Įkraunama...
Įkraunama...

SLIDINĖJIMAS SVETUR: Italija, Slovakija,

QUOTE(Makarska @ 2006 01 26, 09:07)
Eilių nebūna, trasose taip pat žmonių ne per daugiausiai. Ant žemutinių trumpučių bugelių iš vis nebūdavo žmonių. Nėštukei būtų pats tas, ir kalnas nestatus ir lakstūnų nėra.

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif . Taip turbūt reiks ir daryt - kur nors nuošaliau pasimalti smile.gif Dar vienas klausimukas - gal kas nors žino, ar apsimoka ten pirkti ski pasa, kur galima slidinėti dar keliuose aplinkiniuose kurortuose: Bormio ir kt. Ir ar patartumėte tai vienai dienai nulėti į St.Moritz?
Atsakyti
QUOTE(urtukas @ 2006 01 25, 13:21)
Turiu klausimėlį dėl Livigno kurorto - kaip ten eilės prie keltuvų? Ir dar - kaip žmonių koncentracija pačiose trasose? Nes kai važiuosiu, būsiu 17 savaičių nėščia, tai labai jau nesinori, kad kas nors nuskintų... blush2.gif

bigsmile.gif Pagaliau radau zmogu, kuris tokioj padety nori slidinet. Nes mane labai visi atkalbineja, esu nestuke.gif , bet dar nezinau kiek laiko, itariu trecias menuo. Ar teke yra kam jau tokioj padety slidinet? Ar verta, as aplamai pirma karta vaziuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandra @ 2006 01 26, 15:30)
bigsmile.gif Pagaliau radau zmogu, kuris tokioj padety nori slidinet. Nes mane labai visi atkalbineja, esu nestuke.gif , bet dar nezinau kiek laiko, itariu trecias menuo. Ar teke yra kam jau tokioj padety slidinet? Ar verta, as aplamai pirma karta vaziuoju g.gif

Aha, faina, kai bendraminciu atsiranda mirksiukas.gif Man sitas pirmas nestumas, tai apie nesciuju slidinejimo ypatumus papasakoti negaliu smile.gif Tik tiek, kad as jau daug metu slidineju ir jau kuri laika nebegriuvineju net ir juodose trasose, tai del to drasiau jauciuosi. Bet zinai, pirma karta vaziuoti slidineti nescia nedrisciau, nes kai prisimenu savo pirmus slidinejimo metus, tai griuvimu buvo labai daug ir visokiu - ir ant uzpakalio, ir ant sono, ir ant pilvo blush2.gif Tai jei ir vaziuociau pirma karta, tai nebent i koki ramu kurorta, kur mazai zmoniu ir slidineciau varlinukuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urtukas @ 2006 01 26, 16:12)
Aha, faina, kai bendraminciu atsiranda mirksiukas.gif Man sitas pirmas nestumas, tai apie nesciuju slidinejimo ypatumus papasakoti negaliu smile.gif Tik tiek, kad as jau daug metu slidineju ir jau kuri laika nebegriuvineju net ir juodose trasose, tai del to drasiau jauciuosi. Bet zinai, pirma karta vaziuoti slidineti nescia nedrisciau, nes kai prisimenu savo pirmus slidinejimo metus, tai griuvimu buvo labai daug ir visokiu - ir ant uzpakalio, ir ant sono, ir ant pilvo blush2.gif Tai jei ir vaziuociau pirma karta, tai nebent i koki ramu kurorta, kur mazai zmoniu ir slidineciau varlinukuose smile.gif

ax.gif taip ir darysiu slidinesiu varlinuke. smile.gif
Atsakyti
Nu va o aš nežinojau kad nestuke.gif , ir griuvinėjau pirmas dvi dienas tai ojojoij, na kol išmokau slidinėt, paskutines dvi dienas nuo juodų variau , nenudribau nei karto. Bet pirmas dvi dienas tai už visą gyvenimėlį atsivarčiau, kojos tai visos mėlynos buvo, man toks buvo susidaręs įspūdis kad aplink visis moka tik aš viena voliojuos, jei būčiau žinojus kad tikrai laukiuos tikriausiai nebūčiau taip varius, o jei būčiau jau su geru pilvuku, tai manau nemokant slidinėt geriau jau nerizikuot, na nebent kalnuose grynu oru kvėpuot, nes neduok dieve kas....Tikiuosi tie griuvinėjimai nebus man pakenkę doh.gif Bet buvo tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Žinai, ssandra patarčiau važiuoti pasivaikščioti,pasideginti saulutėje,pakvėpuoti kalnu oru 4u.gif kas dėl slidinėjimo g.gif pirmas kartas tikrai nelengvas,o kritimai skaudūs,kad paskui nereiktų gailėtis doh.gif geriau pasaugok save :4u:Kam rizikuoti nuvažiuosi kitą met,
spėsi prisičiuožinėsi thumbup.gif Pažistu viena moteriske ji pradejo slidinėti nėščia,tai dabar kai atsimena sako niekad taip nedaryčiau,nors jai viskas baigėsi thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, vakar pagaliau supratau, kad Baltarusijoje, kur Riaubiskyte gyresi slidinejusi - tik kavos, nes nuvaziavo i Italija ir suprato, kaip atrodo tikri kalnai ir koks tas kalnu slidinejimas.
As kai laukiausi, tai taip tikejausi, kad laimesiu viena zaidima, kur buvo kelione i kalnus, nes manes nescios niekas neleido i kalnus, o jei tik vyras tave ima - vaziuok, kur varlynuke galima ir negriuvineti arba melynoje trasoje - kai atsistoji, tai tik maloniai vejas plaukus tarso, ech... nebegaliu sulaukti, kol ikvepsiu kalnu oro.
Atsakyti
QUOTE(mingam @ 2006 01 25, 15:40)
Gal happy tu buvai per patį sezono karštymetį, mes buvom nuo sausio 9 iki 15, tai ši savaitė ten biskutuką pigesnė ir žmonių truputuką gal mažiau, nuo sekančios savaitėlės pradeda kilt kainos tiek gyvenamo ploto tiek pakeltuvų.
Labiausiai nervindavo aišku sunešti kupstai ir nudrožta trasa iki ledo.
Mes tai aplamai šiemet pirmą kartą važiavom slidinėt, bet draugai tai jau važiuoja daugelį metų, tad kalbėjo ir apie Slovakiją, ten jie kokius 5 kartus buvo ir apie Austriją, ten irgi kelis kart slidinėjo, tai jie sakė kad net nepalyginsi trasų. Iš jų pasakojimo susidariau įspūdį kad Italijoj slidinėjimas tikrai atitinka kainos ir kokybės santykį.

Mes buvom pernai vasary kazkada,nu kiek prisimenu sky pasai buvo vieni is brangiausiu pagal sezona,tai turbut buvom per pika g.gif
O dabar papasakosiu kas man miestelio baruose nepatiko doh.gif Tik nuvaziave ir apsistoje viesbuty,nusprendem su draugais kur nors nueiti pasedeti ir alaus isgerti,
ilgai beieskodami radom kazkokia picerija,apie interjera patyliu-,bet dzin man jis,
cia tik LT su interjeru labai stengiasi. Ieinam i pirma auksta ir jau lipsim i antrajy,
o mus sustabdo ir sako "vietu nera blink.gif ",nu tai ka-sakom pasedesim cia ir palauksim. Prie musu taip niekas ir nepriejo schmoll.gif , gavom gaudyt padavejus ir
reikalauti,kad prieitu,vienzo uzsisakem mes ten kazka g.gif ir klausiam padaveju-gal jau atsirado vietos antram aukste g.gif -vienzo tipo vietu jau yra. Nu tai ka doh.gif -uzlipam mes i ta antra auksta ,-o ten tustutele sale blink.gif blink.gif , keli padavejai tingiai sau sneka.. doh.gif doh.gif Vienzo kulturos nulis,paslaugumo irgi doh.gif ,
picu laukem nezinau kiek laiko doh.gif Tai taip svetingai mus sutiko pirma diena Italijos barai..
SU kalnuose esanciais barais-viskas super, ir malonus aptarnavimas ir maistas super thumbup.gif
Atsakyti
Ai va dar prisiminiau,be reikalo as cia visus Italijos miestelio barus apjuodinau,isvaziuodami buvom uzsuke i sutra restoranely,su baltom staltiesem,
super aplinka,isipusciusiais padavejai thumbup.gif Va cia tai klase,va cia tai lygis thumbup.gif Sokinejo aplink mus keli padavejai,vienas prieina vyna pristato,
kitas picas mums nesa.., kitas apie grapa pasakoja thumbup.gif Vienzo buvom suzaveti,aisku ir sumokejom doh.gif

Ai dar siulau paragauti kalnu baruose Bombardini karsto gerimo su grietinele ir kava thumbup.gif Laipsniuku nemazai blink.gif ,kaip tik suzvarbus ir pavargus nuo slidinejimo pasmaguriaut thumbup.gif
Atsakyti
Gal kam aktualu: pernai nuomojausi slides Italijoj paciuose kalnuose-
kaina buvo panasiai kaip Lt, bet uztat nesiot nereikejo,paslidineji ir palieki ant kalno iki kitos dienos thumbup.gif
Atsakyti
[SIZE=7]

man reikia info apie gyvenima AUSTRIJOJE.planuojame vykti i ISCHGL.
girdejau,kad paciam miestely gyventi brangu,todel zadam apsistoti kur nors netoliese.

gal kas buvot ?
gal galit rekomenduot,kokius nelabai brangius apartamentus(kad ir paciam miestely)?
arba gal zn kur galima rast daug info apie tai?
bandziau ieskot vietinio turistu informacijos centro koordinaciu(jie turi visa info),bet neradau verysad.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
Važiuojam į Gardo iki Ishglo 8km,tengyventi pigiau,ski busai veza nemokamai 4u.gif
Atsakyti