Įkraunama...
Įkraunama...

SLIDINĖJIMAS SVETUR: Italija, Slovakija,

QUOTE(Makarska @ 2006 02 10, 10:44)
Sveikutė, mes dar nebuvom išvažiavę. Planuojam kovo pradžioje. Kai grįšiu būtinai papasakosiu kaip mums sekėsi  smile.gif . O kol kas vis mintyse repetuoju važiavimą atbulomis  biggrin.gif .

laugh.gif Dažnos repeticijos, kad ir mintyse, turėtų padėti...
O aš kažkaip galvojau, kad jau turėjot būt grįžę doh.gif
Aš vyrą su sūnum nuo vasario 18 išleidžiu į Jasną. Vyras jau su draugais Austrijoj spėjo paslidinėt, o dabar sakė užsiims sūnaus auklėjimu ir treniravimu cool.gif Galėsiu papasakoti šviežiausias naujienas. Kad ir iš antrų lūpų, bet vis tiek ax.gif
Atsakyti
Sveikos slidinėtojos biggrin.gif
Pastebėjau, kad nelabai į Latviją yra važinėjančių unsure.gif O mes kaip tik šiam savaitgaliui žadam į kokį Madonos rajoną pavažiuot, bet visai neturiu žalio supratimo kur galima būtų apsistot porai naktų verysad.gif Gal turit kokių minčių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 13 vasario 2006 - 15:25
Paziurek i ju internetini puslapi www.madona.lv ir si penktadieni Verslo ziniu priede " Savaitgalis" buvo apie latviu slidinejima prirasyta.

Bet kad labai jau ta Latvija nuo Vilniaus toli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2006 02 13, 15:12)
Sveikos slidinėtojos  biggrin.gif
Pastebėjau, kad nelabai į Latviją yra važinėjančių  unsure.gif O mes kaip tik šiam savaitgaliui žadam į kokį Madonos rajoną pavažiuot, bet visai neturiu žalio supratimo kur galima būtų apsistot porai naktų  verysad.gif Gal turit kokių  minčių  ax.gif

Tai kad yra važinėjančių į Latviją unsure.gif Bent jau Cesyje viešbučių neįmanoma gauti, viską lietuviai okupavę unsure.gif
Atsakyti
na,lietuviu latvojoje tai niekada netruksta smile.gif
speju,si savaitgali puse slidinejanciu lietuviu ten suvaziuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2006 02 13, 15:58)
Paziurek i ju internetini puslapi www.madona.lv ir si penktadieni Verslo ziniu priede " Savaitgalis" buvo apie latviu slidinejima prirasyta.

Bet kad labai jau ta Latvija nuo Vilniaus toli smile.gif

Ten jau lankiausi. Nieko nesuprantu schmoll.gif Aš juk ne latvė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2006 01 29, 18:39)
[SIZE=7]

man reikia info apie gyvenima AUSTRIJOJE.planuojame vykti i ISCHGL.
girdejau,kad paciam miestely gyventi brangu,todel zadam apsistoti kur nors netoliese.

gal kas buvot ?
gal galit rekomenduot,kokius  nelabai brangius  apartamentus(kad ir paciam miestely)?
arba gal zn kur galima rast daug info apie tai?
bandziau ieskot vietinio turistu informacijos centro koordinaciu(jie turi visa info),bet neradau verysad.gif
aciu smile.gif

Pernai slidinejom ISCHGL, labai patiko. Puikios trasos, o apsistoti pigiau KAPL miesteleyje. Is ten kursuoja skibusai, tai susisiekimas puikus.
Na o sianakt isskrendame i Italijos Livino kurorta. Grizus pasidalinsiu ispudziais bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas slidininkes,

tikriausiai prisislidinejot per tiek iseiginiu biggrin.gif
Nenuorama ar buvai Latvijoj? Gal jau ir Latviskai ismokai? tongue.gif
Atsakyti
Prisijungsiu prie jusu.
Pavasari planuojame i Austrija,i Zillertal.
Siandien susipirkau visa savo slidininko garderoba.Patenkinta be galo,viskas mano dydzio(s).Pirkimo vieta-Vokietija.
Pries kelis metus buvome St.Moritz,bet as ne slidinejau,o silau sauluteje ir had a lot of fun.Mano vyras slidineja daugybe metu(dar vaikas budamas nuo 4 metu),tai jis be kalnu negali.
As jau einu is proto,nes esu didziausia baile. St.Moritz teko man kokius 5 metrus paciuozti,tai geda peleda(net dabar zandeliai is gedos paraudonavo)...Vyras bande St.Moritz mokyti,tai nusprende,kad siemet mane atiduos instruktoriams.Gal ir geriau,nes Sveicarijoje vos jam is slides nepaleidau...Mokymas daug nervu kainavo...
Ich bin so aufgeregt!!!!Bet daugiau is baimes, nei is laimes.
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2006 02 20, 09:49)
Labas rytas slidininkes,

tikriausiai prisislidinejot per tiek iseiginiu biggrin.gif
Nenuorama ar buvai Latvijoj? Gal jau ir Latviskai ismokai? tongue.gif

Buvau tongue.gif Išmokau tongue.gif Vieną žodį biggrin.gif Ištikrųjų tai labai patiko. Radom viešbutuką vidury miško už padorią kainą: 8 Ls/žmogui. Netoli trys kalnai: Gaizinskalns, Lido ir dar kažkoks. Žodžiu thumbup.gif Ir jautėmės visai ne kaip Latvijoj, o kaip Lietuvoj, nes aplink vien lietuviai zujo lotuliukas.gif

Nuo šiol busiu aktyvi kalnų slidinėtoja assa.gif
Atsakyti
papasakok tie Latvijos kalnai biggrin.gif Laikrasciuose tai labai jau graziai prirasyta, o realiai ar gerai praleidot laika? Viesbucio neuzsisakinejote is namu isvaziuodami? O 8 Lt zmogui cia keliese kalbaryje? Ar vaikams ten yra kur pasimokinti?
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2006 02 21, 13:32)
papasakok tie Latvijos kalnai biggrin.gif Laikrasciuose tai labai jau graziai prirasyta, o realiai ar gerai praleidot laika? Viesbucio neuzsisakinejote is namu isvaziuodami? O 8 Lt zmogui cia keliese kalbaryje? Ar vaikams ten yra kur pasimokinti?

Man, kaip pirmą kartą buvusiai kalnuose, tai labai patiko thumbup.gif Mes daugiausiai slidinėjome Lido kalne. Ten yra 5 trąsos: nuo lengviausių vaikams iki didžiausių profams biggrin.gif Yra kavinukė, kur galima ramiai pasėdėti.
O už viešbutį mokėjom 6 latus (ne litus) už žmogų biggrin.gif , gyvenom 6-vietyje kambaryje, keturiese biggrin.gif
Atsakyti