsiu kas dieną biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuo kelių procedūrinis dirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 02 08, 22:03)
Nuo kelių procedūrinis dirba?  g.gif

Gaily,

Karoliniskese nuo 7, Virsuliskese nuo 8.

Paulius
Atsakyti
Sveiki,

gal kas lankesi su vaikais pas alergologa K. Cerniauska? Domina atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliusk @ 2016 02 08, 21:44)
Gaily,

Karoliniskese nuo 7, Virsuliskese nuo 8.

Paulius

Sveiki, Pauliau, o kur dingo is sergu.lt registracijos šeimos gydytojai? Ar man čia vienai tik nepavyksta ta sistema naudotis ir užsiregistruoti butent pas šeimos daktarą?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2016 04 27, 09:55)
Sveiki, Pauliau, o kur dingo is sergu.lt registracijos šeimos gydytojai?  Ar man čia vienai tik nepavyksta ta sistema naudotis ir užsiregistruoti butent pas šeimos daktarą?

Ne jums vienai. Pas ginekologę užsiregistruoju be problemų, bet šeimos gydytojos sistemoj nėra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 04 27, 12:32)
Ne jums vienai. Pas ginekologę užsiregistruoju be problemų, bet šeimos gydytojos sistemoj nėra  rolleyes.gif

4u.gif supratau.

O kokia jusu nuomone apie seimos gydytoja? gyd. Jekaterina Chochlova ? Kas pas ja lankotes? bais jau daug neigiamu atsiliepimu girdziu vis g.gif
Atsakyti
Man vėl neaiški registracija pas stomotogus. Gruodžio mėn proofilaktiškai tikrino dantis vaikams. Rado skylučių, tad užsirašėm į sąsiuvinį nemokamam taisymui. Paskambino vasario pabaigoj, pasiūlė net kelis laikus kovo mėnėsiui. Nuėjom susitvarkėm, viskas ok. Kadangi buvo dar vieną skylutė, vėl užsirašėm į sąsiuvinį, dar perspėjau, kad mums tinkamas laikas yra nuo 16 val.
Vakar skambina ir kviečia ateit šiandien 13 val. Atrodo, kad neturim darbų, ir tik laukiam, kada čia galėsim apsilankyti pas stomotologus. Skambinusiai sesutei pakartojau, kad buvau minėjusi apie tinkamą laiką. Buvo atsakyta, kad su tokiu mums tinkamu metu, lauksim dar 3 mėnesius.

Suprantu, kad tokie skubūs laikai atsiranda, kai kažkas atsisako, bet kad per 3 mėnesius nepasiūloma nei vienas tinkamas laikas, tai nesuprantu tokio darbų planavimo ir resursų paskirstymo. Matyt pasisiūlus sumokėti už paslaugą, greitai atsirastų tinkamas laikas.

Labai laukčiau Pauliaus komentaro.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2016 04 28, 19:13)
O kokia jusu  nuomone apie seimos gydytoja?  gyd. Jekaterina Chochlova ? Kas pas ja lankotes?  bais jau daug neigiamu atsiliepimu girdziu vis  g.gif

Aš šiai gydytojai priskirta, bet teko lankytis tik dėl pažymų/siuntimų/biuletenio, tai nebuvo kada nuomonės susidaryt labai kažkokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irminija @ 2016 05 12, 09:50)
Man vėl neaiški registracija pas stomotogus. Gruodžio mėn proofilaktiškai tikrino dantis vaikams. Rado skylučių, tad užsirašėm į sąsiuvinį nemokamam taisymui. Paskambino vasario pabaigoj, pasiūlė net kelis laikus kovo mėnėsiui. Nuėjom susitvarkėm, viskas ok. Kadangi buvo dar vieną skylutė, vėl užsirašėm į sąsiuvinį, dar perspėjau, kad mums tinkamas laikas yra nuo 16 val.
Vakar skambina ir kviečia ateit šiandien 13 val. Atrodo, kad neturim darbų, ir tik laukiam, kada čia galėsim apsilankyti pas stomotologus. Skambinusiai sesutei pakartojau, kad buvau minėjusi apie tinkamą laiką. Buvo atsakyta, kad su tokiu mums tinkamu metu, lauksim dar 3 mėnesius.

Suprantu, kad tokie skubūs laikai atsiranda, kai kažkas atsisako, bet kad per 3 mėnesius nepasiūloma nei vienas tinkamas laikas, tai nesuprantu tokio darbų planavimo ir resursų paskirstymo. Matyt pasisiūlus sumokėti už paslaugą, greitai atsirastų tinkamas laikas.

Labai laukčiau Pauliaus komentaro.

man ir labai įdomu. Nes mes tame sąsiuvinyje nuo kovo 16 d. Skambučio vis dar laukiame.
Atsakyti
QUOTE(*Convallaria* @ 2016 05 12, 12:42)
man ir labai įdomu. Nes mes tame sąsiuvinyje nuo kovo 16 d. Skambučio vis dar laukiame.

Convallaria,
prašau paskambinkit į registratūrą sutikslinti informacijos, arba man tiesiogiai 865061559, nes panašu, kad įvykusi klaida. Šiuo metu kviečiame vaikučius, kurie į eilę užsiregistravo balandžio mėnesyje.

Dėl registracijos pas šeimos gydytojus internetu - vis dar negalima dėl techninių problemų - skirtingų mūsų naudojamų informacinių sistemų nesuderinamumo.

Paulius
Sveikatos klinika
Atsakyti