Įkraunama...
Įkraunama...

SLIDINĖJIMAS SVETUR: Italija, Slovakija,

QUOTE(Gatita @ 2006 10 06, 16:43)
O kaip dėl Naujų metų šventimo kalnuose?  g.gif
(Mano draugė, kuri važinėja slidinėti, sakė kad visi tą savaitę tik geria ir mažai slidinėja  biggrin.giflotuliukas.gif

Va va. Ir kainos sukyla tomis dienomis doh.gif . Ir dar, man slidinėjimas malonumas, Naujuosius švesti su linksma draugų kompanija irgi didelis malonumas. Tad kai pagalvoji, kam suplakti du malonumus į vieną, kai gali apturėti juos po vieną mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Udriau, o gal galite pasakyti, kokios kainos į slidinejima Slovakijoje? Jei turite kataloga? smile.gif Aisku, jei nesunku smile.gif ir kada turetu pasirodyti katalogas su slidinejimu Bulgarijoje?
Atsakyti
QUOTE(ingutei @ 2006 10 09, 16:23)
Udriau, o gal galite pasakyti, kokios kainos į slidinejima Slovakijoje? Jei turite kataloga? smile.gif Aisku, jei nesunku smile.gif ir kada turetu pasirodyti katalogas su slidinejimu Bulgarijoje?

Visas kainas galima rasti internete. Apie Slovakijos skypaso kainas galima sužinoti
čia

Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Mane sudomino Inturlitos pasiūlymas į Įtaliją mikroautobusu. Apgyvendina viešbutyje PANORAMIK *** su pusryčiais ir vakariene.
Gal kas buvot praeitais metais?
Kokie būtų atsiliepimai? rolleyes.gif
Atsakyti
Siaip galiu rekomenduoti slidinejimo kurorta Prancuzijoje, prie Italijos - Val D'Isere.. ten savaitei vykstant daugiau zmoniu galima gauti nuolaidas neblogas.. populiarus kurortas tarp italu, kurie ten vyksta ir del mazesniu kainu nei Italijoje... http://www.valdinet.com/
Atsakyti
Mane kaip tik sudomino Val D'Isere, siemet eseme užsibrėžę ten keliauti. Šiaip jau visuomet viską susirandame patys internete ir per kelionių agentūrą, siekiame maksimalų malonumą "išspausti" iš kiekvieno kurorto, kuriame ketiname pabuvoti. Todėl labai įdomi Val D'Isere jau slidinėjusių nuomonė ir įspūdžiai. Pati slidinėju dar nuo tų laikų, kai visi vykdavome į Čegetą, Elbrusą, paskutinį dešimtmetį mėgaujuosi Europos trasomis. Zermatas šveicarijoje, Trys slėniai Prancūzijoje, Soeldenas, Austrijoje, Andora, Sierra Nevada Ispanijoje, Garmišas-Partenkirchenas Vokietijoje, Kranjska Gora Slovėnijoje, Sell am See Austrijoje - galiu apie šiuos kurortus pasidalinti patirtimi, jei ką domintų.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2006 03 06, 22:57)
Ašara, kai rudenį domėjausi slidinėjimu Prancūzijoje, tai apstulbino kainos. Kažkodėl laikotarpis nuo vasario 19 iki kovo 3 buvo brangesnis ir už Naujus metus arba ta pačia kaina.  Gavome pasiūlymus: 4 asmenims apartamentai be maitinimo kainos prasidėdavo nuo 3500 Lt.

nepagalvokit, kad reklama, bet kiek as daviau uzklausimus del kainu i Prancuzijos 3 slenius, tai pigiausiai isejo (tik gal data truputi skiriasi):
http://www.kelrodis....rys-sleniai.htm

Cia turiu omenyje bendra suma su viskuo iskaiciuotu isejo pigiausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimas78: 12 spalio 2006 - 10:22
Kadangi tik užvakar grįžau iš turnė po Europą, todėl važiuodama vis dirstelėdavau į slidinėjimo bukletus. Aplankėm Prancūzijos Chamonix slidinėjimo kurortą. Nuostabu, bet kainos tai šiaip sau. Be to gal ten dėl to Mont Blanc labai jau sukelta viskas g.gif
Austrijoje buvome šalia Insbruko. Ten tai patiko, bet tiek daug kalnų visur - nesinori vėl ten pat važiuoti. Italijos kalnai irgi nieko, bet (prašau neįsižeisti) man italai nepatinka schmoll.gif Kažkoks chaosas, o ne šalis. Šveicarija irgi puiki, bet buvome mes netoli Interlakeno, tai ten tų trasų slidinėjimui viena kita. Ten pagrinde vasaros trasos vaikščiojimui. Pasigrožėjom trijų viršūnių Jung frau, Monach ir Egel peizažu ir nutarėm dairytis į kitus kalnus žiemai.
Tai va dabar ir galvoju, gal galite kas parekomenduoti ką čia rinktis. Tikiu, kad Italijos Dolomituose vaizdai puikūs, bet norisi tvarkos aplinkui. Čekija ir Slovakija jau neįdomu, nors į Čekiją dar būtinai sugrįšiu paslidinėti (kai važiuosim su vaiku).
Gal dar Prancūzija pasidomėti. Nu žodžiu, pasimečiau. Nežinau, ko noriu, o čia ir yra didžiausia bėda...
Puseserė išvažiavo keliems metams į Ukrainą gyventi. Visai netoli Slovakijos sienos. Ten taip pat kalnai. O gal kas netyčia Ukrainoje buvo slidinėti? Kaip ten?
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2006 10 12, 15:42)
Kadangi tik užvakar grįžau iš turnė po Europą, todėl važiuodama vis dirstelėdavau į slidinėjimo bukletus. Aplankėm Prancūzijos Chamonix slidinėjimo kurortą. Nuostabu, bet kainos tai šiaip sau. Be to gal ten dėl to Mont Blanc labai jau sukelta viskas g.gif
Austrijoje buvome šalia Insbruko. Ten tai patiko, bet tiek daug kalnų visur - nesinori vėl ten pat važiuoti. Italijos kalnai irgi nieko, bet (prašau neįsižeisti) man italai nepatinka schmoll.gif Kažkoks chaosas, o ne šalis. Šveicarija irgi puiki, bet buvome mes netoli Interlakeno, tai ten tų trasų slidinėjimui viena kita. Ten pagrinde vasaros trasos vaikščiojimui. Pasigrožėjom trijų viršūnių Jung frau, Monach ir Egel peizažu ir nutarėm dairytis į kitus kalnus žiemai.
Tai va dabar ir galvoju, gal galite kas parekomenduoti ką čia rinktis. Tikiu, kad Italijos Dolomituose vaizdai puikūs, bet norisi tvarkos aplinkui. Čekija ir Slovakija jau neįdomu, nors į Čekiją dar būtinai sugrįšiu paslidinėti (kai važiuosim su vaiku).
Gal dar Prancūzija pasidomėti. Nu žodžiu, pasimečiau. Nežinau, ko noriu, o čia ir yra didžiausia bėda...
Puseserė išvažiavo keliems metams į Ukrainą gyventi. Visai netoli Slovakijos sienos. Ten taip pat kalnai. O gal kas netyčia Ukrainoje buvo slidinėti? Kaip ten?

del italu nesiteisink, ne tu viena ju nemegsti, nors ju yra visokiu (kiekviena is daugelio italijos zonu turi savita kulturini kolorita bei charakterio savitumus).. bet kuriuo atveju, Italijos Alpes bei Prancuzijos-Italijos pasienis labai tinka slidineti tiems, kurie jau patyre ir nori adrenalino... tas pats su Austrija... Slovakija tinka pradedantiesiems ir su vaikais, nes ten kalnai plokstesni ir ne tokie auksti, trasos paprastesnes... Vaziuojantiems savo transportu siulau Italijos Dolomitines alpes... nebijokite italu, ten jie labiau panasus i vokiecius mirksiukas.gif

del kainu - tai kiek pamenu "baltasis sezonas" prasideda vasario antroje puseje ir baigiasi kovo pradzioje?? o gal siek tiek anksciau.. tai tuo metu ir kainos gali buti sukilusios, nes puse italijos varo slidineti (zinau tik italu ypatumus ax.gif )
O Dolomituose tai tiek daug yra miesteliu apsistojimui ir labai svetingi seimininkai, kad tikrai nenusivilsite... be ziulytes siulomo, dar yra kitu puslapiu, juos rasite per google ivede "dolomiti" pvz http://www.dolomiti....hp?language=eng
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 12 spalio 2006 - 21:25
...Puseserė išvažiavo keliems metams į Ukrainą gyventi. Visai netoli Slovakijos sienos. Ten taip pat kalnai. O gal kas netyčia Ukrainoje buvo slidinėti? Kaip ten?

Na dėl italų aš su tavimi nesutinku. Bet čia kiekvienam savaip.
Apie trasas Ukrainoje. Į Ukraina važiuoja daugiau patyrę slidininkai, nes trasos ten ekstremalios, t.y., ne tokios sutvarkytos kaip Europos valstybėse. Bet slidinėti ten važiuoja žmonės kurie jau išbandė įvairias trasas, o dabar nori nuotykių. Aš pati nebuvau, tai nuomonė patyrusios instruktorės, kuri vežioja grupes slidinėti.
Jie patys, t.y. instruktoriai Ukrainos karpatuose daro sezono uždarymą. Kažkiek informacijos galima rasti internete.

Ir dar vieną puslapį radau, čia lankytojų atsiliepimų daugiau, va čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotryna: 13 spalio 2006 - 13:23
Italijos kalnai irgi nieko, bet (prašau neįsižeisti) man italai nepatinka schmoll.gif Kažkoks chaosas, o ne šalis. Tikiu, kad Italijos Dolomituose vaizdai puikūs, bet norisi tvarkos aplinkui.

siaip Italija ir Dolomitines Alpes - nors ir ta pati salis, bet yra nemazai skirtumu... Dolomitiniu Alpiu zonoje tvarka yra nepalyginamai geresne nei kitose Italijos zonose... ir man labiau primine Austrija nei pacia Italija... As vasara keliavau po sias alpes (fotoreportazuose yra siek tiek info ir nuotrauku), tai man labai patiko.. ir infrastruktura labai gerai isvystyta...
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 10 13, 14:55)
siaip Italija ir Dolomitines Alpes - nors ir ta pati salis, bet yra nemazai skirtumu... Dolomitiniu Alpiu zonoje tvarka yra nepalyginamai geresne nei kitose Italijos zonose... ir man labiau primine Austrija nei pacia Italija... As vasara keliavau po sias alpes (fotoreportazuose yra siek tiek info ir nuotrauku), tai man labai patiko.. ir infrastruktura labai gerai isvystyta...

Aš taip pat atkreipiau dėmesį, kad dažniausiai kalnuose ar salose gyvenentys tos pačios valstybės žmonės gerokai skiriasi nuo likusiųjų. Turbūt gyvenimo sąlygos juos pakeičia. Tikiu, kad Italijos kalnuose ir tvarka šiek tiek kitokia, nes Romoje ir Florencijoje tai galvojom išprotėsime nuo to chaoso, lėkimo, šūkavimo, šiukšlinimo ir t.t. Jei kalnuose kažkas panašaus į Austriją - nuostabu. Ačiū už patarimus. Bandysime žiemos atostogų ieškoti Austrijoje arba Italijoje 4u.gif
Atsakyti