Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sveikatos namai, Karoliniškėse

Tęsiam temą.
Sena tema

pauliusk, kada paleisite registraciją per sergu.lt? Senoje temoje sakėte nuo kovo1...
Ar išsikraustysite iš dabartinių patalpų Povilaičio g.?
Atsakyti
Aha, man irgi įdomu kas ir kaip. Internetu registruotis neina, sėdėti prie telefono valandą laiko irgi nesigauna.
Atsakyti
Ar Tamkus dar dirba? g.gif
Atsakyti
nebedirba sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tango @ 2015 07 10, 07:15)

O tai jo pacientai pas ką? Galėtų kažkaip ir informuoti tokiais atvejais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 07 10, 07:19)
O tai jo pacientai pas ką? Galėtų kažkaip ir informuoti tokiais atvejais  rolleyes.gif

automatiškai priskiria, kas dirba vietoj jo - Jekaterina Chochlova
bent jau man buvo taip pasakyta smile.gif
Atsakyti
Anksčiau labai džiaugiausi VSN paslaugomis ir visiem tik gyriau, rekomendavau. Bet nuo tada kai pradėjo pertvarkas dėl persikėlimo į kitas patalpas tai visiška nesąmonė darosi. Gydytojai keičiasi kone kas pusmetį, apie pasiketimus niekas neinformuoja, sistema neveikia, priekyje nuolatos masė žmonių, pas gydytojus eilės vos ne kaip poliklinikoje, seselės dažniausiai ne nuotaikoj, kažko amžinai nespėjančios. Kažkas ne iki galo padaryta buvo prasidėjus pertvarkai. Suprantu, kad vidinių srovių mes nežinom, bet labai nemalonu pajusti permainas į blogąją pusę.
Atsakyti
QUOTE(Tango @ 2015 07 10, 07:25)
automatiškai priskiria, kas dirba vietoj jo - Jekaterina Chochlova
bent jau man buvo taip pasakyta smile.gif

drinks_cheers.gif Va va as ir klausiau, nes man sergu.lt rode ja kai ziurejau ar sistema veikia-tai ir nepagavau kampo kur Tamkaus pavarde doh.gif Na ka nieko, teks ait pazindintis i su sita ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 10 liepos 2015 - 19:26
QUOTE(Saulutea @ 2015 07 10, 15:10)
Anksčiau labai džiaugiausi VSN paslaugomis ir visiem tik gyriau, rekomendavau. Bet nuo tada kai pradėjo pertvarkas dėl persikėlimo į kitas patalpas tai visiška nesąmonė darosi. Gydytojai keičiasi kone kas pusmetį, apie pasiketimus niekas neinformuoja, sistema neveikia, priekyje nuolatos masė žmonių, pas gydytojus eilės vos ne kaip poliklinikoje, seselės dažniausiai ne nuotaikoj, kažko amžinai nespėjančios. Kažkas ne iki galo padaryta buvo prasidėjus pertvarkai. Suprantu, kad vidinių srovių mes nežinom, bet labai nemalonu pajusti permainas į blogąją pusę.

Sutinku drinks_cheers.gif Ankščiau ir aš tik geru žodžiu minėjau, dabar deja vis dažniau tenka nusivilti. Gerai kad ne dažnai tenka lankytis biggrin.gif

Seseles nežinau kas veikia, bet jos amžinai piktos, kelia balsą ant žmonių, kartais jau net nemalonu klausytis doh.gif

Registracija pas odontologą išvis mistinė. Atsirandi kažkioje laukančiųjų eilėje, o tada kažkada skambina ir klausia ar po kelių valandų galime apsilankyti doh.gif Toks jausmas, kad žmogus nieko neveiki, viską mesi ir važiuosi doh.gif

Vienu žodžiu, jeigu ne vaikų gydytoja Čekuolienė, tikrai manau keisčiau gydymo įstaigą.
Atsakyti
Kaip suprantu, registracija per sergu.lt sistemą neveikia vis dar? doh.gif
Atsakyti
Tikrai kad keiciasi gydytojai drinks_cheers.gif Norejau pas ginekologe A. Pinkeviciute uzsirasyt, nebedirba ir ji...
Atsakyti
Sveiki. Absoliuti nesamone su registracija. Kabu n minuciu, neatsiliepia niekas. Ir taip jau puse metu. Turi pusvalandi sugaist, kad prisiskambint uzsiregistruot. Net i Zalgirio klinikas greiciau imanoma prisibelst. Kraupu.
Atsakyti