Įkraunama...
Įkraunama...

SLIDINĖJIMAS SVETUR: Italija, Slovakija,

QUOTE(urtukas @ 2006 01 25, 13:21)
Turiu klausimėlį dėl Livigno kurorto - kaip ten eilės prie keltuvų? Ir dar - kaip žmonių koncentracija pačiose trasose? Nes kai važiuosiu, būsiu 17 savaičių nėščia, tai labai jau nesinori, kad kas nors nuskintų... blush2.gif

Kokio dar Livigno tau? doh.gif

Tu nėščia esi. Turėk sąžinės ir nebūk egoistė, galvodama vien apie savo malonumus. Nėščiai moteriai TRYS DIDŽIAUSI TABU: jogging, riding, skiing.

Visi internetiniai puslapiai rašo, bet kokia normali gydytoja neleis slidinėti nėščiai moteriai, net jeigu nėštumas lengvas. Turėk proto, būsima mamyte, už save gali dar atsakyti, bet čia mažiukas pas tave auga, privalai būti atsakingesnė.

Gali bandyti mane įtinkinti, kad esi puiki slidininkė ir nenugriusi- net gi netyčia, bet tu manęs neįtinkinsi, kad gali išvengti kokio asilo snowbordisto, kuris trenksis į tave ir į tavo negimusį vaikelį ir skrisi nuo kalno kaip didelė.

Susiprotėk kol nevėlu, žinau, ką sakau, praeitais metais atsisakiau kelionės į kalnus dėl savo Tituko, kuriam dabar jau pusė metų, šią žiemą kelionės atsiskė mano draugė, kuri laukiasi savo pirmagimio. Visą netą išlandžiojau ieškodama informacijos apie slidinėjimą nėščiai... statistika baisi...

Gal tau nieko neatsitiks, tačiau taip erzinti likimo nevalia.

Susimąstyk ne dėl savęs, man negaila, kad tu sau sprandą nusilauši, man tavo mažiuko gaila... 4u.gif
Atsakyti
laba diena,

gal kas iš patyrusių slidininkių man naujokei vištai lotuliukas.gif patartų: važiuojam su vyru pirmą kartą į Slovakiją slidinėti, vakar bandėm nusipirkti aprangą slidinėjimo ir žiauriai nusivylėm ir susinervinom.... doh.gif jei jau nesi pasiruošęs mokėti bent 700 Lt, tai traegdija: nėra dydžių, nėra komplektų....ir nieko neišsirinkom doh.gif
tai mano diedas optimistas sako, nieko tokio, nuvarysim į Slovakiją ir nusipirksim, ten, atseit, bus pilna ir daug didesnė pasiūla ir gal kainos mažesnės.... čia jis tiap tikisi.... g.gif
O kaip yra iš tikrųjų??? ar kaip du dundukai nuvažiavę neliksim be nieko??? doh.gif doh.gif
patarkite, labai prašau.....................
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2006 02 06, 09:18)
laba diena,

gal kas iš patyrusių slidininkių man naujokei vištai  lotuliukas.gif  patartų: važiuojam su vyru pirmą kartą į Slovakiją slidinėti, vakar bandėm nusipirkti aprangą slidinėjimo ir žiauriai nusivylėm ir susinervinom.... doh.gif  jei jau nesi pasiruošęs mokėti bent 700 Lt, tai traegdija: nėra dydžių, nėra komplektų....ir nieko neišsirinkom doh.gif
tai mano diedas optimistas sako, nieko tokio, nuvarysim į Slovakiją ir nusipirksim, ten, atseit, bus pilna ir daug didesnė pasiūla ir gal kainos mažesnės.... čia jis tiap tikisi.... g.gif
O kaip yra iš tikrųjų??? ar kaip du dundukai nuvažiavę neliksim be nieko??? doh.gif  doh.gif
patarkite, labai prašau.....................

Gal geriau pasiskolink iš ko nors. O šiaip nebrangių ne per geriausios kokybės kostiumų būna pirkti LT supermarketuose ir Gariūnuose. Pvz. mano pirmasis slidinėjimo kostiumas buvo pirktas dėvėtų rūbų parduotuvėje blush2.gif jei nebrokiji tokių vietų, gali pasidairyti ten.
Atsakyti
na aš gal ir nebrokyčiau, bet tiesiog visai nebeturim laiko po tas parduotuves trankytis: nes vyras už kelių dienų į komandiruotes visokias išvyksta ir paskum tiesiai į kalnus.. doh.gif
o Gariūnai per toli nuo Klaipėdos...maximoj žiūrėjom-tai vvyrui visai nebebuvo, o man S per didelis doh.gif
tai kaip toj Slovakijoj???
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2006 02 06, 11:25)
na aš gal ir nebrokyčiau, bet tiesiog visai nebeturim laiko po tas parduotuves trankytis: nes vyras už kelių dienų į komandiruotes visokias išvyksta ir paskum tiesiai į kalnus.. doh.gif
o Gariūnai per toli nuo Klaipėdos...maximoj žiūrėjom-tai vvyrui visai nebebuvo, o man S per didelis doh.gif
tai kaip toj Slovakijoj???

Slovakijoje slidinėjimo kostiumai taip pat ne pigūs. Man asmeniškai būtų gaila laiko maltis visą dieną po parduotuves kokiam nors Mikulaše, vietoj to, kad goržėtis kalnais.
Atsakyti
Yra Slovakijoje, bet reikės tam skirti laiko. Liptovsky Mikulaše ar Aukštųjų Tatrų miesteliuose bus brangiau. Poprade pigiau ir pasirinkimas didesnis. Yra parduotuve Grand viešbutyje (Žemuose Tatruose, netoli trasų), bet kainos ten tikrai didesnės nei Lietuvoje. Sėkmės!
Kada išvažiuojate ar ne šį savaitgalį? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2006 02 06, 14:18)
Slovakijoje slidinėjimo kostiumai taip pat ne pigūs. Man asmeniškai būtų gaila laiko maltis visą dieną po parduotuves kokiam nors Mikulaše, vietoj to, kad goržėtis kalnais.

o kiek tas "nepigūs" maždaug???

Papildyta:
QUOTE(Kotryna @ 2006 02 06, 14:46)
Yra Slovakijoje, bet reikės tam skirti laiko. Liptovsky Mikulaše ar Aukštųjų Tatrų miesteliuose bus brangiau. Poprade pigiau ir pasirinkimas didesnis. Yra parduotuve Grand viešbutyje (Žemuose Tatruose, netoli trasų), bet kainos ten tikrai didesnės nei Lietuvoje. Sėkmės!
Kada išvažiuojate ar ne šį savaitgalį?  mirksiukas.gif

mes vasario šešioliktąją išlekiam 4u.gif
Atsakyti
O mes šį savaitgalį į Žemuosius Tatrus 8 dienom.
Gero slidinėjimo!
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2006 02 06, 14:59)
O mes šį savaitgalį į Žemuosius Tatrus 8 dienom.
Gero slidinėjimo!

ačiū, jums irgi ....tik su tais kostiumais visai baigiu nuotaiką susigadinti...nebžinau ką daryti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ar Audime žiūrėjai? Ten paparastai lieka maži dydžiai.
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2006 02 06, 15:25)
Ar Audime žiūrėjai? Ten paparastai lieka maži dydžiai.

moteriško nei vieno nebėr verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2006 02 06, 14:02)
Gal geriau pasiskolink iš ko nors. O šiaip nebrangių ne per geriausios kokybės kostiumų būna pirkti LT supermarketuose ir Gariūnuose. Pvz. mano pirmasis slidinėjimo kostiumas buvo pirktas dėvėtų rūbų parduotuvėje  blush2.gif jei nebrokiji tokių vietų, gali pasidairyti ten.

slidinejimas - nepigus malonus,todel tenka moket.mazai sansu,kad rasi pigesni nei 700lt kostiuma...
o slovakijoje tai kaip pasiseks:gal bus koks ispardavimas ir nusipirksi nebrangu,o gal teks paklot 1000lt verysad.gif
na,siaip ar taip jei nieko nerasit,galesi priversti vyra pirkti brangu ir grazu kostiuma smile.gif
Atsakyti