Įkraunama...
Įkraunama...

SLIDINĖJIMAS SVETUR: Italija, Slovakija,

QUOTE(Makarska @ 2007 03 21, 13:32)
Maudymasis pirtyje su maudymukais atėjęs iš tarybinių laikų, kur pirtinimosi kultūra buvo suprantama daugiau kaip baliavojimas. Kiek teko buvoti pirtyse užsienyje, visur žmonės kaitindavosi nuogi. Pirmą kartą su tuo susidūriau Čekijoje prieš kokius devynis metus. Buvo šokas. Kai pamačiau ant sunos durų ženklą su perbrauktu maudymuku, negalėjau tuo patikėti. Niekaip nesiryžau įeiti vidun ir galvojau, kad gal bent jau tos pirtys vyrams ir moterims yra atskiros.  blush2.gif

O tai nors į rankšluostį galima susivyniot? blush2.gif
Atsakyti
aisku galima..negi kas nuples 4u.gif man tai cia aisku nieko baisaus tas nuogumas,nu bet man pvz. jaukiau su maudymuku, nors tikrai nesu is tu drovuoliu... blush2.gif nu pvz. viskas gerai kai tai vyksta savoj geroj kompanijoj,nu bet sedet kokioj pirty uzsienyje ir klausyt kaip uz nugaros tavo papus ar dar ka apsnekineja kokie ruskeliai ir tikisi kad tu nesupranti, kaip cia kazkas tarp kitko ir minejo... doh.gif tokio visuomenes "brudo"yra visam pasauly.mano vyrui pvz, tai irgi nepatinka,sako uzeinu i ta pirti ir sedziu visa laik kaip durnius galva nuleides,nes pries nosi sedi kokia grazuple issizergus doh.gif o tokiu yra,atsiseda ir vos ne po nosim tau pakisa savo p....,nu man tas perdetas "nekompleksuotumas" tai doh.gif doh.gif atsiprasau uz grububa jeigu ka unsure.gif
Atsakyti
visiskai pritariu siuo atzvilgiu...tai kad esi nekompleksuotas nebutina to perdetai rodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina22 @ 2007 03 21, 17:21)
aisku galima..negi kas nuples 4u.gif man tai cia aisku nieko baisaus tas nuogumas,nu bet man pvz. jaukiau su maudymuku, nors tikrai nesu is tu drovuoliu... blush2.gif nu pvz. viskas gerai kai tai vyksta savoj geroj kompanijoj,nu bet sedet kokioj pirty uzsienyje ir klausyt kaip uz  nugaros tavo papus ar dar ka apsnekineja kokie ruskeliai ir tikisi kad tu nesupranti, kaip cia kazkas tarp kitko ir minejo... doh.gif tokio visuomenes "brudo"yra visam pasauly.mano vyrui pvz, tai irgi nepatinka,sako uzeinu i ta pirti ir sedziu visa laik kaip durnius galva nuleides,nes pries nosi sedi kokia grazuple issizergus doh.gif o tokiu yra,atsiseda ir vos ne po nosim tau pakisa savo p....,nu man tas perdetas "nekompleksuotumas" tai  doh.gif  doh.gif atsiprasau uz grububa jeigu ka unsure.gif

Va va - buten taip ir yra. Papus tik atstato ir gaudo, katras vyras cia dabar atkreips demesi... O vyrai ne ka prastesni, ypac tie ruseliai. Jie savo grozybes visais imanomais budais demonstruoja - slykstu ziuret. Bet geriausiai tai pries keleta metu kai buvom Mayrhofene. Ten toks greiciausiai vietinis diedukas kokiu 70 metu buvo. Kaip taisykle turkiskoj pirty neisi su ranksluosciu (ten ir jis buvo draudziamas). O garu pilna - nelabai ka ir pamatysi. Tais tas diedukas ateina ir eina ratu pro visus sedincius. Pamanto didesnius papus ir salia atsiseda lotuliukas.gif doh.gif blink.gif Visiskas absurdas... Du kart buvom ir abu kart tas pats...
Atsakyti
QUOTE(enrikule @ 2007 03 21, 08:32)
na mes tai jau uzbaigem sezona, kaip matau kiti tik pradeda smile.gif beje Austrijoj slidinejimo sezonas tesiasi visus metus?

Kiek zinau, tai kazkur iki vasario - kovo menesio tiktai g.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 03 26, 13:34)
Kiek zinau, tai kazkur iki vasario - kovo menesio tiktai  g.gif

hmm...as kazkaip esu girdejus kad visus metus galima slidinet, bet cia tik gandu lygyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enrikule @ 2007 03 26, 16:41)
hmm...as kazkaip esu girdejus kad visus metus galima slidinet, bet cia tik gandu  lygyje smile.gif

Ne, ne gandai tai, o gryna teisybė. Yra keli kurortai, kur slidinėti galima pilnus metus. Vienas iš jų Kaprun.
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2007 03 27, 13:27)
Ne, ne gandai tai, o gryna teisybė. Yra keli kurortai, kur slidinėti galima pilnus metus. Vienas iš jų Kaprun.

thumbup.gif tik kazin kaip vasaros sezonu su sniegu ten buna
Atsakyti
QUOTE(enrikule @ 2007 03 27, 16:30)
thumbup.gif  tik kazin kaip vasaros sezonu su sniegu ten buna

Na kaip - sniego ten buna, bet slidinejimas labai savotiskas, nes sniegas toks sunkus, aptirpes, o nuo kalno nusileidus + 25. Karsta su slidinejimo rubais. Zodziu, komforto mazai. Geraiu slidineti ziema, o prie juros guleti vasara. Bent jau man taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2007 03 27, 21:28)
Na kaip - sniego ten buna, bet slidinejimas labai savotiskas, nes sniegas toks sunkus, aptirpes, o nuo kalno nusileidus + 25. Karsta su slidinejimo rubais. Zodziu, komforto mazai. Geraiu slidineti ziema, o prie juros guleti vasara. Bent jau man taip atrodo.

na joo, sutinku, tiesiog idomu buvo suzinot smile.gif nera net abejoniu, kad slidineti didziasias malonumas ziema
Atsakyti
Na taip, as ta ir turejau omeny, kad slidinet galima visus metu, tik sezonas skaitosi iki kovo menesio. Kaip ir pas mus - pliazininku sezonas skaitosi birzelio-rugpjucio menesiais, bet galima ir lapkriti pamatyti juroj besimaudanciu doh.gif
Atsakyti
Na kiek esu girdejes tai vasara tuose ledynuose reta sutixi su slidinejimo kostiumu biggrin.gif su trumpom rankvovem slidineja na aisq nebent kelnes slidinejimo..bet kai esi pamises del slidinejimo(bent jau as) tai man geriau vasara slidineti o pire kapruno ir ezeras yra nuostabus tai visko gali gauti...
Atsakyti