Įkraunama...
Įkraunama...

SLIDINĖJIMAS SVETUR: Italija, Slovakija,

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 25, 16:48)
Taip, trauma kalnuose. Nutrūko kryžminis raištis - vieną operaciją jau turėjau - pašalinimą, o ateinantį rugsėjį turėsiu dar vieną - įdėjimą dirbtinio raiščio...  verysad.gif
Taip kad gerai kai viskas gerai, sekmės visoms ir visiems kuo nuoširdžiausios, nes širdis žiauriai blaškėsi žiūrint, dabar jau nebe taip... "baltas" pavydas  mirksiukas.gif

Kotryna - o tu gal tik šoninius pasitempei? Jie suauga, pas mane buvo atplaišėję - suaugo. O ar pas gydytoją buvai?? Nes praeitą sezoną mano draugė irgi krito ir labai pasitempė koją, tai mėnesį nėjo pa gydytojus, surambėjo be procedūrų raiščiai šoniniai, jaučia iki šiol...

Saulyte, ką sako daktarai, galėsi dar slidinėti? Man dabar tai svarbiausia, ar galėsiu dar sportuoti, slidineti.
Mano diagnozė kol kas- raiščių patempimas, kraujavimas į sanarį. Kvailai griūvau, lygioje vietoje, tik pradėjus čiuožti, greičio nebuvo, bet neatsikabino slidė. Slidės naujos ir svoris blogai buvo sureguliuotas doh.gif Žodžiu, įsivaizduoji kas buvo, pradžioje labai skaudėjo, bet nuo kalno nučiuožiau pati, vakare sanaris ėmė tinti. Gerai, kad viskas įvyko paskutinę dieną. Daugiau parašiau į AŽ nenoriu šiurpinti planuojančių slidinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,
Kitą penktadienį važiuoju slidinėti į Italiją, į Isarco slenį, gyvensime 8 km nuo Brixeno. Gal kas buvo tame miestuke? Ką dar be slidinėjimo ten galima nuveikti?
Kolkas suplanavau aplankyti tik baseinų ir pirčių kompleksą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2007 01 25, 19:24)
Saulyte, ką sako daktarai, galėsi dar slidinėti? Man dabar tai svarbiausia, ar galėsiu dar sportuoti, slidineti.
Mano diagnozė kol kas- raiščių patempimas, kraujavimas į sanarį. Kvailai griūvau, lygioje vietoje, tik pradėjus čiuožti, greičio nebuvo, bet neatsikabino slidė. Slidės naujos ir svoris blogai buvo sureguliuotas  doh.gif Žodžiu, įsivaizduoji kas buvo, pradžioje labai skaudėjo, bet nuo kalno nučiuožiau pati, vakare sanaris ėmė tinti. Gerai, kad viskas įvyko paskutinę dieną. Daugiau parašiau į AŽ nenoriu šiurpinti planuojančių slidinėti  mirksiukas.gif

Taip, nešiurpinkime mirksiukas.gif Atrašiau smulkiau į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 26 sausio 2007 - 15:55
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 22, 15:16)
Ne, Tu manęs nesupratai ir sutapatinai akinių rūšis - turėjau mintyje, kad nebūtini yra tie dideli akiniai, nerasojantys su guma. Kad mes būname su paprastais akiniais, bet ne tais, su kuriais vaikštome po miestą, o su sportiniais, su kuriais ir asu dviračiais važinėjamės, spec.sportiniai - lanktūs, kad krentant nesusižaloti. Na gal dabar jau aiškiai pasakiau.  mirksiukas.gif

Tai butent siuos akinius ir turejau omenyje,as irgi tik tokius ir uzsidedu kalnuose ir be ju negaleciau.
O tie dideli akiniai su guma-nezinau,nesu ju uzsidejus,nors dukryte juos turi,bet slidineti su jais nebandziau
Atsakyti
Labuka slidininkes

gal kas galit pasidalint kontaktais, kur galima butu apsigyventi pigiau (pensionai, privatus namai ir pan.) Austrijos slidinejimo kurortuose ax.gif . Vaziuosim ne per kelioniu agentura ir vietos ieskomes patys.
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2007 01 25, 20:24)
Mano diagnozė kol kas- raiščių patempimas, kraujavimas į sanarį.

Man pernai slidinejant nutruko priekinis kryzminis raistis schmoll.gif
Vasara dare operacija..

O siandien gryzau is Livigno thumbup.gif
Prisislidinejau iki soties thumbup.gif
Slidinejau su kelio itvaru ir melynom, ir raudonom trasom. Aisku, greitai nelaksciau, saugojausi, bet esu labai labai laiminga, kad galiu slidineti biggrin.gif

xxxsaulyte, Kotryna ir jums linkiu sekmes ir optimizmo 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite biski placiau papasakoti apie slidinejima Italijos Kronplatz kalne? Kazkaip man pasirode, kad aplinkui jo daug miesteliu, bet nei vieno prie pat pakeleju... Patarkite, kokiame mieste butu geriausia/patogiausia apsistoti? T.y. kad peskute iki trasu-atgal patogu ir greitai butu nusigabenti (na, arba su ski-bus), be to aplinkui butu parduotuveliu kokiu ir kaviniu. Galvojame nuvaziuoti ten koki kova lektuvu+autobusu, taigi ar galima apseiti ten be automobilio? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ra$a @ 2007 01 28, 21:38)
Labuka slidininkes

gal kas galit pasidalint kontaktais, kur galima butu apsigyventi pigiau (pensionai, privatus namai ir pan.) Austrijos slidinejimo kurortuose  ax.gif . Vaziuosim ne per kelioniu agentura ir vietos ieskomes patys.

Į kokį kurortą taikot? Jų ten nemažai ir paiškos sistemos atskiros. Rašyk konkrečiau smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Uz poros savaiciu zadam vaziuot su masina i slovakija, zemuosius tatrus. Ieskojau inete informacijos apie slidinejima slovakijoje, tai perskaiciau, kad gal bus ten visai neblogai. Tik klausimas kur apsistoti. Ar rizikinga vaziuot is anksto nerezervavus gyvenamos vietos g.gif
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Esam naujokai slidinejimo kurortu paieskoje. Labai laukiu patarimu, kur galima vaziuoti su mazais vaikais (2 ir 5 metu)? Vyras slidines, o man reiketu vietos, kur galima butu ka nors saunaus nuveikti su vaikais, pvz., baseino, roguciu trasu, arkliu su rogem rolleyes.gif (!?) ar siaip kokiu atrakciju. Zodziu ieskau kalnuose vietos, pritaikytos seimoms su vaikais. Salis nesvarbi, nors labiau gal domintu Vokietija, Austrija.
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2007 01 29, 12:26)
Laba diena 4u.gif
Uz poros savaiciu zadam vaziuot su masina i slovakija, zemuosius tatrus. Ieskojau inete informacijos apie slidinejima slovakijoje, tai perskaiciau, kad gal bus ten visai neblogai. Tik klausimas kur apsistoti. Ar rizikinga vaziuot is anksto nerezervavus gyvenamos vietos g.gif
Aciu uz atsakymus 4u.gif

Aš nerizikuočiau g.gif Pernai mačiau kaip blaškėsi lietuviai nuo namo prie namo ieškodami nakvynės doh.gif . Vakaras, tamsu, o jie ryškiai visą dieną važiave. Užimta visur buvo. taip gaila jų buvo, nors imk ir įsileisk doh.gif biggrin.gif
Mes prieš du metus pravažiuodami Slovakijoje L. Mikulaše nakvynės neradome, vietiniai iš mūsų juokėsi kad viskas 2 mėnesiams į priekį užsakyta. Nors nuomuojančių ten daug. Va pasižiūrėk čia
ir čia.
Sekmės. Pažiūrėjau, šiandien Tatruose sninga thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(elvyrce @ 2007 01 29, 12:49)
Esam naujokai slidinejimo kurortu paieskoje. Labai laukiu patarimu, kur galima vaziuoti su mazais vaikais (2 ir 5 metu)? Vyras slidines, o man reiketu vietos, kur galima butu ka nors saunaus nuveikti su vaikais, pvz., baseino, roguciu trasu, arkliu su rogem rolleyes.gif  (!?) ar siaip kokiu atrakciju. Zodziu ieskau kalnuose vietos, pritaikytos seimoms su vaikais. Salis nesvarbi, nors labiau gal domintu Vokietija, Austrija.

Galiu pasiūlyti ten kur pati buvau ir tikrai mačiau. Tai Kappl-e (Austrija). 8 km nuo jo yra didelis slidinėjimo kurortas Ichgl. Tėvelis galės ir ten nulėkti mirksiukas.gif
Apie Kappl gali pažiūrėti čia. Ten tikrai sutvarkytas servisas šeimoms su vaikais. Yra rogučių trasa, vaikų darželis, vaikiškos trasos kur 5-metis tikrai galės čiuožti, visokių atrakcionų vaikams ir tėveliams.

Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2007 01 29, 14:56)
Aš nerizikuočiau  g.gif Pernai mačiau kaip blaškėsi lietuviai nuo namo prie namo ieškodami nakvynės  doh.gif . Vakaras, tamsu, o jie ryškiai visą dieną važiave. Užimta visur buvo. taip gaila jų buvo, nors imk ir įsileisk doh.gif  biggrin.gif
Mes prieš du metus pravažiuodami Slovakijoje L. Mikulaše nakvynės neradome, vietiniai iš mūsų juokėsi kad viskas 2 mėnesiams į priekį užsakyta. Nors nuomuojančių ten daug. Va pasižiūrėk  čia
ir čia.
Sekmės. Pažiūrėjau, šiandien Tatruose sninga  thumbup.gif

Aciu, tik beda, kad nelabai gaudausi kaip ten rezervuotis ir kokie atstumai bus iki slidinejimo kalnu doh.gif blink.gif
Atsakyti