Įkraunama...
Įkraunama...

SLIDINĖJIMAS SVETUR: Italija, Slovakija,

Nelabai tikiu, kad išvažiuosiu, bet parašysiu, jei pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki!
Laabai prasau patarimo.
Noreciau ir as isvaziuoti i kalnus, bet mano maziaus niekas nenori pasilikti priziureti ir dabar audziu minti pasiimti ji kartu su savimi. Planuotume kelione i Livigno ir turbut su masina, nes su lektuvu daug persedimu ir aisku daiktu:))Beje, kartu vaziuotu ir mano sesuo, kuri neslidineja ir su malonumu uzsiimtu su vaikeliu.
Gal kam teko su panasaus amziaus vaiku slidineti, o gal matete pavyzdziu?
Taipogi bijau ir del sveikatos, jei susirgtu ar draudimo bendroves apmoka islaidas (esu girdejus daug negatyviu atsiliepimu).
Lauksiu Jusu patarimu..
Atsakyti
QUOTE(sssvaja @ 2005 12 01, 23:20)
Sveiki!
Laabai prasau patarimo.
Noreciau ir as isvaziuoti i kalnus, bet mano maziaus niekas nenori pasilikti priziureti ir dabar audziu minti pasiimti ji kartu su savimi. Planuotume kelione i Livigno ir turbut su masina, nes su lektuvu daug persedimu ir aisku daiktu:))Beje, kartu vaziuotu ir mano sesuo, kuri neslidineja ir su malonumu uzsiimtu su vaikeliu.
Taipogi bijau ir del sveikatos, jei susirgtu ar draudimo bendroves apmoka islaidas (esu girdejus daug negatyviu atsiliepimu).
Lauksiu Jusu patarimu..

Na kaip čia pasakius - mažius dar tikrai mažas..... Žiūrint kokiu laiku lanuotumėte važiuoti - esu būvusi sausio ir vasario mėnesiais - tai šaltoka net dieną, o va pernai kai buvome kovo pabaigoje - tai buvo tiesiog kaifas neslideti ir vaikščioti po miestelį......... Oras fantastiškas, šilta, saulėta, kalnai ......... Žodžoiu relaksas nuostabus..... Taip kad Tavo sesuo galėtų su mažiumi sau gryname ore ir gastroliuoti ...... Vik va sniegas jau prastokas buvo , bet ........ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sssvaja @ 2005 12 01, 23:20)
Sveiki!
Laabai prasau patarimo.
Lauksiu Jusu patarimu..

Taip, esu mačiusi. Prieš du metus slidinėjome Slovakijos Tatruose. Ten mačiau vengrų pora, kurie su kokių 3 mėn. (sunkiai laikanti galvytę) mažiuku slidinėjo. Pasikabino nešyklę ant priekio ir slidinėjo sau.
Šiemet slidinėjome Italijos Alpėse, ten tokių mažiukų trasose nemačiau. Kavinese, bariukuose yra. Sėdi mamytė su vaikiuku, Tetis tuo metu slidineja. Grįžta Tetis ima vaikiuką, eina slidineti mamytė. mirksiukas.gif Mes slidinejome Italijoje kovo viduryje, oras thumbup.gif . Jei nesileidi tomis turistinėmis trasomis tai ir sniegas geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotryna: 02 gruodžio 2005 - 11:18
Mačiau su tokiais mažiuliais vaikščiojančias mamytes po kalnus. O vieną mamytę tikrai kelias dienas mačiau su kūdikėliu ir dar dviem pipirais. Tai jie vaikštinėjo, gulinėjo šezlonguose prieš saulutę, didesni vaikučiai po žaidimų aikštelę malėsi.
Atsakyti
Aciu aciu, smagu, kad vaziuoja ir su maziais... Bet jei kas atsitiktu ar teko bendrauti su daktarais ir su draudimo bendrovemis, nes esu girdejusi tik negatyvius atsiliepimus:(
Atsakyti
Labukai,

Vaziuojame i slovakija (Zemieji tatrai) slidineti jau trecius metus savo automobiliu, tai galiu truputeli apsviesti kiek ir uz ka kur mokejome:

1. Kelione (pirmyn-atgal - 2000km, lenkijoje duju kaina panasi kaip ir lietuvoje biggrin.gif )
2. Draudimas zmogui 30-40Lt
3. Pragyvenima uzsakinejame internetu - http://www.slovakoto...lish/index.html (parasote e-mailu ar skambinate telefonu, kada norite atvykti kiek zmoniu ir pan. ir jums atsius gan nemazai pasiulymu. Kalba puikiai tiek rusiskai tiek angliskai). Mes siemet uzsakeme nama 14zmoniu biggrin.gif prie pat pagrindinio keltuvo (50-100m nuo jo) kaina zmogui uz nakty apie 35lt.
4. Keltuvai suaugusiam savaitei kainuoja apie 270.00Lt, dienai - apie 50Lt
5. Slides manau geriausia nuomotis Slovakijoje: slides galima surasti geresnes nei lietuvoje, kaina savaitei uz slides, batus, lazdas apie 100-150Lt;
6. Maistas ir gerimai tikrai pigiau nei Lietuoje, tad lasinuku ir duonos tikrai nereikai vestis:) O alaus butelis kainuoja tik apie 1Lt:)

Tei va gal kazkam kazkiek bus naudinga sita info.
Atsakyti
QUOTE(trick @ 2005 12 05, 12:08)
Labukai,

Vaziuojame i slovakija (Zemieji tatrai) slidineti jau trecius metus savo automobiliu, tai galiu truputeli apsviesti kiek ir uz ka kur mokejome:

1. Kelione (pirmyn-atgal - 2000km, lenkijoje duju kaina panasi kaip ir lietuvoje  biggrin.gif )
2. Draudimas zmogui 30-40Lt
3. Pragyvenima uzsakinejame internetu - http://www.slovakoto...lish/index.html (parasote e-mailu ar skambinate telefonu, kada norite atvykti kiek zmoniu ir pan. ir jums atsius gan nemazai pasiulymu. Kalba puikiai tiek rusiskai tiek angliskai). Mes siemet uzsakeme nama 14zmoniu  biggrin.gif  prie pat pagrindinio keltuvo (50-100m nuo jo) kaina zmogui uz nakty apie 35lt.
4. Keltuvai suaugusiam savaitei kainuoja apie 270.00Lt, dienai - apie 50Lt
5. Slides manau geriausia nuomotis Slovakijoje: slides galima surasti geresnes nei lietuvoje, kaina savaitei uz slides, batus, lazdas apie  100-150Lt;
6. Maistas ir gerimai tikrai pigiau nei Lietuoje, tad lasinuku ir duonos tikrai nereikai vestis:) O alaus butelis kainuoja tik apie 1Lt:)

Tei va gal kazkam kazkiek bus naudinga sita info.

Trick, labai dėkui 4u.gif O jūs Jasnoj nebuvot apsistoję? g.gif Taip supratau, kad privačiam sektoriui buvot apsistoję? ax.gif O viešbutyj apsimoka ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 12 06, 14:14)
Trick, labai dėkui  4u.gif O jūs Jasnoj nebuvot apsistoję?  g.gif Taip supratau, kad privačiam sektoriui buvot apsistoję?  ax.gif O viešbutyj apsimoka ar ne?  g.gif

Na mes kaip tik prie Jasnos slidinejimo centro ir buvom apsistoje. Praeitais metais kiek toleliau apie 7km nuo paciu keltuvu, o siemet uzsakeme visa namelie prie pat "SKI" viezbucio, nuo pagrindinio keltuvo tik apie 50-100m biggrin.gif

Viezbuciu kaineles gerokai aukstesnes, iseina apie 80-150 naktis (zinoma i sia kaina iskaiciuoti pusryciai, pirteles ir pvz. baseinas), tai sumele susidaro:) O musu kai kompanija shykart susidare nemaza tai manau privaciame namuke visiems kartu dar ir linksmiau.

Gal kas susiplanave SLIDINEJIMA Zemuosiuose tatruose 2006 01 27 - 02 04 dienomis?smile.gif
Atsakyti
Musu kompanija: 6 zmones smile.gif ax.gif 4u.gif Bet mes Donovaly'uose
Atsakyti
QUOTE(trick @ 2005 12 06, 15:07)
Gal kas susiplanave SLIDINEJIMA Zemuosiuose tatruose 2006 01 27 - 02 04 dienomis?smile.gif

Mes tuoj po jūsų nuo 2006 02 12 iki 02 18 irgi Žemuose Tatruose drinks_cheers.gif . Mes šiemet irgi nemaža kompanija 16 žmonių. Pastebėjau, kad metai iš metų kompanija tik auga.
Atsakyti
O aš kaip tik nerandu kompanijos... g.gif
Atsakyti