dabar issiaiskinom,kad tikrai per velai buvom.nu ka darysi,po triju savaiciu vel vaziuojam dabar jau busim gudresni.. aciu uz info
Kaip dėl šių metų ?
Kas kur ruošiasi slidinėti?
Mes preliminariai planuojame į Italiją
aš jau nuo vasaros raudoti pradėjau, kad teks šiais metais slidinėjimą praleisti man gimdymas sausio 1 dieną`, tai nei prieš tai ir juo labiau su mėnesio lėliuku irgi nevažiuosiu dar
QUOTE(Laki @ 2006 09 06, 12:55)
Kaip dėl šių metų ?
Ir mes į Italiją. Greičiausiai kovo mėnesį. Labai patiko pernai tokiu metu ten slidinėti.
O mes jau užsisakėme į Austriją 2007-04-21 - 28 d.d. Ten taip aukštai, apie 3000 m, kad irtokiu laiku kaifas slidinėti ........ Pitztal miestelyje, 4*viešbutyje "Vital hotel vier Jareszeiten". Atsibodo jau važiuoti su savo maisto, maisto gaminimu - šį kartą bus kaifas, aptarnavimas, baseinas, pirtys ir kt. Suaugusiam 7 d. apie 400 Eur, vaikui pristatoma apie 300 Eur
nejau niekas nieko negali patarti? kas kur kaip
geriau butu ne lietuvoj ir ne latvijoj, nes mes esam uz lietuvos ribu... kur geriau, alpes ar andora? noretusi geru instruktoriu, geru trasu pradedantiesiems ir kad nebutu perdaug zmoniu, planuojama vaziuoti sausio menesi... tai kaip pagelbesit mumis?
asiu
geriau butu ne lietuvoj ir ne latvijoj, nes mes esam uz lietuvos ribu... kur geriau, alpes ar andora? noretusi geru instruktoriu, geru trasu pradedantiesiems ir kad nebutu perdaug zmoniu, planuojama vaziuoti sausio menesi... tai kaip pagelbesit mumis?
asiu
Ir man butu labai idomu. Mes irgi visai zali ir pradedantys.
Mes siemet vaziuosime pirma karta. Galvojame apie Austrija. Perskaiciau visa tema, manau kazka issirinksime. Bet kadangi as esu didele baile ir tikrai neisivaizduoju saves nuo kalno, tai noriu paklausti - ar yra lygumu trasu? Kur galetum ramiai, letai ir be streso slidineti? Ka gali zinoti, gal veliau isdrisciau ir ant kalno uzlipti...
QUOTE(CESARIA @ 2006 09 14, 14:06)
Mes siemet vaziuosime pirma karta. Galvojame apie Austrija. Perskaiciau visa tema, manau kazka issirinksime. Bet kadangi as esu didele baile ir tikrai neisivaizduoju saves nuo kalno, tai noriu paklausti - ar yra lygumu trasu? Kur galetum ramiai, letai ir be streso slidineti? Ka gali zinoti, gal veliau isdrisciau ir ant kalno uzlipti...
Daug kur prie trasų yra vadinami varlininkai - ten tikrai nėra statu, juk ten ir pradeda mokinti.... O Italijoje kiek buvome, daug kur yra šalia stadionai - kur su slidėmis dauga kas traselėmis važinėjasi..... Bet manau, nepagailėk 30 Eur - pasisamdyk instruktorių, normaliai pamokins, pergalėsi baimę ir sėkmingai slidinėsi........
QUOTE(CESARIA @ 2006 09 14, 16:06)
Kalnų baimę iš tiesų geriausiai padeda įveikti instruktorius. Bet klausimėlis - kodėl pirmam kartui renkatės Austriją? Aukšti kalnai, pakanakami šalti žmonės, kalba?
Juk yra nuostabios Čekija ir Slovakija. Pirmama karui (ir paskui dar kokiems dviems) per akis. Pigiau, aptarnavimas neblogas, o ir su kalba daug paprasčiau, žmonės šiltesni, paslaugesni...
Čia mano nuomonė, nes Austriją rinkausi po trijų metų slidinėjimo ir labai tuo džiaugiausi, nes ten reikia važiuot slidinėti, o ne mokytis
QUOTE(ziulyte @ 2006 09 15, 11:51)
Kalnų baimę iš tiesų geriausiai padeda įveikti instruktorius. Bet klausimėlis - kodėl pirmam kartui renkatės Austriją? Aukšti kalnai, pakanakami šalti žmonės, kalba?
Juk yra nuostabios Čekija ir Slovakija. Pirmama karui (ir paskui dar kokiems dviems) per akis. Pigiau, aptarnavimas neblogas, o ir su kalba daug paprasčiau, žmonės šiltesni, paslaugesni...
Čia mano nuomonė, nes Austriją rinkausi po trijų metų slidinėjimo ir labai tuo džiaugiausi, nes ten reikia važiuot slidinėti, o ne mokytis
Na, vienas dalykas yra tas, kad mums ziauriai nepatinka buvusio rytu bloko salys. (cia ne siaip sau nepatinka, bet is viso musu patyrimo bunant jose. Ir palyginimo su vakaru pasauliu). Be to, Austrijoje gyvena musu draugai, su kuriais kartu leisime sias ziemos atostogas. Taigi uztai toks pasirinkimas. As tai gal mieliau rinkciausi Italija
QUOTE(CESARIA @ 2006 09 14, 12:07)
Ir man butu labai idomu. Mes irgi visai zali ir pradedantys.
Ziurint kiek leidzia finansai. As tai pirma karta vaziavau i Slovakijos Aukstuosius Tatrus. Trasos geros, tik zmoniu nemazai, ypac gruodzio-sausio menesiais. Instruktoriai tai daugiausiai vietiniai jauni vaikinukai, bet ismokina tai tikrai gerai - isbandyta. Jei su masina vaziuojate, tai galima kiek pramokus vaziuoti i kitas trasas - ten aplinkui ju tikrai daug.As Austrijoj nebuvau, bet sake, kad ten ilgesnes trasos,zmoniu ne tiek daug susirenka prie keltuvu ir aisku viskas brangiau.