QUOTE(Kruopike77 @ 2006 02 08, 14:33)
Sveikos,
o dar klausimėlis , keliaujančioms su savo automobiliais? Mes į Slovakiją....
Ar dar yra tokių bepročių, kaip mano diedas, .... kurie išvažiuotų iš vakaro ir per Lenkiją keliautų naktį, kad pavakariukais atsidurtų Slovakijoje?
Kokį kelionės modelį jūs renkantės?
o dar klausimėlis , keliaujančioms su savo automobiliais? Mes į Slovakiją....
Ar dar yra tokių bepročių, kaip mano diedas, .... kurie išvažiuotų iš vakaro ir per Lenkiją keliautų naktį, kad pavakariukais atsidurtų Slovakijoje?
Kokį kelionės modelį jūs renkantės?
Mes išvažiuojame apie 6 val ryto apie 21 val. buname vietoje. Bjauriausia yra aišku važiuoti per Lenkija , bet važiuoti stengiames savaitgaliais kada sunkvežimių transportas Lenkijoje yra apribotas.
Visi aplink tik ir dalinasi ispudziais is slidinejimo kurortu. Kai as pagalvoju apie stovejima ant kalno ir leidimasi nuo jo, plaukai piestu ant galvos atsistoja... Bet ir kazkoks kirminelis ragina pabandyti. Gal pasidalintumet patirtimi apie ta PIRMA KARTA. Labai aciu.
O, pirmas kartas buvo įdomus. Apavė mane vyras slidinėjimo batais dar mašinoje. Išsiropščiau šiaip ne taip iš mašinos, reikia eiti nepaeinu . Uždėjo slides ant pečių sako neškis į kalną peščia ant keltuvų tai dar bijau.
Šiaip ne taip užsikeberiojau ant tokio neaukšto kalnelio. Lipu ir galvoju na kam man to reikia, vos paeinu su tais batais, o dar slides užsidėsiu...
Atėjo instruktorius. Pamokino užsidėti slides, nusiiimti, pargriūti, atsikelti nenusiėmus slidžių . Atsistoti ilgai nepavyko , juokas ima, pyktis ima bet... Vėliau bandai nuo tų žemųjų kalniukų leistis, visokius pratimus daryti.
Mano išvada tokia: labai svarbu, kad pirmasias pamokas pravestų instruktoriai, labai svarbu atidžiai klausyti ir daryti viską ką jis liepia. Kartais atrodo ką jis man čia rodo man ir taip gaunasi , vėliau pamatai, kad instruktorius teisybę sakė. Taisytis sunkiau nei iškart išmokti gerai. Užtat koks malonumas paskui.
Ėmiau instruktorių Slovakijoje, vėliau ir Italijoje samdžiau. Italijos instruktoriai man patiko labiau.