Mergaites, padekite, kur galeciau nusipirkti slidinejimo kelnias? na mano nestandartiniai gabaritai tai niekur nerandu....beje patarkite ka vestis slidinejimui, ar storai rengtis ar kaip.?
QUOTE(Skorpe @ 2006 01 17, 14:48)
Mergaites, padekite, kur galeciau nusipirkti slidinejimo kelnias? na mano nestandartiniai gabaritai tai niekur nerandu....beje patarkite ka vestis slidinejimui, ar storai rengtis ar kaip.?
kaip cia pasakius... Jei nori pigiau nusipirkti, tai kelniu ir striukiu yra ir maximoj (man sake drauge, kuri nusipirko visa kostiuma ir liko patenkinta)... Siaip as dar pati ieskausi kostiumo, tai apziurejau kelis kartus akropolio (vilniuj) parduotuves. Ten pakankamai didelis pasirinkimas, nes gal keturiose parduotuvese yra slidinejimo aprangos...
O del aprangos, tai as apti ketinu labai neprisikrauti drabuziu, nes netilps lauktuves
Taigi geriau maziau shmutkiu ir bus "lengviau"... Kiek prisimenu, tai kai prisikrauni daiktu, tai daug ko nepanaudoji.
Gal ir kavailai patyrusioms skambes, bet kai praktikos daug nera, tai taip ir gaunasi O jei apartamentu kaina raso 380 euru, tai cia 7 dienom 1 ar keli sugebes tilpti i ta kambari zmonems? Apie Italija kalbu.
QUOTE(Skorpe @ 2006 01 17, 14:48)
Slidinėjimo kelnių ir visą kostiumą gali nusipirkti Utenos trikotažo firminėse parduotuvėse. Man ten kainos pasirodė mažesnės nei Sport Line ar kitose parduotuvėse. Dar... nestandartinio dydžio kelnes aš tavo vietoje pažiūrėčiau padevėtų rūbų parduotuvėse. Ten tikrai rasi ir gerų firmų buna . Tik, kad tai šiuo metu slidinėjimo kostiumai labai paklausi prekė, bus sunku. Vat paieškojus vasara ar bent ankstyvą rudenį. Mes dukrai kostiumą UT pirkome rugsėjo mėnesį.
Dėl apsirengimo. Aš po striuke velkuosi šiltą megztą golfa ir medvilninius marškinėlius, geriau ilgomis rankovėmis. Jeigu striukė plonesnė galima liemenę apsivilkti . Jei kelnės su petnešom kaip kombenzonas tada liemenės nereikia. Po kelnėm turiu medvilninės pedkelnes. Yra specialios kelnės, kainuoja apie 100 lt visas komplektas. Viršutinių rūbų, spec. kojinių, paprastai vežuosi 2 komplektus. Daugiau nereikia. Na nežinau ar padėjau nors kiek. Jeigu ką klausk
QUOTE(Uno @ 2006 01 17, 17:09)
Gal ir kavailai patyrusioms skambes, bet kai praktikos daug nera, tai taip ir gaunasi O jei apartamentu kaina raso 380 euru, tai cia 7 dienom 1 ar keli sugebes tilpti i ta kambari zmonems? Apie Italija kalbu.
Ko gero 1-am žmogui 7 dienom. Gali būti, kad dabar laisvi yra tik brangus kambariai-apartamentai. Užsisakyti reikia iš anksto. Patyre slidininkai išvažiuodami užsisakynėja kitam sezonui iškart , pati pernai girdėjau.
Mes pernai mokėjome 480 Lt 1-am žmogui 6-iom naktim Canazei miestelyje, bet užsisakėm namuką rugsėjo pradžioje.
QUOTE(Uno @ 2006 01 17, 18:09)
Paprastai apartamentų kainos skaičiuojamos visam kambariui (tiek žmonių kiek į jį telpa). Kalbu apie Italiją.
QUOTE(Kotryna @ 2006 01 17, 15:09)
Slidinėjimo kelnių ir visą kostiumą gali nusipirkti Utenos trikotažo firminėse parduotuvėse. Man ten kainos pasirodė mažesnės nei Sport Line ar kitose parduotuvėse. Dar... nestandartinio dydžio kelnes aš tavo vietoje pažiūrėčiau padevėtų rūbų parduotuvėse. Ten tikrai rasi ir gerų firmų buna . Tik, kad tai šiuo metu slidinėjimo kostiumai labai paklausi prekė, bus sunku. Vat paieškojus vasara ar bent ankstyvą rudenį. Mes dukrai kostiumą UT pirkome rugsėjo mėnesį.
Dėl apsirengimo. Aš po striuke velkuosi šiltą megztą golfa ir medvilninius marškinėlius, geriau ilgomis rankovėmis. Jeigu striukė plonesnė galima liemenę apsivilkti . Jei kelnės su petnešom kaip kombenzonas tada liemenės nereikia. Po kelnėm turiu medvilninės pedkelnes. Yra specialios kelnės, kainuoja apie 100 lt visas komplektas. Viršutinių rūbų, spec. kojinių, paprastai vežuosi 2 komplektus. Daugiau nereikia. Na nežinau ar padėjau nors kiek. Jeigu ką klausk
Ar tikrai Utenos trikotaže ? Gal turi galvoj Audimą ?
Teisingai, Audimas. Aš juos maišau
QUOTE(Kotryna @ 2006 01 17, 18:09)
QUOTE(Kotryna @ 2006 01 18, 09:29)
Teisingai, Audimas. Aš juos maišau
O kokios kainos Audime, striuke kaip ir turiu, Maximoje nusipirkau, o va su kelnemis problema, Maximoje jau didesniu dydziu nera , net kelias perejau....padevetuose rubuose irgi like tik tie kombinezonai...nenoriu tokio , todel susirupinau kur dar galeciau gauti, kojines ilgas reikia kiek girdejau ne?
na istiesu dekoju Jums uz infomacija...
Audime, kelnės kainuoja (kainavo 2005 rugsėjo mėn.) 149 Lt . Specialios medžiagos, pašiltintos, su petnešom, apačioje su visom gumom kaip priklauso.
Ilgų kojinių mačiau yra "Skinijos" gamybos. Kaina nuo 19,90 iki 29 Lt. Jos yra specialiai slidinėjimo batams, kur reikia paplonintos, kur reikia pastorintos. Manau specializuotose parduotuvėse Vilniuje rasi. Aš Panevėžyje radau "Skorpiono take".
Ilgų kojinių mačiau yra "Skinijos" gamybos. Kaina nuo 19,90 iki 29 Lt. Jos yra specialiai slidinėjimo batams, kur reikia paplonintos, kur reikia pastorintos. Manau specializuotose parduotuvėse Vilniuje rasi. Aš Panevėžyje radau "Skorpiono take".
QUOTE(Kotryna @ 2006 01 18, 10:13)
Audime, kelnės kainuoja (kainavo 2005 rugsėjo mėn.) 149 Lt . Specialios medžiagos, pašiltintos, su petnešom, apačioje su visom gumom kaip priklauso.
as is Kauno, taciau manau ir cia rasiu , o kazin dydziu ivariu buna tu kelniu?
QUOTE(Skorpe @ 2006 01 18, 11:12)
as is Kauno, taciau manau ir cia rasiu , o kazin dydziu ivariu buna tu kelniu?
Būna įvairių, tik kažin ar jau begausi. Pernai mes tokiu laiku audime ieškojom kostiumų, tai buvo likę tik maži dydžiai. Šiems metams jau pasirūpinom iš rudens. Beje Audimo apranga man labai patiko - nei peršlampa, nei vėjo praleidžia. daug kas sako, kad š...., nes Kinijoj siūta, bet pati turiu ir esu patenkinta.