Įkraunama...
Įkraunama...

SLIDINĖJIMAS SVETUR: Italija, Slovakija,

Na va ir Liu su kenu penktadieni išlekia paslidinėti į Austriją bigsmile.gif Tikslas - grįžti nesulūžus lotuliukas.gif
Kas galėtų patarti kaip neprisikrauti per daug daiktų? Bagažinė ne guminė...
Atsakyti
Sveikos visos slidininkes,

noreciau prisijungti prie jusu. Nors slidinejam dar tik pora metu, bet jau esam rimtai ''susirge'' kalnu liga smile.gif ka tik grizom is Austrijos, bet vis tiek negaliu islysti is forumu apie slidinejima ir jau galvoju kada cia vel galesim kur islekti.
Noriu paklausti jusu apie slidinejima su vaikais-zinau kad yra labai daug slidinejanciu su mazuliukais ir jau su didesniais. Mane domina ar vaikams esate nupirke slides, batus ar kiekviena karta jiems irgi nuomojate? Vaikiskos slides ne tokios brangios kaip suaugusiu, bet kad labai jau greitai tie vaikai auga biggrin.gif
Atsakyti
Slides ir batus vaikams neverta pirkti, labai greitai išauga, nebent devėtas g.gif
Bet mes nuomojame.
Atsakyti
vis dėlto (dėka jūsų patarimų), kostiumą turbūt bandysim susirinkt Lietuvoj mirksiukas.gif

dabar dar vienas klausimas: ar saugu slidinėti su akiniais? nes aš linzių nenešioju, o visur vaikštau su akinukais? ar nėra galimybės nudribus susižeisti? beje, o gal jų (pas mane gerai u-tamsėjantys) užtektų ir net nereiktų tų goglų???

ačiūūūūūū
Atsakyti
Per šalčius ir sningant aš slidinėju su linzėm ir specialiais akiniais. Pernai Italijoje buvo šilta ir švietė saulė tad slidinėjau su saulės akiniais (su dioptrijom) ir nieko. Kada sninga be spec. akinių sunku schmoll.gif Ir kai apsiniauke sunku
Draugė turi spec. akinukus kurie pritaikyti devėti ant akinių. Jie aišku brangus, bet pirmą kart važiuojant ką žinai, gali griūnant ir sudaužyti akinukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2006 02 07, 13:27)
Slides ir batus vaikams neverta pirkti, labai greitai išauga, nebent devėtas  g.gif
Bet mes nuomojame.

As ir galvoju, gal nupirkti kokias devetas, nes nuomuoti irgi brangoka doh.gif Pradejom siemet statyti ant slidziu, tai atrodo kad ir vietiniu kalniuku dar jai per akis-tai Vilniuj, tai Ignalinoj ir palei namus dar kur pasimokytu, bet kiekviena karta kai nuomuoji tai jauciasi.
Atsakyti
[quote=Kruopike77,2006 02 07, 13:50]

dabar dar vienas klausimas: ar saugu slidinėti su akiniais? nes aš linzių nenešioju, o visur vaikštau su akinukais? ar nėra galimybės nudribus susižeisti? beje, o gal jų (pas mane gerai u-tamsėjantys) užtektų ir net nereiktų tų goglų???

na,as tai slidineju su paprastais akiniais.nemanau,kad jiem kas gali atsitikt...(tikiuosi neprisikalbesiu smile.gif )
Spec.slidinejimo akiniai man nepatogus(kazkaip ten viduj prikaista),o jei geri tai brangus bus labai.be to su jais puse veido idegsi,o kita puse liks balta smile.gif
siaip geriausia slidineti su akiniais nuo saules,nes kalnuose akys gauna tikrai daug spinduliu.aisq,jei oras geras
Atsakyti
po 2savaiciu planuojam vaziuoti i AUSTRIJA ISCHGL.
ieskomes apartamentu(3zmonem)
gal kas galit kas nors rekomentuot?(10km spindului nuo ischgl)
kaip geriau:susirast kur gyvent is anksto ar jau nuvaziavus?
ir dar.kiek mazdaug kainuoja?(kad galim abutu orientuotis)

aciu smile.gif
Atsakyti
Visi aplink tik ir dalinasi ispudziais is slidinejimo kurortu. Kai as pagalvoju apie stovejima ant kalno ir leidimasi nuo jo, plaukai piestu ant galvos atsistoja... Bet ir kazkoks kirminelis ragina pabandyti. Gal pasidalintumet patirtimi apie ta PIRMA [B]KARTA.[/B] g.gif Labai aciu.
Atsakyti
As jauciausi taip pat pries pirma karta, o gal net blogiau verysad.gif Tiesiog as dar isvis nekenciu salcio, atostogas isivaziduoju tik siltuose krastuose, man kai +35 pats geriausias oras smile.gif tai isivaizuok kaip as bijojau vaziuoti i kalnus, ziema, kur pilna sniego! Bet toks jau buvo kompromisas, kad viena karta kur silta, kita karta -slidineti. ...Tiesiog buvo sunku pirma karta nuvaziuoti, bet uz tai dabar tai net negaleciau pagalvoti, kad galima nevaziuoti i klanus ir neslidineti cool.gif Salcio jokio nejauti, grozis kazkoks nerealus, galva ant kalno tuscia-jokiu rupesciu apie namus, jokiu minciu apie darba. Zodziu galvai man pats geriausias poilsis kalnuose. O dar kai skrendi be jokiu stabdymu, vejas aplink ausis uzia!

zodziu slidinejimas yra thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

o dar klausimėlis , keliaujančioms su savo automobiliais? Mes į Slovakiją....
Ar dar yra tokių bepročių, kaip mano diedas, bigsmile.gif .... kurie išvažiuotų iš vakaro ir per Lenkiją keliautų naktį, kad pavakariukais atsidurtų Slovakijoje?
Kokį kelionės modelį jūs renkantės?

g.gif
Atsakyti
Sveika Kruopike,

tai kad taip ilgai nereikia vaziuoti iki Slovakijos doh.gif . Mes vaziavom savo masina, tai isvaziavom apie 4 val. ryto ir 17 val. jau buvome vietoje (musu laiku 18.00, bet juk Lietuvosl laikas nebesvarbu Slovakijoj) biggrin.gif
Atsakyti