QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 25, 16:48)
Taip, trauma kalnuose. Nutrūko kryžminis raištis - vieną operaciją jau turėjau - pašalinimą, o ateinantį rugsėjį turėsiu dar vieną - įdėjimą dirbtinio raiščio...
Taip kad gerai kai viskas gerai, sekmės visoms ir visiems kuo nuoširdžiausios, nes širdis žiauriai blaškėsi žiūrint, dabar jau nebe taip... "baltas" pavydas
Kotryna - o tu gal tik šoninius pasitempei? Jie suauga, pas mane buvo atplaišėję - suaugo. O ar pas gydytoją buvai?? Nes praeitą sezoną mano draugė irgi krito ir labai pasitempė koją, tai mėnesį nėjo pa gydytojus, surambėjo be procedūrų raiščiai šoniniai, jaučia iki šiol...
Taip kad gerai kai viskas gerai, sekmės visoms ir visiems kuo nuoširdžiausios, nes širdis žiauriai blaškėsi žiūrint, dabar jau nebe taip... "baltas" pavydas
Kotryna - o tu gal tik šoninius pasitempei? Jie suauga, pas mane buvo atplaišėję - suaugo. O ar pas gydytoją buvai?? Nes praeitą sezoną mano draugė irgi krito ir labai pasitempė koją, tai mėnesį nėjo pa gydytojus, surambėjo be procedūrų raiščiai šoniniai, jaučia iki šiol...
Saulyte, ką sako daktarai, galėsi dar slidinėti? Man dabar tai svarbiausia, ar galėsiu dar sportuoti, slidineti.
Mano diagnozė kol kas- raiščių patempimas, kraujavimas į sanarį. Kvailai griūvau, lygioje vietoje, tik pradėjus čiuožti, greičio nebuvo, bet neatsikabino slidė. Slidės naujos ir svoris blogai buvo sureguliuotas Žodžiu, įsivaizduoji kas buvo, pradžioje labai skaudėjo, bet nuo kalno nučiuožiau pati, vakare sanaris ėmė tinti. Gerai, kad viskas įvyko paskutinę dieną. Daugiau parašiau į AŽ nenoriu šiurpinti planuojančių slidinėti