QUOTE(urtukas @ 2006 01 25, 13:21)
Turiu klausimėlį dėl Livigno kurorto - kaip ten eilės prie keltuvų? Ir dar - kaip žmonių koncentracija pačiose trasose? Nes kai važiuosiu, būsiu 17 savaičių nėščia, tai labai jau nesinori, kad kas nors nuskintų...
Kokio dar Livigno tau?
Tu nėščia esi. Turėk sąžinės ir nebūk egoistė, galvodama vien apie savo malonumus. Nėščiai moteriai TRYS DIDŽIAUSI TABU: jogging, riding, skiing.
Visi internetiniai puslapiai rašo, bet kokia normali gydytoja neleis slidinėti nėščiai moteriai, net jeigu nėštumas lengvas. Turėk proto, būsima mamyte, už save gali dar atsakyti, bet čia mažiukas pas tave auga, privalai būti atsakingesnė.
Gali bandyti mane įtinkinti, kad esi puiki slidininkė ir nenugriusi- net gi netyčia, bet tu manęs neįtinkinsi, kad gali išvengti kokio asilo snowbordisto, kuris trenksis į tave ir į tavo negimusį vaikelį ir skrisi nuo kalno kaip didelė.
Susiprotėk kol nevėlu, žinau, ką sakau, praeitais metais atsisakiau kelionės į kalnus dėl savo Tituko, kuriam dabar jau pusė metų, šią žiemą kelionės atsiskė mano draugė, kuri laukiasi savo pirmagimio. Visą netą išlandžiojau ieškodama informacijos apie slidinėjimą nėščiai... statistika baisi...
Gal tau nieko neatsitiks, tačiau taip erzinti likimo nevalia.
Susimąstyk ne dėl savęs, man negaila, kad tu sau sprandą nusilauši, man tavo mažiuko gaila...