Nea, čia tik nakvynė apie 40 lt. Maistas Slovakijoje nėra brangesnis nei pas mus, kavinėse net pigiau nei Lietuvoje. Mes pirkdavome maistą ir gamindavomės namuose. Vilose yra virtuvės su visaias indais ir visa virtuvės įranga.
QUOTE(virmantė @ 2006 01 03, 16:51)
Sveikutės,
norėjau paklausti o su vaikučiais ar slidinėjat ir nuo kokio amžiaus. Manajai greitai bus keturi. Kitą savaitę važiuojam į Slovakiją, tai dar nesivešim, bet jau į Latviją šiemet žadam vežtis. Net nežinau kaip seksis, kažin ar ne per maža?
norėjau paklausti o su vaikučiais ar slidinėjat ir nuo kokio amžiaus. Manajai greitai bus keturi. Kitą savaitę važiuojam į Slovakiją, tai dar nesivešim, bet jau į Latviją šiemet žadam vežtis. Net nežinau kaip seksis, kažin ar ne per maža?
Sūnų pirmą kartą vežėmės į Slovakiją, į Jasną, kai jam buvo ketveri. Kartu važiavo draugai, kurie vežėsi 3,5 metų dukrytę. Abu buvo be problemų, tuoj pat visko pramoko, bet pirmaisiais metais dar netempėm ant statesnių kalnų. Sekančiais metais jau slidinėjom Austrijoj, pažanga buvo nereali Ne veltui sakoma, kad kuo anksčiau pramoksi slidinėti, tuo įgūdžiai bus tvirtesni. Aišku, su tokiais mažais vargo užtenka, pats laisvai nebepaslidinėsi, tenka keistis su vyru po pusdienį.
Sveikutes norejau pasiteirrauti gal kas slidinejote Cekijoje? papasakokite kuo daugiau apie tai? kainos, trasos ir pan? gal kas esate slidineje Dešnės regione?
Sveikutes mamytes, norejau Jusu paklausti, gal kuri slidinejote Cekijoje? gal galite ka papasakoti, kadangi rosiuosi slidineti ten, vaziuosime savo transportu? laukiu jusu ispudziu
QUOTE(Skorpe @ 2006 01 09, 14:15)
Sveikutes mamytes, norejau Jusu paklausti, gal kuri slidinejote Cekijoje? gal galite ka papasakoti, kadangi rosiuosi slidineti ten, vaziuosime savo transportu? laukiu jusu ispudziu
Čia gali pažiūrėti apie trasas ir keltuvus
Pati ten neslidinėjau, bet girdėjau, kad visai nieko.
QUOTE(Kotryna @ 2006 01 10, 14:23)
dekui. beje norejau paklausti gal zinote kur cekijoje geriausia slidineti? as tai i Orlickie kalnus vaziuosiu? idomu kaip ten?
QUOTE(Skorpe @ 2006 01 10, 13:54)
dekui. beje norejau paklausti gal zinote kur cekijoje geriausia slidineti? as tai i Orlickie kalnus vaziuosiu? idomu kaip ten?
Būtinai parašyk savo įspūdžius grįžusi. Pasižiūrėjau toje nuorodoje ten daugiausia mėlynų trasų- 3, viena raudona ir viena juoda. Manau tvarka tokia pati kaip ir Slovakijoje gal net geresnė.
QUOTE(Kotryna @ 2006 01 10, 17:30)
Būtinai parašyk savo įspūdžius grįžusi. Pasižiūrėjau toje nuorodoje ten daugiausia mėlynų trasų- 3, viena raudona ir viena juoda. Manau tvarka tokia pati kaip ir Slovakijoje gal net geresnė.
tai va, mes tik pirmi metai vaziuosime slidineti, tai todel ir klausiu apie slidinejima, vaziuojant savo transportu, kiek suprantu melynos trasos lengviausios? na kaip pradedantiesiems tai turetu tikti duokite patarimu, beje radau uz 45 litus su 3 kartu maitinimu, netoli keltuvai, manyciau, kad visai neblogas variantas bet juk as nieko nenusimanau, tik tiek, kiek internete pasiskaiciau
Sveiki,
Vasario 4 - 11 važiuosime su vyru slidinėti į Slovakiją - Aukštuosius Tatrus. Gal kas buvote, ar patiko? Aš prieš penkerius metus buvau Žemuosiuose Tatruose, tai man labai patiko, ypač 5 trasa, kuri vingiuoja mišku su visokio statumo nuokalnėmis. Pasižiūrėjau į trasas Aukštuosiuose Tatruose, tai atrodo, kad čia bus tik pliki statoki kalnai... Kažkaip norisi romantikos, o ne tik stačių trasu
Taigi, kokie Jūsų atsiliepimai, o gal kas nors irgi važiuoja su mumis? (autobusu per agentūrą top turas)
Vasario 4 - 11 važiuosime su vyru slidinėti į Slovakiją - Aukštuosius Tatrus. Gal kas buvote, ar patiko? Aš prieš penkerius metus buvau Žemuosiuose Tatruose, tai man labai patiko, ypač 5 trasa, kuri vingiuoja mišku su visokio statumo nuokalnėmis. Pasižiūrėjau į trasas Aukštuosiuose Tatruose, tai atrodo, kad čia bus tik pliki statoki kalnai... Kažkaip norisi romantikos, o ne tik stačių trasu
Taigi, kokie Jūsų atsiliepimai, o gal kas nors irgi važiuoja su mumis? (autobusu per agentūrą top turas)
xxxsaulyte, norejau pasiklausti del Livinjo kurorto Italijoje. Ar geriau slides ir batus nuomuotis Italijoje, ar veztis is Lietuvos. Gal prisimeni kokios kainos nuomos ? Ir dar ka rekomenduotum aplankyti, kur dar is miestelio galima nuvaziuoti arba gal kokias pramogas rekomenduotum. Is anksto dekoju uz atsakyma.
QUOTE(kvaida @ 2006 01 16, 16:19)
Sveiki,
Man labiau patinka slidinėti Žemuose Tatruose. Ta trasa kur tu mini (5) vadinama Ponių laimė . Ir dar palyginimui, jau lyg rašiau, Žemuosiuose Tatruose yra 26 keltuvai, Aukštuose tik 10
Bet jei paprašysit gal nuveš ir į Žemuosiu Tatrus
Mes važiuojam nuo 02.11 , bet ne su agentūra. Gero slidinėjimo!Daugiau čia
QUOTE(Kotryna @ 2006 01 17, 12:56)
Man labiau patinka slidinėti Žemuose Tatruose. Ta trasa kur tu mini (5) vadinama Ponių laimė . Ir dar palyginimui, jau lyg rašiau, Žemuosiuose Tatruose yra 26 keltuvai, Aukštuose tik 10
Kiek zinau, tai lyg ir i Zemuosius Tatrus mus ves, tai laaabai noreciau i 5 trasele
Aciu uz palinkejimus, grizusi papasakosiu ispudzius