QUOTE(Kotryna @ 2007 02 22, 15:32)
Saulyte, man gydytojas garantavo, kad slidinėsiu. Užvakar pasidariau BMR (branduolinio magnetinio rezonanso tyrimą) ir paaiškėjo, kad mano raiščiai (priekinis kryžminis ir kažkuris vidinis) yra stipriai ištampyti, bet netrūke. Meniskai irgi sveiki. Dar yra stiprus kažkokio krumplio susmušimas, vat dėl jo dar turiu pasissaugoti, kol praeis uždegimas. Bet su įtvaru kitais metais galėsiu slidinėti
Ir tu nepasiduok. Beje kitais metais važiuojam i Livigno. Jau ieškome apartamentų.
Ir tu nepasiduok. Beje kitais metais važiuojam i Livigno. Jau ieškome apartamentų.
Tai šaunu Kotryna, geros naujienos . O aš žiūrėsiu - kol kas mastau kad po tiek kančių gaila vėl ko nors nepasidaryti - žinai kaip būna "zakon podlosti", o kaip bus kitamet - žiūrėsiu. Jau pripratau, gerai ir taip
Kažin ar taip anksti jau rezervuos kitiems metams, atsiųsk į AŽ emailą - atsiųsiu ką gavau šiemet koordinates, ne per agentūrą.
O dar pamastyk dėl gyvenimo ne Livigno - perpus pigiau, o kadangi kuras ten nebrangus - tai kai mes skaičiavome kad sutaupėme apie 500 Eur 6 asm. kurui pravažinėjom tik max iki 100 Eur, taip kad apsimoka. O gali slidinėti ir Bormio, ir Valdidentro, ir Livigno. O mes dar vykome ir į St.Moritz.