Įkraunama...
Įkraunama...

SLIDINĖJIMAS SVETUR: Italija, Slovakija,

Laba diena visosm, gal kartais ka nors zinote apie Latvijos kalnus, kurie geriausi, kur verta vaziuoti??? Aciu uz info
Atsakyti
nueik į slalom.lv, ten daug info apie Latvijos trąsas yra. aš nesergu kalnų liga, bet vyras jau turi tokią bėdą biggrin.gif jis važinėja į Žagarkalnį šalia Ciesio. daugelio nuomone tai geriausias latvių slidinėjimo centras. o didžiausias malonumas ten-naktinis slidinėjimas.
Atsakyti
Aciu labai uz info, einu ziureti, as dar niekad neslidinejau iskyrus tai kad pirkoje klaseje per fizinio pamoka reikejo aplink stadijona apciuosti biggrin.gif blush2.gif , bet labai noriu, manau turetu man patikti biggrin.gif , tikiuosi kad daug prisniks ir iseis kita savaite nulketi iki Latvijos g.gif
Atsakyti
Sveiki,

kur patartumete nuvykti , jei važiuojame pirmą kartą? toli grūstis nesinori... kur geriau, Jasnoj ar Splindleruv Mlyn?
Atsakyti
Manau jog y Jasna vis delto tai geriausias kurortas rytu europoje, pats buvau tai gan patiko. Nors visi sako jog Cekijoje geriau
Atsakyti
o aš niekaip nerandu kur apsigyventi Spindleruv Mlyn, tiksliau man nerezervuoja, nes norime tik 3 naktims, o minimum rezervuoja 7n. verysad.gif nors sako, kad galima vaziuoti taip, ir jau vietoj ieskotis, nes būna ir pask.min. pasiūlymų... tai dabar nežinau ką daryti, nuvažiuoti norisi labai, bet jei teks mašinoj miegot?? tongue.gif kaip galvojate, rizikuoti ar ne? dar dėl ko pasirinkau Sp.Mlyn, užtai kad iki Prahos tik 140 km.... tai galvoju ir iki jos palėkti...
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2007 01 22, 16:09)
Balandi ten tokių vėjų nebus. Jau kovo mėnesį kalnuose slidinėti malonumas thumbup.gif . Balandi dar nebandėm. Saulyte, būtinai įspūdžius parašyk.

Parašysiu, bet dar taip toli... mirksiukas.gif
Ne pernai, o užpernai buvome Livigno balandžio pirmom dienom, per Velykas, tai buvo labai įdomiai - iki pat tunelio lijo, šlapdriba, o pro tunelį įvažiavus sniega visur, kaip kitam krašte. Kas slidinėjo, kaifas sakė buvo. Kadangi aš jau trys sezonai nebeslidinėju ir rudenį vėl laukiu operacijos - tai vaikščioti po miestelį buvo dar didsnis malonumas - apie +7-10, saulė, sniegas, shoping'as.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 24 sausio 2007 - 15:50
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 24, 15:49)
Parašysiu, bet dar taip toli...  mirksiukas.gif
Ne pernai, o užpernai buvome Livigno balandžio pirmom dienom, per Velykas, tai buvo labai įdomiai - iki pat tunelio lijo, šlapdriba, o pro tunelį įvažiavus sniega visur, kaip kitam krašte. Kas slidinėjo, kaifas sakė buvo. Kadangi aš jau trys sezonai nebeslidinėju ir rudenį vėl laukiu operacijos - tai vaikščioti po miestelį buvo dar didsnis malonumas - apie +7-10, saulė, sniegas, shoping'as....  mirksiukas.gif

O neslidinėjimo priežastis- trauma? Klausiu nes pati šiemet Austrijoe slidinėdama pasitempiau kelio raiščius? ax.gif
Atsakyti
Na rytoj Isvaziuoju i Austrija, Insbruka, bijojau, kad sniego nebus, o cia visus kelius uzpuste 4u.gif tai manau sniego kalnuose tureciau rasti. Faina!
Atsakyti
Labai smagu kad tiek prisnigo ir dar zada pustyti, gal kas zinote kur galima butu nebrangei nusipikrti apranga slidinejimo???
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2007 01 24, 11:45)
o aš niekaip nerandu kur apsigyventi Spindleruv Mlyn, tiksliau man nerezervuoja, nes norime tik 3 naktims, o minimum rezervuoja 7n. verysad.gif  nors sako, kad galima vaziuoti taip, ir jau vietoj ieskotis, nes būna ir pask.min. pasiūlymų... tai dabar nežinau ką daryti, nuvažiuoti norisi labai, bet jei teks mašinoj miegot?? tongue.gif  kaip galvojate, rizikuoti ar ne?  dar dėl ko pasirinkau Sp.Mlyn, užtai kad iki Prahos tik 140 km.... tai  galvoju ir iki jos palėkti...

Mes prieš 4,berods,metus buvom Spindleruv Mlyn,tai irgi vaziavom nerezrvave nieko,ir dar kazkaip ten buvom sekmadieni,tai nuo pirmadienio kai kas siule laisvu vietu.Jau galvojom,kad viena nakti teks mašinoj nakvot.Bet apsilankem keliuose turizmo informacijos centruose irten pasiule viešbučiu kur yra vietų.Pasirinkimas nebuvo l.didelis,bet apsistojom viešb.**ADAM**.Jis buvo atokiau nuo centro,bet ten visur vezioja nemokamais autobusais,tai problemų nebuvo.O pats viešbutukas tai thumbup.gif ir valgyt ten kaip skaniai virdavo jų restoranelyje thumbup.gif ir kainos nesikandžiojo.
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2007 01 24, 16:08)
O neslidinėjimo priežastis- trauma? Klausiu nes pati šiemet Austrijoe slidinėdama pasitempiau kelio raiščius? ax.gif

Taip, trauma kalnuose. Nutrūko kryžminis raištis - vieną operaciją jau turėjau - pašalinimą, o ateinantį rugsėjį turėsiu dar vieną - įdėjimą dirbtinio raiščio... verysad.gif
Taip kad gerai kai viskas gerai, sekmės visoms ir visiems kuo nuoširdžiausios, nes širdis žiauriai blaškėsi žiūrint, dabar jau nebe taip... "baltas" pavydas mirksiukas.gif

Kotryna - o tu gal tik šoninius pasitempei? Jie suauga, pas mane buvo atplaišėję - suaugo. O ar pas gydytoją buvai?? Nes praeitą sezoną mano draugė irgi krito ir labai pasitempė koją, tai mėnesį nėjo pa gydytojus, surambėjo be procedūrų raiščiai šoniniai, jaučia iki šiol...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 25 sausio 2007 - 16:50